Rituals

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdynia, Świerkowa 32/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zuza - ocena Bardzo polecam salon rituals niesamowita atmosfera i pełen profesjonalizm po...
~Zuza
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 18 grudnia 2024

Karolina - ocena Przepiękny salon, super ludzie , jestem w tym salonie drugi raz ale...
~Karolina
-

Mobik - ocena Salon fryzjerski, który odwiedziłem, zrobił na mnie bardzo pozytywne...
~Mobik
-

Ronia - ocena przepiekny salon to po pierwsze,druga sprawa ,ludzie ! czuc pasje...
~Ronia
-

Fajny salon,super fryzjerzy ,miłe i ciepłe miejsce dla kazdego wątek zamknięty byłam pierwszy raz w sierpniu i zobaczyłam to czego nie widac w innych...
~adriana
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 grudnia 2016

Najlepsza fryzjerka w miescie !!! Polecam !!! wątek zamknięty Trafiłem do tego salonu z polecenia innej osoby ktora chodzi juz tafałam...
~PATRYCJA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 czerwca 2016

Wspaniała , ciepła atmosfera, i ta Pani Beata wątek zamknięty Cudowne miejsce, pełna ciepła Beata, naprawdę polecam to miejsce, chcesz się...
~Aga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 maja 2016

Super miejsce ! wątek zamknięty Cudne miejsce, cudna Beata, relaks dla ciała i duszy :) Włosy mam piękne i...
~Asiek71
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 listopada 2015

petarda!pełen profesjonalizm i 100% umiejętności. wątek zamknięty wielkie dzięki Beata za uratowanie moich włosów! od połowy długości miałam...
~blanka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 czerwca 2015

Profesjonalne podejście wątek zamknięty Drogie panie i drodzy panowie. W żadnym innym salonie nie czuję się tak...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 grudnia 2014

Nie polecam! wątek zamknięty Do salonu Rituals Spa trafiłam przypadkowo i absolutnie była to moja pierwsza...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 września 2014

zadowolona wątek zamknięty Wielokrotnie od czerwca tego roku korzystałam z usług fryzjerskich i...
~Alina
-

dodano: 17 września 2014

Wracam tu REGULARNIE! wątek zamknięty Odwiedzam salonu regularnie i jestem bardzo zadowolona. Usługi fryzjerskie...
~DK.
-

dodano: 16 września 2014

Nie polecam !! Uwaga nowa ekipa! wątek zamknięty W lutym zmieniła się ekipa w Rituals Spa!! Przed zmiana korzystałam w Rituals...
~Ania W.
1

dodano: 18 kwietnia 2014

mam inne zdanie wątek zamknięty Witam i muszę napisac, że zupelnie nie zgadzam się z Paniami, które napisały...
~Anna
-

dodano: 26 maja 2014

zmiana ekipy!! wątek zamknięty Uczeszczałam do salonu Rituals spa, często korzystałam z henny. Ostatnio...
~KM
-

dodano: 26 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry