Widok

Rezydencja Bardo w Koleczkowie???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny.
Mam prośbę czy moze ktoś wystawić opinie o Rezydencji Bardo w Koleczkowie. Mamy zaklepany tam termin na sierpień i chciałabym coś więcej się dowiedzieć i usłyszeć jakąś opinię na temat tej Rezydencji.
Z GóRY DZIEKUJę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proponuję poszperać w wyszukiwarce weselnikowej :/

Dziekuje Haze za podpowiedz.
Wiesz myślałam też ze może któraś z dziewczy bedzie cos wiedziała bo np wyprawiała tam wesele - takie opinie sa najlepsze. Ale napewno wejde tam i poszperam. A znasz moze jakas ciekawa orkiestrę ??
POZDRAWIAM
bo ale tam jest właśnie dużo relacji dziewczyn i trochę opinii, na pewno coś znajdziesz ;)

co do orkiestry, nie powiem nic, bo sama będę miała DJ ;)

ok dziekuję Ci bardzo. Zycze powodzenia i udanego przyjęcia weselnego.
Hey wam,
my tesz w Bardo bedziemy mieli wesele mam nadzieje ze wrzystko bendzie super.

Pytal sie ktos z was o cennik na rok 2009??

Pozdrawiam

image
image
Witam :)
My też mamy nadzieję że wszystko bedzie w porządku. Ta Rezydencja cieszy sie dużym zainteresowaniem wiec myśle że jest ok.
A co do cennika to nestety nie pomoge Ci bo nie pytalismy i nie mam pojęcia. Ale wydaje mi sie że ogromnych zmian nie będzie.
Witaj:) Ja też szukałam opini o tej rezydencji, ale wystarczy ze wpiszesz w wyszukiwarke BARDO ALBO REZYDENCJA BARDO i zaznaczysz ostatnie 180 dni..masz postów tyle że głowa boli :) Sama czytałam przez ponad 1,5 godziny :)

image
image

Inne tematy z forum Koleczkowo

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry