Widok
Rewia Piosenki - Koncert Sylwestrowy
Opinie do spektaklu: Rewia Piosenki - Koncert Sylwestrowy.
Koncert Sylwestrowy
To już tradycja Teatru Muzycznego w Gdyni, który od 21. sezonów zaprasza na Koncerty Sylwestrowe. W styczniu koncert grany będzie "na bis".
Od wielu sezonów dbamy o to, by Państwa Sylwester był czasem absolutnie magicznym i niezapomnianym. Tak też będzie i w tym roku. Zapraszamy do wyjątkowego przeżywania jedynej takiej nocy w roku. Zgodnie z tradycją każdy może wywróżyć ...
Przejdź do spektaklu.
Koncert Sylwestrowy
To już tradycja Teatru Muzycznego w Gdyni, który od 21. sezonów zaprasza na Koncerty Sylwestrowe. W styczniu koncert grany będzie "na bis".
Od wielu sezonów dbamy o to, by Państwa Sylwester był czasem absolutnie magicznym i niezapomnianym. Tak też będzie i w tym roku. Zapraszamy do wyjątkowego przeżywania jedynej takiej nocy w roku. Zgodnie z tradycją każdy może wywróżyć ...
Przejdź do spektaklu.
Rewia Piosenki czyli o Koncercie Sylwestrowym 2019 r
Byliśmy na koncercie o godz. 17 ..Tegoroczny koncert sprawił nam ogromną przyjemnośc .Przede wszystkim pragnę podkreślić ogromną zasługę Pana Marka Sadowskiego .Wreszcie mieliśmy osobe scalającą wszystko .Występ prowadzącego był pełen polotu ,lekkości ,bawił wszystkich ,a przecież o to chodziło .Ogromne uznanie dla całego zespołu .Doceniamy perfekcjonizm tancerzy .Podziwiamy wysiłek i zaangażowanie wszystkich członków Zespołu.Dziękujemy Panu Bernardowi Szycowi ,że w szampańskim nastroju oczekujemy na Nowy Rok. Na zakończenie pragne podpowiedzieć ,że może by w przyszłym roku wprowadzić więcej motywów rosyjskich ,biełyje rozy ,były bezkonkurencyjne . Serdecznie pozdrawiam ,życząc Szczęśliwego Nowego Roku dla całego zespołu .
Super koncert. Również od wielu lat chodzę na wszystkie . W ubiegłym roku jakoś mnie nie zachwycił, do tego stopnia, ze w tym roku wogóle nie kupowałam biletów. Dopiero w styczniu namyśliłam się, udało się kupić na dodatkwą rewię i nie żałuję. Najlepsza!!! Prowadzący pan Sadowski kapitalny. Rozbawił publiczność. Aktorzy pięknie śpiewali i tańczyli. Przepiękne stroje. Duma człowieka rozpiera, że mamy w Gdyni taki teatr, takich aktorów i reżysera. Oby tak dalej......