Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gość - ocena Niestety wszystko podczas mojej wizyty było nie tak. Bardzo długie...
~Gość
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 26 sierpnia 2024

Robert - ocena Mega dobre jedzenie Fajna atmosfera przyjemna właściciel którego miałem...
~Robert
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 23 czerwca 2024

Madzia - opinia Polecam serdecznie
~Madzia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 sierpnia 2023

Kasia Holandia - opinia Super restauracja,pyszne jedzenie,przyjazna atmosfera I bardzo fajny kelner...
~Kasia Holandia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 lipca 2023

Kavka - opinia W Riverside organizowałam urodziny i wszystko przeszło nasze najśmielsze...
~Kavka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 lutego 2023

Piotr - opinia wątek zamknięty Żenada. W dniu 05.10.21 zarezerwowałem osobiście u menedżera konkretny...
~Piotr
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 6 października 2021

Markus - opinia wątek zamknięty Wszystko przeszło Nasze oczekiwania, obsługa, klimat, jedzenie. Bardzo...
~Markus
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 11 marca 2020

Monia - opinia wątek zamknięty Sympatyczne i ładne miejsce, pyszne jedzenie, super obsługa, miła atmosfera....
~Monia
-

dodano: 19 lutego 2020

Arla - opinia wątek zamknięty Restauracja skusiła mnie aranżacją oraz oświetleniem, a dalej było już tylko...
~Arla
-

dodano: 19 lutego 2020

Szymon - opinia wątek zamknięty Miejsce super ! Ale jedzenie maskara kucharze chyba nie wiedza co to sól i...
~Szymon
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 stycznia 2020

Marzka - opinia wątek zamknięty Restauracja ma mega potencjał, ale jedzenie (szarpana wieprzowina i pieczony...
~Marzka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 stycznia 2020

lukasz - opinia wątek zamknięty Piękne miejsce. Super obsługa. Jakość jedzenia bardzo bardzo słaba. Szkoda
~lukasz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 grudnia 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry