Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pozostał niesmak I rozczarowanie.. wątek zamknięty Bywaliśmy z partnerem kilka razy w restauracji Portland. Niestety po...
~Gośka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 grudnia 2018

Pysznie wątek zamknięty Dzisiaj byłem z dziewczyną na obiedzie w Restauracji Portland i przyznam...
~Jarek i Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 lutego 2018

opolanie wątek zamknięty Będąc pod koniec sierpnia w Gdańsku szukaliśmy w internecie najbliższej...
~kamil
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 września 2017

TOTALNY MINIMALIZM wątek zamknięty Kilka lat temu ta restauracja miała styl i charakter. Zarówno dania główne...
~ŻYCZLIWY
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 czerwca 2017

pyszny obiad przez przypadek ;) wątek zamknięty Szukaliśmy miejsca na niedzielny obiad ze znajomymi po odbiciu się od drzwi...
~pappi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2017

Zawsze jest pysznie wątek zamknięty Byłam w tej restauracji już kilka razy i zawsze jest tak samo pysznie. Ceny...
~Lidka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 czerwca 2016

polecam wątek zamknięty Parę razy miałem okazję zjeść w Portland . Jedzenie jest ładnie podane i...
~redial
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 czerwca 2016

Słabo. wątek zamknięty Ogólnie słabo, wystrój nijaki, obsługa nijaka, potrawa "sałatka szefa" to...
~Martini
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2016

Portland- tego właśnie szukaliśmy! wątek zamknięty Gorąco polecamy! bardzo fajne miejsce. Menu ograniczone do 24 pozycji co w...
~Paweł_M
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 września 2015

Polecam wątek zamknięty Byłam tam już nieraz zawsze bardzo dobre jedzenie miła obsługa polecam stel...
~Marzena
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2015

fajna knajpka wątek zamknięty byłem z narzeczoną i byłem zaskoczony niskimi cenami jednak po podaniu potraw...
~Kaszek
-

dodano: 19 lutego 2015

SUPER wątek zamknięty W Portlandzie urządzaliśmy chrzciny. Bardzo kameralna sala z ładnym i...
~Martakoz
-

dodano: 19 stycznia 2015

Na 100% miejsce godne polecenia! wątek zamknięty Byłam na chrzcinach w tej restauracji.Bardzo miło byliśmy zaskoczeni tym...
~GOŚĆ
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 października 2014

GORĄCO POLECAM! wątek zamknięty Byłam w tej restauracji na obiedzie z okazji chrzcin. Wszyscy byliśmy pod...
~GOŚĆ
-

dodano: 27 października 2014

miejsce godne polecenia wątek zamknięty Jedliśmy w kilka osób, każdy inną potrawę i każda była bardzo smaczna....
~Krystyna
-

dodano: 25 października 2014

Pyszności wątek zamknięty Bardzo smaczne jedzenie. Sandacz z borowikami - jedna z pyszniejszych potraw,...
~Ania
-

dodano: 6 sierpnia 2014

Gdynianka wątek zamknięty wpadłam dziś przypadkiem do tej małej i miłej restauracyjki...w sumie byłam...
~Jola Ś.
-

dodano: 8 czerwca 2014

bardzo fajna knajpka w Centrum wątek zamknięty Turyści być może tu nie trafi, ale gdańszczanie powinni. Nie widoczna,...
~Alinka
-

dodano: 15 maja 2014

SUPER RESTAURACJA wątek zamknięty Bardzo dobre dania ,miły klimat,przystępne ceny,moim zdaniem najlepsza...
~szwagier
-

dodano: 21 kwietnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry