Widok

Restauracja Na Wzgórzu relacja,opinie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam drogie forumowiczki, bardzo prosze jesli ktoras miała wesele w restauracji Na Wzgorzu na Suchaninie bardzo prosze o jakies opinie. Chciałabym tam zrobic wesele ale nic nie moge znalez na tym forum o tej restauracji, na stronce jest super i mają jeszcze sporo terminów na przyszły rok, ale czy to nie oznacza ze tam jest kiepsko? Pomożcie, napiszcie cos
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam tam na sylwestra w tym roku.... Było strasznie... Jedzenie malo i średnie (ale to kwestia gustu), panie kelnerki chyba tez na zapleczu świętowały intensywnie bo niestety były delikatnie mówiąc wstawione. Jak sie poprosilo np o zmianę talerzyka to zapomnij.... nie mówiąc o tym ze nie powinnam prosić :-( ale i tak moglam prosić cala noc i nic...
I jeszcze tragiczna muzyka.... Ogolnie mało było plusów.

Niezadowolenie z sylwestra było tak duże i tyle ludzi sie skarżyło ze zorganizowali impreze przepraszająca w karnawał... Impreza za darmo tylko trzeba było miec swoj alkohol. Było lepiej ale bez szału.
Pewnie chcieli by w swiat nie poszło jak to u nich było beznadziejnie.
Szkoda tylko ze trzeba było robic" impreze przepraszajaca"...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może sa jakieś swierze opinie? Jerstem ciekawa czy coś się zmieniło?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fake, żaden facet nie wie co to tiul, nie ma szans.
o, i znowu wpis wlascicielki :)
Przeciez Meggi to wlascicielka... tu az kipi od jej wpisow zreszta nie tylko pod tym nickiem... zaloze sie, że 90% pozytywnych opini wystawionych jest pod fikcyjnymi nickami przez wlascicieli lokalu. Widac to po pisowni, sposobu wyslawiania i bezkompromisowej postawie wobec lokalu. Kazdy kto ma jakies "ale" jest sprowadzany na ziemię.
IP zmienne więc pewnie z neostrady korzystają...
witam ludzie jeszcze nikt się nie urodził żeby wszystkim dogodził ja robiłem wesele chrzciny oraz komunie mojej starszej córki i powiem tak co tu niektórzy wypisują to żenada zróbcie sobie wesele w barze mlecznym może będziecie zadowoleni powiem jedno tak profesjonalnego podejścia do do mnie nie spotkałem się nigdzie konkretne pytania konkretne odpowiedzi wszystkie ustalenia jakie dokonałem przed imprezą były zrealizowane na imprezie jedzenie bardzo dobre i do tego bardzo dużo mogłem ustalić począwszy od tiuli do kwiatów wszystko na wysoki połysk szef konkretny bez ślimaczenia bez wchodzenia w d*pę obsługa uśmiechnięta wszystkie polecenia spełniali w mig jestem w 100% zadowolony a tym którym się nie podobało to niech idą do baru perełka jeszcze jedno właściciele prowadzą dom weselny a nie hotel
Sala rewelacja, właściciele - rewelacja. Piękna sala, dobre jedzenie. Jesteśmy już po, gościom też się podobało :)
Już po! Teraz jestem mądra i udzielam rad :D
Witam chce wynajac ta sale na wesele.Prosze o opinie. Mój mail reebockk@wp.pl Pozdrawiam
Mam tam wesele w tym roku. Wiem, że właściciel się zmienił ale mam nadzieję, że cała reszta już nie.. Czy ktoś jeszcze ma tam wesele albo jakąś uroczystość w tym roku?
witam ja miałam komunię córki ,Na wzgórzu" było super klimat ,pyszne jedzenie ,miła obsługa dwóch panów .Polecam pan Darek to profesjonalista .to moja czwarta impreza i wszystkie udane . pozdrawiam Ania
Odnosze wrazenie ze ostatnie negatywne wpisy dotyczace tej knajpki w roznych watkach robi ta sama osoba roznie sie podpisujac. Nie wiem jak mozna stwierdzic ze sa tam stare stoly, bo bedac tam w roku 2008, potem 2010 - moje wesele,wiem i widzialam ze oni na stoly klada szerokie dlugie blaty, ktore sa przykryte obrusami a na krzesla nakladaja pokrowce. Z jedzeniem sie nic nie zmienilo, jest smacznie i duzo. Kucharz nie zmienil sie tam od samego poczatku z czego sie cieszylam miesiac temu podczas mojej ostatniej wizyty. Zdejmowalas obrusy i pokrowce z krzesel? Twoja opinia Karo wg.mnie mija sie ze stanem faktycznym. Ale ok. Kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
też chciałam tam wyprawić wesele. Na pierwszy rzut oka wszystko ok, całkiem miło i sympatycznie, jednak po kilku wizytach przy ustrojonej sali okazuje się, że jest po prostu zwyczjnie < czytaj skromnie>. Stoły i krzesła strasznie stare, obrusy nie do końca pierwszej nowości.
Bawiliśmy się tam 2 lata temu i było super - sala ładna, piękny ogród, jedzenie dobre i dość dużo, a dziś wydaje mi się, że tylko rok się zmienił a wszystko przez te lata prane i już zużyte co dla mnie osobiście jest ważne.
Zyczę powodzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
o losie a ja tam mam wesele....
Byłam tam na weselu jako gosc i rewelacji nie było. Sala mała, ciasno wokół stołów, jedzenie takie sobie, ogród całkiem fajny, ale wygląd samej sali dość słaby. Krzesła ciężko żeby nie były przystrojone, bo są stare i masakrycznie niewygodne. Moze na organizacje urodzin to niezla opcja, ale na wesele raczej to miejsce sie nie nadaje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale tego roku... byłam tam w kwietniu 2011 na 50 tce mojego wujka stad pomysl by teraz robic tam wesele. Sala nieduża, bo na 60 osob max (gdy impreza z tańcami0, ale przutulnie i obsługa bardzo miła. W cenie za os jest też przystrojenie stołow, sali, krzeseł... i soki bez ograniczeń. Ponadto maja ogródek z fontanną, dzieki czemu mozna sobie pozwolić również np. na grilla :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też jak forumowiczka Ania mam tam wesele we wrzesniu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jedzenie skromne (menu za 180 zł), a sala przeciętna.

Jeżeli macie pytania odpowiem na priv.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jedzenie - Wszystko przesolone.
Kelnerzy - ok
Reastauracja - ok.

Wrazenia ogólne fajne , ale luuudzie nie solcie tyle :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja mam tam wesele we wrzesniu. Chetnie podziele sie swoimi uwagami, ania1409@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktoś ma zarezerwowany termin 2011,jakie menu nalezy wybrac, srednie? by bylo w sam raz.a co z noclegami czy nie warto tam zamawiac, czy sa moze miejsca w poblizu gdzie mozna te noclegi zarezerwowac?
do góry