Widok
Restauracja Teqila Rumia
Witam, za rok się pobieramy, decyzja zapadła niedawno, szczerze mówiąć nie miała pojęcia że będzie aż tak krucho z salą na wesele, to raz a dswa większość lokali nie robi wesel w soboty na mak. 50 osób na szczęście nam się udało zarezerwować miejsce w Restauracji Teqila w Rumi- czy ktoś może był tam na jakimś weselu? Sala jest na prawdę elegancka, czyściutka, wystrój do wyboru- robi wrażenie, menu też bogate, ale jak z obsługą??
Opinię mam negatywną. Miałem także tam przyjemność być na weselu. Było tak nijak, ale z to jedynie opinia z pozycji gościa :)
Gdy chcieliśmy tam zalałatwiać wesele, od razu zastrzegli, że ceny mogą ulec zmianie, zaczęli wymyślać jakieś opłaty, robili łaskę i byli bardzo niezadowoleni że mamy swojego DJ (chcieli jakiegoś swojego na siłę przepchnąć), zażądali dodatkowych opłat za wpuszczenie innego DJ, korkowe i inne bzdury.
Podczas wesele zauważyłem że jest bardzo zmanierowana obsługa, jedzenia mało, łaska ze wszystkim.
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
Gdy chcieliśmy tam zalałatwiać wesele, od razu zastrzegli, że ceny mogą ulec zmianie, zaczęli wymyślać jakieś opłaty, robili łaskę i byli bardzo niezadowoleni że mamy swojego DJ (chcieli jakiegoś swojego na siłę przepchnąć), zażądali dodatkowych opłat za wpuszczenie innego DJ, korkowe i inne bzdury.
Podczas wesele zauważyłem że jest bardzo zmanierowana obsługa, jedzenia mało, łaska ze wszystkim.
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
bylam na weselu w tequili obsluga pierwsza klasa jednak jest cos na co musicie zwrocic uwage aby podczas wesela to swiadkowie podawali wodke a zaraz po weselu lub jeszcze przed koncem imprezy najlepiej sprawdzic dokladny stan alkoholu a po za tym zabawa swietna zycze najlepszego na nowej drodze zycia pozdrawiam
byłem tam na weselu jedzenia nie brakowało, obsługa bez zarzutu w zasadzie, podobno ciężko z terminami...
Fotografia http://krawcywizerunku.pl
Ale odkopujecie jakieś watki prechistoryczne. Tak się składa,że robiliśmy zdjęcia wlaśnie w tequilli autorce wątku. To było chyba jedno z najlepszych wesele w tym sezonie :)
Też będę miała wesele w Tequili . Rzeczywiście zaproponowali swojego DJ-a ale w momencie kiedy ich poinformowałam że będę miała swojego nie było kompletnie żadnych problemów. Slyszałam mnóstwo dobrych opinii. A co do tego czy jedzenia było mało czy dużo to moim zdaniem zależy tylko i wyłącznie od pary młodej ile zamówi tak więc to chyba nie powinno podlegać krytyce co do restauracji. Ile zamówisz tyle zjesz heh.