Widok

Restauracja KANIA Opinia

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ktoś organizował wesele w Restauracji KANIA w Przodkowo? Pilnie potrzebuję opinii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bywam na wielu imprezach ostatnio grałem w restauracji Kania w Przodkowie koło Kartuz i byłem mega zaskoczony pięknym wystrojem sali, każdy szczegół dopracowany i tak przytulnie, a co do jedzenia to smaczne domowe potrawy a o tatarze już nie wspomnę jaki smaczny. Obsługa miła i niczego nie brakowało ogólnie polecam dj.baron
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja już po ślubie i szczerze polecam :)
Więcej opisałam w swojej relacji ślubnej :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Byłam pod koiec roku owej restauracji na weselu i szczerze polecam.Jedzenie przepyszne i różnorodne jak i na gorąco jak na zimno.Wystrój elegancki . Obsługa miła , cały czas krążyła , czyściutko na stole .Ja jako gość byłam bardzo zadowolona :))))
może ktoś zamieści nowe opinie o tym miejscu?

Będę wdzięczna :D
Dobrze czytać takie opinie, bo mam tam wesele za rok :)

A obsługa chyba naprawdę miła,bo byłam już tam tyle razy na oglądaniu sali i zawsze ktoś inny i równie miły i profesjonalny nas oprowadzał ;)
Zgadzam się z Twoją opinią. Też byłam w kwietniu w tej owej restauracji na weselu i w 100% polecam :)
Byłam w sobote na weselu w Restauracji Kania w Przodkowie i na 10000 % z czystym sumieniem polecam ten lokal na wesela i inne uroczystośći. Jedzenie pyyszne i w dużych ilosciach , że brak miejsca na stole :), a to mało spotykane w niektórych lokalach. Obsługa rewelacyjna i miła.
Co do kuchni to każdemu nie dopasujesz , a tym bardziej , ze każdy ma inny smak. Gustuję sie w ich kuchni od kilku lat i jak najbardziej polecam restaurację i ich dania między innymi jak plince , polędwicę w sosie kurkowym czy rybkę :)
hmmm byłam ostatnio na obiedzie i jedzenie było bardzo smaczne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
obsłoga super ale jedzenie wymaga durzo do rzyczenia. przes ostatnie pare miesiecy strasznie sie pogorszylo. i zalezy chyba tez na jakiego kucharza sie trafi bo czasem da sie zjesc a czasem nie mozna przelknac
:) a czy wiecie gdzie siedza swiadki?czy razem przy stole z mlodymi i rodzicami?czy przy stolach z gosćmi?
naprawde u nas? W Osowie? Ale zbieg okoliczności! :D
Jasne ze możemy się złożyć tylko u nas chyba kościelny nie stroi kościoła. Jest taka Pani która dba o kościółek i jest włascicielką sklepu "Marcin". Jak chcesz to daj znac na mail: jozia58@wp.pl
To może się jakoś złożymy na przystrojenie kościoła? My chyba weźmiemy kościelnego a wy?
ja też:)
nika531 a ty?
W Osowie - Parafia Chrystusa Zbawiciela.
Jozia a Ty w jakim kościele bierzesz ślub?
ok, dzięki mimo wszystko :)
Same pozytywy bez zastrzeżeń.Pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
hej, niestety nie mam, bo Para Mloda nie chciala takich zdjec, ale przeszukam jeszcze, moze sie cos zalapalo, jak tak to wstawie za chwile
FOTOGRAFIA ŚLUBNA

ania.melrose@gmail.com
do góry