Widok

Restauracja Malaga/Kolbudy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niedawno znalazłam piękną restauracje w Kolbudach - Malaga miejsce idealne, właśnie w takim jakim bym chciała mieć swoje wesele , jednak jest to coś nowego albo tak mi sie wydaje bynajmniej ja o niej nie wiedziałam. Może któraś z was coś wie na jej temat, cały czas poszukuje czegoś Jestem jutro umówiona do Magnata ale niestety nie jestem przekonana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Jakiś czas temu byliśmy z moją przyszła małżonką na obiedzie w tej restauracji, bardzo nam się podobało przede wszystkim smaczne jedzenie i profesjonalna obsługa, dzięki której zrobiliśmy tam obiad po ślubie cywilnym. Bardzo polecam to miejsc Jest ono położone niedaleko gdańska, goście byli mile zaskoczeni, początkowo sądzili, że skoro impreza jest w kolbudach będzie to wiejska uroczystość, ale sposób dekoracji stołów i podania jedzenia zmieniło ich opinie.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja bylam tam z grupa 10 osobowa na obiedzie i powiem ze tak wstretnego obiadu jeszcze nigdy nie jadlam zupa pomidorowa to gorzej niz jakies zlewki az mi glupio bylo nie polecam to lepiej juz zjesc goracy kubek pusto tam jak na odludziu obsluga taka sobie ,dania ledwie co cieple nie wiem czy na pradzie oszczedzaja i poza tym malutko tego 3 takie obiady mozna zjesc i gra muzyka w zoladku , manager zniesmaczony trzyma palec szefowi nie powiem gdzie, zycze powodzenia najlepsze pomyje w miescie malaga kolbudy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kolbudy od Gdańska to po prostu piękno czyściutko ciszo i wg.. Polecam Kolbudy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiemy twoje rozdrażnienie Kadafi … wiadomo, każdy chce pokazać się z jak najlepszej strony za jak najmniejsze pieniądze. W związku z tym rozdrażnienie owe wynikać może z faktu, iż restauracja sprzeciwiła się spożycia, wniesionego a nie uzgodnionego z nami własnego jedzenia.
Kadafi, tak się nie robi, bo to zwyczajnie nie wypada, ale najwyraźniej wiedza na ten temat nie jest Ci znana. Jedna rada na przyszłość: jeśli nie stać Cię na zamówienie zakąsek polecam poprzestać na deserze i dalszą część przyjęcia zorganizować w domu, wtedy będzie taniej i zachowasz twarz. Jeśli zaś chodzi o serwowane przez nas dania, myślę że bronią się one same, ponieważ mając do dyspozycji szereg lokali w okolicy, zdecydowałaś się na wybranie właśnie nas.
Sumując powyższy Twój post Kadafi: stek bzdur i wymysłów rozżalonego gościa przyłapanego na nieuczciwości. Gdybyś miała choć trochę klasy, nie ukrywałabyś się za pseudonimem a przedstawioną prawdę sygnowała imieniem i nazwiskiem.
Z wyrazami szacunku, Malaga
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry