Widok

Restauracja kaszubska w kosakowie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie:)
chciałabym zasiegnąc opinii o Restauracji Kaszubskiej w Kosakowie... Wybraliśmy te sale na wesele, byliśmy tam w sobote na obiedzie i bardzo nam sie podoba:) Słyszałam tylko kilka opinii o włascicielach, że nie zawsze jest tak dokładnie jak sie umawiali... Proszę o pomoc...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze dziwne bo dla mnie była bardzo miła i konkretna przedstawiła mi przykladowe menu , jak bedzie mniej wiecej wszystko wygladalo i dostajemy gratis cos od restauracji mialam3 opcje do wyboru. Szukam osob ktore mialy badz byly tam na weselu by zdaly mi relacje czy wszystko jest ok tak jak to przedstawila wlascicielka bo wiadomo kazdy swoje chwali.
Chciałam zrobić tam wesele ale po rozmowie z naburmuszoną właścicielką odechciało mi się, rozmawiała ze mną jakby robiła mi łaskę , że zorganizuję mi wesele
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A bylas tam moze na weselu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadza się ten Pan bardzo przemiły , jest tam na każdej imprezie.
Hej mam pytanie jak udalo sie TWoje wesele w restUracji KAszubskiej podpisalam tam umowe wlasnie na wesele na 2014r. I szukm relacji od innych zeby sie nie stresowac niepotrzebnie
Miałam tam Wesele w sierpniu tego roku wszytko ok jedzenie dobre obsługa przesympatyczna taki Wielki Pan kelner bardzo pomocny , troszke gorąco było chociaż klimatyzacja jest nie wiem moze to wina stresu co mi sie nie podobało to wieszaki na sali... Pozatym pozytywnie. Mogę polecic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
na stronie internetowej jest chyba 160 zł za os
Witam zastanawiam się nad tą salą na wesele czy możesz zdradzić jakie są koszty za osobę na tej sali?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam
Miałam tam wesele 3 tyg temu, sala bardzo duża przestrzenna ( miałam na dolnej na górze nie wiem jak jest) jedzenie dobre chociaz zjadłąm tylko obiad, ale moj mąż potrafi zjeśc i nie narzekał :) wystrój ładny w tonacji jaką sobie zarzyczyliśmy, obsługa męska. Moje wesele było udane takze nie mam sie do czego przyczepić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłem tam gościem na Weselu w ubiegły weekend świetnie się bawiłem lokal bardzo ładny gdy odsłonili sale biel na sali az poraziła oczy wystrój ładny jedzenie ok, daleko tam nie mam więc wiem gdzie będe robił imprezy. Polecam.
Ja miałam tam wesele w tym roku, do czego mogłąbym sie pzyczepic to muzyka kóra poleciła mi włascicielka, pozatm bylo wszytko ok naprawde śliczny wystrój sali duzo jedzenia dobre i przedewszytkim cieple jesli chodzi o obiad. Polecam jak dla mnie bylo ok
Mieliśmy tam wesele w zeszłym roku i muszę powiedzieć, że sala piękna, obsługa miła, jedzienia dużo, ale niestety właścicielka nie zbyt przyjemna. Tak jak powyżej trzeba mocno postawić na swoim, żeby pani zrozumiała, gdyż ma swoją wizję. Ale tak to super.
czy są jakieś nowsze opinie ?
image
Czy ja mogłabym Ciebie, Jusiido prosić o twoje spostrzeżenia na maila? Podpisałam umowę z kobietą, ale nie omawialiśmy jeszcze dokładnie co wybieramy z menu, my zapomnieliśmy a kobieta też nic nie wspomniała (menu wybraliśmy z tych trzech dostępnych, tylko nie sporządziliśmy z kobietą tego "ostatecznego")

Podaję maila: m.m.mikucka@gmail.com

mam nadzieję, że odpiszesz!!!!!
Pozdrawiam
Czesc
Ja wesele mam w Kaszubskiej w sierpniu przyszłego roku i czytając opinie na forum zaczynam się denerwować i martwić- szczególnie odnośnie menu i dogadywania się z tą szefową o każdy szczegół, typu podanie kawy do ciasta, jak ktoś pisał wyżej. Latwo o niedopilnowanie takich szczegółow- WAZNYCH SZCZEGOLOW!!!

pozdrawiam
No to gratuluję i dzięki za wieści o sali. Wiem wiem właścicielka jest taka ale ma miłą obsługę (z taką się do tej pory spotkałam)
image
image
jestem po weselu w kaszubskiej. powiem tak. jedzenie bez zarzutu tylko zwróc uwagę na to czy wszytsko jest zgodne z menu. zażycz sobie podanie kawy do ciasta dla kazdego. poza tym sala super ładna, gosciom sie bardzo podobała. ogólnie spoko, jedzenia dużo i świeże. zupki ciepłe. właścicielka dość oschła, ale mozna ją przeżyć.cena warta świeczki. życzę powowdzenia i tak pięknego dnia i nocy jak ja (chodzi o pogode:)
Może jednak ktoś coś wie o tej restauracji?
image
image
Jusiido podaje mojego maila aniulinnkak@o2.pl i życzę powodzenia Oby się wszystko udało w 100% :)
image
image
ja mam tam w czerwcu wesele dam ci znak na maila jeśli go podasz jak bylo i czego unikac ewentualnie. tez jestem b. ciekawa jak bedzie ehhh
do góry