Widok

Rod Stewart - przełożony na 26.07

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej

sprzedam w dobre rece ;)

Sprzedam 2 dlugopisy w cenie 80 zl kazdy a bilety na koncert Roda Stewarda dodam gratis :D ;)
A tak serio to mam 2 bilety po 80 zl kazdy w sektorze A1 :))

kontakt 501 766 709

T.R.Y.B.U.N.Y

Potrzebuje dwoch biletow na trybunach!
Czy ktoś mogłby sprzedać!?
Proszę o kontakt

Jak ktos ma tanio bilety na A1/2 do sprzedania z Gdańska to niech da mi znac na GG:2299634

bilety kupie

Jak ktos ma do sprzedania tanio bilety z Gdańska to niech da mi znac na GG:2299634

zamienię iPoda na bilety na Roda

kupię bilety na RODA!

Ma ktoś jeszcze do sprzedania tanie bilety na Roda?
Sektor obojętny.
Proszę o kontakt: GG 8105396

kupię bilety na RODA!

Ma ktoś jeszcze do sprzedania tanie bilety na Roda?
Sektor obojętny.
Proszę o kontakt: GG 8105396

Koncert odwołany?

Czy koncert bedzie odwołany w zwiazku z żałoba narodową?

czy nie odwołany ?

najprawdopodobniej w związku z żałobą narodową koncert będzie odwołany

Żałoba narodowa!!!

Mam nadzieję, że organizatorzy koncertu będą potrafili się znaleźć w tej sytuacji i w porę zorientują się i odwołają ten koncert z powodu tej wielkiej tragedii, jaka się wydarzyła dzisiaj we Francji. Wierzę w ich zdrowy rozsądek oraz dobrą wolę mając na uwadze osoby, które tragicznie zginęły.

?

to jest awykonalne przeciez..Rod juz jutro wylatuje do Polski...masa ludzi wziela sobie urlopy na ten dzien...tego sie poprostu nie da przelozyc (nie die na koncert wiec patrze na to obiektywnie)

Odwolania nie ma!

Wielkiej tragedii we francji nie było. Zginełło 30-40 osób. Zdaza sie. Co w tygodniu tyle ginie na polskich drogach. Zdaza się. A imprez okolicznościowych sie nie odwoluje. Jak ktoś chce sie po umartwiac zapraszam do kościola albo na pielgrzymkie. Dajcie ludziom Życ.

No i po koncercie ;)

trwają rozmowy z artystą o przełożenie koncertu na czwartek

za godzinke bedzie wiadomo co i jak

j/w
albo jutro albo czwartek

żałoba

Bardzo współczuję rodzinom osób, które zgineły. Uważam że trzy dni żałoby narodowej to przesada. A co z ludzmi, którzy giną na naszych drogach każdego dnai. Może żałoba powinna trwać cały rok? Jestem zawiedziona bo ten koncert miał być prezentem imieninowym dla mojej mamy. Mam nadzieję że zostanie przełożony a nie odwołany.

do annabiuro

żałoba powinna trwać tyle, ile ogłosiła głowa państwa ! a ten koncert sux więc nie kombinuj !

nie denerwować mnie !!!

no i o co wam chodzi??? zróbcie sobie żałobe na jeden dzień !! I co ja teraz mam robić ?? zabuliłam tyle kasy za bilet ... mam siedzieć i czekać kiedy łaskawie się odbędzie? ja mam też plany miałam w środe jechać na mazury i co ?? teraz każdy musi zmieniać swoje plany. No sorry bez przesady. Podzielam opinię KURTA ! DAJCIE LUDZIOM NORMALNIE ŻYĆ

po raz drugi ja :P

żałoba pod elektorat
ale kaczyński nie zyska sobie "wiernych" ci wierni od rydzyka codziennie umierają ze starości a my będziemy żyć i to długo i tego nie zapomnimy mojego głosu w wyborach już nie ma niech liczy na mohery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

więcej
do góry