Widok

Restauracja KANIA Opinia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ktoś organizował wesele w Restauracji KANIA w Przodkowo? Pilnie potrzebuję opinii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam bardzo:) jedzonka najlepsze:) obsługa super:) minusem jest osobna sala do tańczenia, ale widać ją z sali gdzie są stoły:)

imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki i włąsnie o to mi chodzi, żeby była osobna sala do tanczenia
no to jak najbardziej Kania:) można pojechać i na barze coś zamówić:) ale jedzonko i obsługa naprawdę rewelacja:)

imageimage
Byłam tam gościem na weselu i było super :)

BRAWA dla wzorowej obsługi za nieocenioną pomoc i życzliwość!!! Jedzenia dużo i smaczne, tak jak ustalono w menu tak było, starczyło na wesele, poprawiny i jeszcze zostało. Każdemu możemy tą Rest. polecić. Jedyne maleńkie minusiki to problemy z pokojami, u nas tylko 1 para chciała wynająć pokój i nie dostali, właścicielka zaproponowała że mogą z nami w apartamencie się przekimać (bez komentarza), oraz figurka na tort koszmarna.
wczoraj właśnie fotografowałam w Kanii. Muszę przyznać, że bardzo miłe miejsce, świetna obsługa, przemili kelnerzy i kelnerki, podchodzili do gosći i pytali czy nie trzeba im czegos. Jedzenie przepyszne i bardzo duzo - szczerze muszę przyznać, że jeśli chodzi o wesele, to w Kanii było chyba najsmaczniej (a sporo tych knajpek zwiedziłam)

są dwie sale - jedna na dole - duza, druga na 1 piętrze w częsci hotelowej - na mniejsze wesele tak do 55osob wydaję mi się.

jeśli ktoś szuka miejsca poza Gdanskiem to naprawdę polecam :)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
Ja tam bylam jedynie w restauracji na obiedzie, jedzenie bylo smaczne, porcje - duze.
[url="http://www.whenismywedding.com/"]image[/url] image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdzie to dokladnie jest? trzeba daleko zjezdzac z glownej drogi?
Pytam zapobiegawczo, na wypadek potrzeby zjedzenia czegos bedac w trasie:)
na trasie gdynia-miszewo-kczewo-przodkowo-grzybno-kartuzy :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Bylam dzisiaj. Owszem, obsluga szybka, na jedzienie nie czeka sie dlugo-ale to jedzenie nie bylo jakims specjalnym. Sporo brakowalo do rewelacyjnego obiadu. Duzy plus to mila obsluga i gorące potrawy, i to,ze lokal jest czynny do 22.
Ale coz, podniebienia ludzie maja rozne. Moze to my za duzo wymagamy.
Przy nas pani (wlascicielka/menedzerka) rozmawiala z jakas mloda para i matkami. Obok czekala kolejna para mloda i jaka kobieta. Co mnie urazilo, to czas oczekiwania-i fakt,ze nie zaproponowano tym oczekujacym osobom nic do picia. Po ok 30 min oczekujaca para podziekowala za oczekiwanie, mowiac ze przyjada innym razem. Szkoda,ze tak traktuje sie klientow.
ja tam bylam na weselu, nie na obiedzie,mam porownanie z dziesiatkami innych "miejsc" weselnych, i to porownanie, jesli chodzi o jedzenie, wychodzi in plus :)

nie jest to wytworna restauracja z krewetkami itd :)
ale weselne jedzonko bardzo dobre
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
A jak Kania wygląda cenowo... i czy mają jeszcze wolne terminy na 2010 czerwiec- wrzesień?
150 zł od osoby więc cena jak najbardziej najlepsza . Polecam serdecznie bo jedzonka jest masa , obsługa rewelacyjna . Nie ma się czym martwić tylko zamawiać sale jak najszybciej !!!!
Miałam okazję być na dwóch weselach w tej restauracji i oczywiście jak najbardziej polecam. Jedzenia rzeczewiście było bardzo dużo i przede wszystkim smaczne i obsługa wiecznie na sali :)
11 lipca miałam wesele w owej restauracji .
Na 100000% polecam !!!!!
Jedzonko super i dużo ,że jeszcze do domku w poniedziałek zabraliśmy, obsługa miła . Wystrój tak jak się wczesniej było umawiane .Wszystko dopięte na ostatni guzik :)
Polecam szczęśliwa mężatka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a może wie ktoś z Państwa, na ile osób przeznaczona jest ta sala na gorze? 70 osób wejdzie?? czy moze bedzie juz ciasno. Miał może ktos na tej sali weselicho???
Rok temu byłam na weselu na pietrze - na moje oko to ta sala jest tak do 60 osob, ale moge sie mylic. Trzeba by bylo podpytac.
A jedzonko dobre i sporo :) Obsluga super :)
W ciagu ostatnich 2 lat bylam na 9 weselach i moge z czystym sumieniem polecic :)

image
górna sala jest na 75 osób a cena na 2010 rok - 160 zł
http://rekodzielojozi.blogspot.com/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem-bo dzis bylam :)
http://rekodzielojozi.blogspot.com/
do góry