Widok
UCK jest 3T ale w starym budynku, oczywiście robią z kontrastem lub bez. Niestety jest tylko na NFZ nie robią prywatnie. Jeżeli chodzi o osoby opisujące naprawdę polecam. Miałam robiony rezonans juz ponad 10 razy i 3T jest o wiele dokładniejszy niż 1.5 T. Miałam robione w kilku miejscach i UCK jest dobrym wyborem :)
Dzieki za odpowiedź. Jednak jest problem bo wlasnie na UCK jest tylko 1.5 prywatnie a 3T tylko na NFZ czyli kilka miesiecy czekania.
Ogolnie na 1.5 to czekam 3 tygodnie niecale prywatnie, a na czasie jednak zależy. I taki enel med ma lepszy termin (jest taniej ale to nie jest dla mnie aspekt najważniejszy). Tylko nie wiem jak u nich to wygląda oraz opis. Czy traktują takich ludzi jak zwykłych klientów i idzie wszystko standardowo czy starają sie dobrze tą robotę wykonywać (opis).
Ogolnie na 1.5 to czekam 3 tygodnie niecale prywatnie, a na czasie jednak zależy. I taki enel med ma lepszy termin (jest taniej ale to nie jest dla mnie aspekt najważniejszy). Tylko nie wiem jak u nich to wygląda oraz opis. Czy traktują takich ludzi jak zwykłych klientów i idzie wszystko standardowo czy starają sie dobrze tą robotę wykonywać (opis).