Widok

Restauracja Panorama Gdynia - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Planujemy tu kolację ślubną w sierpniu. Czytałam troche starszych postów nt.tej restauracji na tym forum i niestety się zmartwiłam...
Czy ktoś z Was ma jakieś świeższe wiadomości nt.tego miejsca?
Bardzo proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jedzenie przepyszne
dobre jedzenie i ładne widoki ale na tym koniec
Chciałam tam zrobic wesele. Jednak Pani z którą się spotkaliśmy powiedziała, że nigdy nie organizowali prawdziwego wesela całonocnego, NIGDY... Najwyżej kolacje lub obiady weselne. Kiedy powiedziałam, że chce normalne jedzenie np. kotlety schabowe itd to powiedziała, że musi pogadać z kucharzem bo on nie robi takich rzeczy... Przedstawiłam swoje menu, poprosiłam o wyliczenie kwoty na osobę za moje menu i wyszło u nich 300 zł bez poprawin. Dodam, że najwyższa kwota w czterogwiazdkowym hotelu za to samo menu to 209 zł, zresztą żadna restauracja nie podała nam ceny wyższej niż 209 zł, tylko oni 300 zł. Butelka wódki 90 - 115 zł, jeśli wnosisz swoją to od 0,5 litra płacisz korkowe, chyba 30 zł, ale już nie pamietam dokładnie. Jeśli kupujesz tort i ciasta przez ich cukiernię to nie płacisz nic od "pokrojenia", koszt kg ciasta średnio 40 zł u nich. Jeśli wnosisz swój tort to płacisz 7-8 zł od osoby za pokrojenie tortu. Oczywiśćie wystrój sali jest po Twojej stronie. W cenę 300 zł wliczone miałam 250 ml (jedną szklankę) napoju na osobę. Jedzenie smaczne, ale małe porcje - byłam tam na imprezie firmowej i podobno na wesele porcje jedzenia są tej samej wielkości, a niestety nie były zbyt obfite. Plusem jest elastyczność: możesz mieć swoje menu, jesli zapłacisz to swój alkohol, ciasta, owoce, napoje. Sala jest bardzo ładna, z pieknym widokiem, ma piekną część zewnętrzną - oczywiście jeśli nie będzie padało. Kontakt jest bardzo fajny, a osoba z którą my ustalaliśmy szczegóły miła. Jednak zrezygnowałam, bo w sumie w każdym lokalu jest miła obsługa, a różnica prawie 100 zł na osobie, przy liczbie gości prawie 100, dawało mi prawie 10 tyś równicy w opłatach.
dodatkowym minusem jest koszt wynajęcia całego lokalu za 5 tys, w innym wypadku ludzie z zewnątrz będą mogli korzystać z górnej sali i tarasu
Dziękuje za opinię. Jednak nie wygląda to tak źle jak było opisane kiedyś. My robimy tylko kolacje weselną z menu Panoramy więc opisane wyżej rzeczy do końca nas nie obowiązują. Byliśmy na spotkaniu i rozmawialiśmy z Panem a nie Panią ale wygląda obiecująco.
Jeśli macie jeszcze jakieś informacje na ten temat to proszę podzielcie się nią ze mną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widok przepiękny , też się nad nią zastanawiam
Widokiem ludzi nie nakarmisz. Firma mojego narzeczonego miała tam impreze i niestety porcje były niewielkie, a taras z widokiem malutki. Jest jeszcze drugi taras, dośc duzy, ale niestety nie jest zamknięty dla osób z zewnątrz, którzy wpadają do baru na piwko. Więc gości pomieszają Ci się z sobotnimi imprezowiczami, no chyba że wykupisz zamknięcie tego wieszkego tarasu za jak ktos wyżej napisał 5 tyś zł.

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry