Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mariola - opinia wątek zamknięty Wczorajszy obiad po prostu niebo polędwiczki przepyszne
~Mariola
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 23 lipca 2020

Świetne miejsce na bankiet wątek zamknięty Właściciel restauracji poprosił mnie o opinię, więc piszę i pozdrawiam :)...
~Przemek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2017

Hamstwo Security wątek zamknięty Wczoraj wieczorem byłem na tańcach a ochraniacz bezporozumienia ze mną wział...
~Pomorskiboss
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2015

SCIEMA. ODRADZAM. wątek zamknięty Weszliśmy do "parkowej" przypadkiem wracając z plaży. Środek...
~barista
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2013

Doskonałe jedzenie, miła obsługa wątek zamknięty Bardzo sympatycznie i do tego w malowniczym położeniu. Polecam!!!
~Andrzej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2015

Przyjemnie i klimatycznie ! wątek zamknięty Do Restauracji Parkowa trafiliśmy z koleżanką na zaproszenie naszego...
~Katarzyna Blue
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 marca 2015

Przyjemnie i smacznie! wątek zamknięty Do Restauracji Parkowa trafiliśmy z mężem właściwie przez przypadek,...
~Natalia
-

dodano: 14 marca 2015

Kiedy nadejdą wakacje powrócę tu... wątek zamknięty Wspominam ten lokal z nostalgią. Kilka posiłków w minione wakacje miało...
~Anka
-

dodano: 21 lutego 2015

Restauracja Parkowa - najlepsza w Gdańsku! wątek zamknięty Świetna restauracja! Niedawno odwiedziłam Gdańsk, a co za tym idzie również...
~Marlena Kosak
2

dodano: 9 lutego 2015

Paweł M. - opinia wątek zamknięty Rewelacyjna restauracja. Jako iż staram się pisać w miarę zwięzłe recenzje...
~Paweł M.
-

dodano: 8 lutego 2015

Polecam :) wątek zamknięty Bez wątpienia będę stałym bywalcem restauracji parkowa. Bardzo smaczne...
~Mariusz
-

dodano: 5 lutego 2015

Super Atmosfera wątek zamknięty Kilka dni temu byłem z żoną zwiedzić miasto Gdańsk i jako restaurację...
~Tomek
-

dodano: 31 stycznia 2015

Pozytywnie :) wątek zamknięty Byłem niedawno w delegacji w Gdańsku. Wieczorem postanowiłem wyskoczyć coś...
~Paweł
-

dodano: 27 stycznia 2015

Jak w bajce wątek zamknięty Wystrój restauracji jest jak z bajki. Jak tam wszedłem to normalnie poczułem...
~Grzegorz Jakubowski
-

dodano: 22 stycznia 2015

Spotkanie branzowe wątek zamknięty Byłem mile zaskoczony obsługą i całym wystrojem. Naprawdę polecam Restauracja...
~Trojan M
-

dodano: 6 stycznia 2015

restauracja wątek zamknięty restauracja parkowa jest to bardzo ekskluzywna restauracja swietna obsługa...
~ewelia
-

dodano: 5 stycznia 2015

Bardzo dobre miejsce wątek zamknięty Wnętrze restauracji jest bardzo nowoczesne. Strona internetowa też bardzo...
~Grzegorz Jakubowski
-

dodano: 29 grudnia 2014

Fajna Restauracja wątek zamknięty Byłem z rodziną na obiedzie w " Restauracji Parkowa" bardzo miła obsługa,...
~Darek
-

dodano: 28 grudnia 2014

Miło i przyjemnie. wątek zamknięty Nie rozumiem negatywnych opinii na temat tego rokliwego miejsca. Byłam tam z...
~Ola D.
-

dodano: 8 grudnia 2014

uroczystość komunijna wątek zamknięty Gorąco polecam i dziękuję za przygotowanie przyjęcia komunijnego dla mojego...
~Monika
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 maja 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
37

32

wątków

do góry