Widok
Nie ma dyskusji z wolakami - tylko kłótnie. W świetle rzeki pomyj wylewanych na obecny rząd i peanów na cześć Kaczyńskiego, pozwoliłem sobie przypomnieć wypowiedzi tego człowieka, które w porównaniu z premierem Tuskiem brzmią jak "kłamstwa Grzesia co list to skrzynki wrzucał".
Gdy próbuję merytorycznie z nimi dyskutować, podkulają ogonek lub zalewają mnie wolskim bełkotem i inwektywami, zatem pozwól, że będę ich iskać w moim stylu, zjadliwie, złośliwie i sarkastycznie - bo głupotę i absurd z reguły wyśmiewam.
Gdy próbuję merytorycznie z nimi dyskutować, podkulają ogonek lub zalewają mnie wolskim bełkotem i inwektywami, zatem pozwól, że będę ich iskać w moim stylu, zjadliwie, złośliwie i sarkastycznie - bo głupotę i absurd z reguły wyśmiewam.
Jarosław Kaczyński to nie najgorszy polityk, ma wady bo każdy ma, nie tylko politycy. Ale wśród liderów partii znajdujących się w sejmie wyróżnia się jedną cechą, jest patriotą. Dla mnie nie ma znaczenia czy będą go lubiić w Moskwie czy Berlinie (no nie będą ), ma twardo i zdecydowanie walczyć o polski interes. Nie o jednorazową dotację, to nie żaden interes, to zmyła, oszustwo które ma przykryć złe wrażenia po likwidacji cukrowni ( a byliśmy na czołowych miejscach w produkcji cuku), stoczni, kopalni, hut itd. Przemysł może generować miejsca pracy i dochody państwa przez dziesiątki lat. Państwo które nie produkuje czołgów, samolotów, okrętów wojennych tylko chrupki kukurydziane to wymarzone państwo Donalda Tuska, BO WŁAŚNIE ZA TO klepią go po plecach w Berlinie i dają mu nagrody za"europejskość". Polska to dla niego tylko odskocznia, niedługo dostanie posadkę w strukturach Unii. W nagrodę. Popieram Kaczyńskiego bo on posadki nie dostanie, i wiem dlaczego.
Już raz, za zabawy z pozycjonowaniem google`ami, parę osób "beknęło" - i to za rządów PIS (vide sprawa Leppera i Giertycha oraz słowa "kretyn").
Na tę chwilę, kłamcą i to jawnym, pozostaje Kaczyński - vide zestawienie z początku wątku. Co obrzydliwsze, jego kłamstwa to ubliżanie ofiarom katastrofy pod Smoleńskiem.
Na tę chwilę, kłamcą i to jawnym, pozostaje Kaczyński - vide zestawienie z początku wątku. Co obrzydliwsze, jego kłamstwa to ubliżanie ofiarom katastrofy pod Smoleńskiem.
Dzisiaj Kaczyński już mówi, że katastrofa pod Smoleńskiem to była "niewyobrażalna zbrodnia" i że "Tusk chce mnie zamordować".
Paranoik? Być może i to bardzo niebezpieczny.
Czytając powyżej przytoczone kartoflane cytaty, mogę śmiało stwierdzić, że ten człowiek jest wyjątkowo podłym manipulantem. Dla władzy był gotów pogodzić się z rzekomym morderstwem jego brata? o_O
Paranoik? Być może i to bardzo niebezpieczny.
Czytając powyżej przytoczone kartoflane cytaty, mogę śmiało stwierdzić, że ten człowiek jest wyjątkowo podłym manipulantem. Dla władzy był gotów pogodzić się z rzekomym morderstwem jego brata? o_O