Widok

Robaki w mleku

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, myślałam, ze mi sie to nie przytrafi a jednak - kupiłam mleko Bebiko i jak już zrobiłam porcje to zorientowałam się, ze w proszku jest coś brązowego w dodatku się ruszało, na szczęście mały nie zdążył wypić mleka.

Sprawdę zgłosiłam do sanepidu na wyniki czekam...

Ale jak będziecie kupować mleko to zwracajcie uwagę, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca :-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze mole spożywcze? Ja trafiłam ostatnio w płatkach owsianych ;)
jejjjuuu fuuuuuuuuuu
nagraj filmik zrób foto wyślij na infolinie zobaczymy co ci firma odpowie
image
w świeżo otwartym mleku?
a może podaj numer partii, datę produkcji żeby nie kupować mleka z tej partii produkcji...
najpierw napisz do producenta, nie siej fermentu, bo niedawno okazało się że babka znalazla szczura w mleko a potem sie okazalo ze to zbrylowane mleko a wszedzie poudostepniala foto

czasami w zamknietych opakowaniach mozna znalezc mole spozywcze, jak bylo mleko przechowywane zle - w opakowaniu mzona znalezc male dziurki ktore na pierwszy rzut oka sa nie widoczne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie a jak to możliwe ze w świeżo otwartym opakowaniu żywe paskustwo?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziewczyny no tak to własnie wygląda jak mole, ale zobaczyłam to chwile po otwarciu wiec nie wiem skad się wzięły, jak się dowiem coś więcej skąd to się mogło wziąśc to napisze
mjakmama ja nic nie sieje, mówie wam, zeby zwracac uwagę, z producentem już rozmawiałam i sprawdzą to mleko
Mrówka ja tylko tak na zapas mówiłam ;) nie chcialam urazić
jak masz swiezo otwarte mleko to latwo tez wejda w nie te mole
- mi sie zdarzylo z maka ze sklepu przynosc bleee
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlatego ja na wszelki wypadek przesypywałam Bebiko do puszki po Bebilonie ;) żeby nic nie wlazło w rozcięty woreczek :]
No ja kupiłam kiedyś właśnie zamknięte płatki firmy kupiec, leżały w żabce i tam musiało się dostac do nich to cholerstwo, otworzyłam a wyleciały z nich mole plus jakieś larwy pełzały w środku, tragedia. Pytanie czy kupiłaś je z tym czy weszło Ci w domu, radze sprawdzić Ci wszystkie produkty w szafkach w stylu kasze, ryże, psia karma, bakalie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Mamo,

potwierdzamy - otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie, a opisana przez Ciebie sytuacja jest w trakcie weryfikacji. Wszelkie sygnały dotyczące jakości Bebiko są dla nas bardzo ważne, ponieważ bezpieczeństwo najmłodszych konsumentów ma dla nas priorytetowe znaczenie. Zapewniamy, że każda partia produktu jest dokładnie sprawdzana i podlega wielostopniowym analizom, zanim trafi do sprzedaży.

Pozdrawiam,
Doradca NUTRICIA
------------
Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska - producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań - zapraszam do kontaktu
no proszę kogo na forum mamy Witamy
image
Odezwij się proszę do mnie na priv. Takie sprawy trzeba nagłaśniać. Chętnie Ci w tym pomogę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
zamiast nagłaśniać - należało by poczekać jak owa firma się do tego ustosunkuje nie należy odrazu na stos ich wrzucać
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś w mleku bebiko również znalazłam małe czarne robaczki , napisałam do producenta i zaraz był po nie kurier. Mają zbadać sprawe

Także żona znalazła robaki czarne w mleku Babilon 2.

Mogliby Państwo podać numer partii produkcyjnej?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

Kuchnia (41 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

Sędzia Breza-Kłos (3 odpowiedzi)

Witam, czy kogoś rozwodziła sędzia Wiesława Breza-Kłos? Proszę o opinie.

do góry