Widok

Restauracja na chrzciny-okolice Pruszcza Gdańskiego?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule, jakie miejsca polecacie?
Nasz ślub 20.08.2011- Cudowny dzień :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
starszemu robiłam w Hotelu Górskim w Pruszcz Gd.i teraz młodszemu też zamierzam tam robić. Polecam salę kominkową.Jedzenie pyszne i dużo, ceny przystępne, obsługa rewelacyjna (mi nawet dali klucz do pokoju hotelowego abym mogła syna spokojnie przewijać i karmić).
Dziękuję Agusia ;)
Wiola, a wiesz może ile chcą od osoby?
My robiliśmy w Safirze w grudniu ubiegłego roku a teraz we wrześniu robiliśmy tam roczek - dużo dobrego jedzenia w bardzo atrakcyjnej cenie a także fajny klimat, polecam
image
w zależności od opcji od 75 zł/os do 150 zł/os. Ten za 75 zł w zupełności wystarcza, jeszcze do domu ci zapakują. Najlepiej tam podjechać i poprosić o propozycje menu.
a ja polecam zajazd jawor- jedzenie pyszne, właścicielka bardzo ok do dogadania się..tylko wystrój ciutek komunistyczny.. :)
a ja wlasnie nie polecam jawor,mialam tam wesele,porazka jedzenia mało,klimatyzacja zepsuta,wszyscy na drugi dzień chorzy ze tak powiem, bo to w wakacje było,upał niesamowity, jeszcze z jedzeniem chcieli nas oszukac jak zabieraliśmy do domu na poprawiny.
U Michele, Kopernika 2, ja robiłam u nich w starym miejscu jeszcze jak byli. Byłam bardzo zadowolona. Teraz mają większy lokal, osobna sala na imprezy może być.
euro grill
Hotel Chopin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez robiłam w Hotelu Chopin i byłam bardzo zadowolona
Słyszałam, że w hotelu Chopin porcje obiadowe są niewielkie. Prawda?
Dlatego ja zrezygnowałam z Chopina i poszłam do Górskiego. Po prostu wcześniej poszłam do Chopina na obiad i po tym obiedzie od razu pojechałam do Górskiego, bo było mało i jak dla mnie niezbyt smacznie (ale to akurat moje zdanie). Od czasu chrzcin czasami wpadam do Górskiego na rodzinne obiadki jak nie chce mi się gotować w domu i zawsze jestem najedzona i zadowolona.
My robiliśmy chrzciny we wrześniu, sami ułożyliśmy menu (połączyliśmy kilka propozycji z różnych menu w nowe) i zapłaciliśmy za nie 70 zł za osobę. Jedzenie jest przepyszne i każdy się najadł, resztę dostaliśmy zapakowane do domu (mięsa). Osobiście polecam Hotel Chopin.
My zrobiliśmy w restauracji Kameleon

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...

do góry