Widok
BRAWA dla wzorowej obsługi za nieocenioną pomoc i życzliwość!!! Jedzenia dużo i smaczne, tak jak ustalono w menu tak było, starczyło na wesele, poprawiny i jeszcze zostało. Każdemu możemy tą Rest. polecić. Jedyne maleńkie minusiki to problemy z pokojami, u nas tylko 1 para chciała wynająć pokój i nie dostali, właścicielka zaproponowała że mogą z nami w apartamencie się przekimać (bez komentarza), oraz figurka na tort koszmarna.
wczoraj właśnie fotografowałam w Kanii. Muszę przyznać, że bardzo miłe miejsce, świetna obsługa, przemili kelnerzy i kelnerki, podchodzili do gosći i pytali czy nie trzeba im czegos. Jedzenie przepyszne i bardzo duzo - szczerze muszę przyznać, że jeśli chodzi o wesele, to w Kanii było chyba najsmaczniej (a sporo tych knajpek zwiedziłam)
są dwie sale - jedna na dole - duza, druga na 1 piętrze w częsci hotelowej - na mniejsze wesele tak do 55osob wydaję mi się.
jeśli ktoś szuka miejsca poza Gdanskiem to naprawdę polecam :)
są dwie sale - jedna na dole - duza, druga na 1 piętrze w częsci hotelowej - na mniejsze wesele tak do 55osob wydaję mi się.
jeśli ktoś szuka miejsca poza Gdanskiem to naprawdę polecam :)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
ania.melrose@gmail.com
Bylam dzisiaj. Owszem, obsluga szybka, na jedzienie nie czeka sie dlugo-ale to jedzenie nie bylo jakims specjalnym. Sporo brakowalo do rewelacyjnego obiadu. Duzy plus to mila obsluga i gorące potrawy, i to,ze lokal jest czynny do 22.
Ale coz, podniebienia ludzie maja rozne. Moze to my za duzo wymagamy.
Przy nas pani (wlascicielka/menedzerka) rozmawiala z jakas mloda para i matkami. Obok czekala kolejna para mloda i jaka kobieta. Co mnie urazilo, to czas oczekiwania-i fakt,ze nie zaproponowano tym oczekujacym osobom nic do picia. Po ok 30 min oczekujaca para podziekowala za oczekiwanie, mowiac ze przyjada innym razem. Szkoda,ze tak traktuje sie klientow.
Ale coz, podniebienia ludzie maja rozne. Moze to my za duzo wymagamy.
Przy nas pani (wlascicielka/menedzerka) rozmawiala z jakas mloda para i matkami. Obok czekala kolejna para mloda i jaka kobieta. Co mnie urazilo, to czas oczekiwania-i fakt,ze nie zaproponowano tym oczekujacym osobom nic do picia. Po ok 30 min oczekujaca para podziekowala za oczekiwanie, mowiac ze przyjada innym razem. Szkoda,ze tak traktuje sie klientow.
ja tam bylam na weselu, nie na obiedzie,mam porownanie z dziesiatkami innych "miejsc" weselnych, i to porownanie, jesli chodzi o jedzenie, wychodzi in plus :)
nie jest to wytworna restauracja z krewetkami itd :)
ale weselne jedzonko bardzo dobre
nie jest to wytworna restauracja z krewetkami itd :)
ale weselne jedzonko bardzo dobre
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
ania.melrose@gmail.com
Jest tylko jedne menu i takie wzieliśmy tylko troszeczke pozamienialiśmy nie które potrawy według własnego uznania , bardzo dużo pomogła nam właścicielka która wszystko na spokojnie nam wytłumaczyła, doradziła itd. Szczerze mówię że to menu wystarczająco wystarczy!!!! Oczywiście można dobrać dodatkowo mięso czy zakąski , tylko co potem będziesz robić po weselu z tym jedzeniem bo napewo zostanie .
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
Hejka,
zdjec niestety nie mam ale sala fajna. Troche sie przestraszylam ze bedzie sierpien a to takie"poddasze" i ze jak bedzie 70 osób to po prostu sie podusza ale znajomi byli na weselu i mowili ze jest klima i w razie co przeciez mozna wyjsc na zewnartrz i nie ma z tym problemu. Terminy wiem ze jeszcze maja. W pt jak pytalam to jest jeszcze ost weekend lipca i chyba z 2 w sierpniu - tylko ja pytalam na gorna sale. dolna jest na więcej osób.
zdjec niestety nie mam ale sala fajna. Troche sie przestraszylam ze bedzie sierpien a to takie"poddasze" i ze jak bedzie 70 osób to po prostu sie podusza ale znajomi byli na weselu i mowili ze jest klima i w razie co przeciez mozna wyjsc na zewnartrz i nie ma z tym problemu. Terminy wiem ze jeszcze maja. W pt jak pytalam to jest jeszcze ost weekend lipca i chyba z 2 w sierpniu - tylko ja pytalam na gorna sale. dolna jest na więcej osób.
http://rekodzielojozi.blogspot.com/
Zastanawiam się nad ta salą, ale doszły mnie wieści że w przyszłym roku ma zmienić się właścicielka. Byłam na kilku weselach, bardzo mi się podobało,jedzenie pyszne, obsługa bardzo dobra, częsta zmiana telerzyków itp. Czy ktoś coś wie na ten temat? Obawiam się że po zmianie właścicielki pewne standardy nie zostaną zachowane.
Bywam na wielu imprezach ostatnio grałem w restauracji Kania w Przodkowie koło Kartuz i byłem mega zaskoczony pięknym wystrojem sali, każdy szczegół dopracowany i tak przytulnie, a co do jedzenia to smaczne domowe potrawy a o tatarze już nie wspomnę jaki smaczny. Obsługa miła i niczego nie brakowało ogólnie polecam dj.baron