Widok
Robaki w mleku
Dziewczyny, myślałam, ze mi sie to nie przytrafi a jednak - kupiłam mleko Bebiko i jak już zrobiłam porcje to zorientowałam się, ze w proszku jest coś brązowego w dodatku się ruszało, na szczęście mały nie zdążył wypić mleka.
Sprawdę zgłosiłam do sanepidu na wyniki czekam...
Ale jak będziecie kupować mleko to zwracajcie uwagę, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca :-(
Sprawdę zgłosiłam do sanepidu na wyniki czekam...
Ale jak będziecie kupować mleko to zwracajcie uwagę, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca :-(
najpierw napisz do producenta, nie siej fermentu, bo niedawno okazało się że babka znalazla szczura w mleko a potem sie okazalo ze to zbrylowane mleko a wszedzie poudostepniala foto
czasami w zamknietych opakowaniach mozna znalezc mole spozywcze, jak bylo mleko przechowywane zle - w opakowaniu mzona znalezc male dziurki ktore na pierwszy rzut oka sa nie widoczne
czasami w zamknietych opakowaniach mozna znalezc mole spozywcze, jak bylo mleko przechowywane zle - w opakowaniu mzona znalezc male dziurki ktore na pierwszy rzut oka sa nie widoczne
No ja kupiłam kiedyś właśnie zamknięte płatki firmy kupiec, leżały w żabce i tam musiało się dostac do nich to cholerstwo, otworzyłam a wyleciały z nich mole plus jakieś larwy pełzały w środku, tragedia. Pytanie czy kupiłaś je z tym czy weszło Ci w domu, radze sprawdzić Ci wszystkie produkty w szafkach w stylu kasze, ryże, psia karma, bakalie...
Droga Mamo,
potwierdzamy - otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie, a opisana przez Ciebie sytuacja jest w trakcie weryfikacji. Wszelkie sygnały dotyczące jakości Bebiko są dla nas bardzo ważne, ponieważ bezpieczeństwo najmłodszych konsumentów ma dla nas priorytetowe znaczenie. Zapewniamy, że każda partia produktu jest dokładnie sprawdzana i podlega wielostopniowym analizom, zanim trafi do sprzedaży.
Pozdrawiam,
Doradca NUTRICIA
------------
Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska - producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań - zapraszam do kontaktu
potwierdzamy - otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie, a opisana przez Ciebie sytuacja jest w trakcie weryfikacji. Wszelkie sygnały dotyczące jakości Bebiko są dla nas bardzo ważne, ponieważ bezpieczeństwo najmłodszych konsumentów ma dla nas priorytetowe znaczenie. Zapewniamy, że każda partia produktu jest dokładnie sprawdzana i podlega wielostopniowym analizom, zanim trafi do sprzedaży.
Pozdrawiam,
Doradca NUTRICIA
------------
Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska - producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań - zapraszam do kontaktu