Widok
Restauracja Nad Potokiem - proszę o opinie.
Cześć wszystkim :)) Czy ktoś z Was organizował już swoje wesele w Nowej Restauracji Nad Potokiem? Nażyczony i ja :)) podpisaliśmy właśnie umowę na przyszły rok. Strasznie spodobała mi sie ich sala z wyjsciem na ogrod i widokiem na promenade i morze :)) z tego co ustalilam wlascicielem restsuracji są ci sami wlasciciele, ktorzy prowadzą Machandel :)) Do tej pory wynalazłam same pozytywne opinie o nich, czy ktoś z Was wie coś wiecej??? Pozdrawiam Katka
Mieliśmy tam wesele 24.05.2014 i się nie zawiedliśmy :) U nas było 74 gości i było ok jeśli chodzi o ilość miejsca do siedzenie i tańczenia. Jedzenia było dużo, nie mieliśmy stołu wiejskiego a i tak jeszcze sporo zostało(oczywiście wszystko dostaliśmy z powrotem) Polecam też jeśli macie taką możliwość, na zrobienie grilla ok. 23 (zamiast tej płonącej szynki w menu) U nas namiot był otwarty z dwóch stron przez całe wesle, wiec ogród to w zasadzie było przedłużenie sali, a grillem wszyscy byli zachwyceni! w ogóle po miesiącu jeszcze słyszymy zachwyty nad jedzeniem (szczególnie nad roladkami z porem i schabem po kapitańsku- rewelacja) Tort również mieliśmy od restauracji - śmietankowo-truskawkowy - lekki, świeży - no super! Tak naprawdę to nie mamy się do czego przyczepić :) Wymarzyliśmy sobie motyw morski na weselu. Dekoracje są w cenie więc to było możliwe,bo specjalnie dla nas zakupiono obrusy w pasy:) Acha tak to są ci sami właściciele, mają też salę w hotelu Farenheit. Polecamy!
Jedzenie jest ok, ale zwróć uwagę na to, aby restauracja zagwarantował Ci możliwość muzykowania po 22.00, jesli tego punktu nie zabezpieczysz w umowie, to będą chcieli Ci wyciszyć zespół, DJ, ponieważ rest jest blisko domostw i są problemy z odpowiednią głośnością muzy na weselu, niestety :( Znam to z autopsji.
To nie do końca tak. Dyskoteki techno z wesela nie zrobisz :-) Po 22 normalnie muzyka gra i nikt się tego nie czepia. Chyba że znasz to z autopsji bo robiliście rynkowy festiwal i się darliście ile wlezie :-) to restauracja na poziomie u nas grał Dj. i było spoko nie trzeba było zwiększań ani zmniejszać głośności... było super...
Dziękujemy za piękne wesele
Dziękujemy za piękne wesele
Jako fotograf moge powiedziec, ze wspolpraca z tym miejscem wypadala naprawde miło i na poziomie, wlasciciel bardzo zaangazowany w nastrój i to, by goscie czuli sie swietnie. Sala pieknie przygotowana, slub który fotografowałam to byl cywilny, ktory odbył sie w ogrodzie - tez wszystko pieknie przygotowane.
www.kobiece-atelier.com
www.facebook.com/AtelierKobiece
Kobieca fotografia ślubna i portretowa, makijaże, fryzury
www.facebook.com/AtelierKobiece
Kobieca fotografia ślubna i portretowa, makijaże, fryzury