Widok

Rod Stewart - przełożony na 26.07

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziad

Wpożo, dobry artysta ale kto go słucha w Polsce, ilu ma tu fanów... Ech kiedy się skończą czasy "starych dziadów" mówiących na zebraniach: "panowie a może Rod Stewart, to taki amerykański artysta co jest popularny...", właśnie amerykański; jest dużo lepiej pasujących artystów do Przestrzeni Wolności, Jarre- super wypas pomysł na 10 realizacja wg planów w/w dziadów, Gilmore - malo znany jako solowy ale wszyscy wiedzieli zę z Pink Floyd i przyszli, to samo Rod pare piosenek, które się przedostały na polski rynek a mało kto zna choćby w ogóle zarysy jego twórczości, kogo wy byście widzieli na Przestrzeni Wolności, może trójmiasto się lepiej wypowie

bilety

słaba dystrybucja lepiej by było w ticketpro

Przestrzeń wolności...

Najbardziej pożądanym wykonawcą byłaby moim zdaniem grupa U2, ale jak sie nie ma co się lubi...Rod jak na nasze warunki też nie jest zły, chociaż z Przestrzenią Wolności ma niewiele wspólnego...(no chyba, że...muzyk ze Stanów, a tam dużo przestrzeni...i wolności...).
p.s. za 300 pln, to wolę jechać na Rolling Stones...

Przestrzeń Wolności

Prawda jest taka, że dłuuugo nie zostanie przebity
pod wieloma względami koncert z 2005 roku,
jeśli Ktoś w ogóle tego dokona .... i bardzo dobrze :))))
ps. A w ramach Świętojańskiego Świętowania
z chęcią posłuchałbym Adama Bownika
więcej o artyście na
http://www.jamendo.com/pl/artist/adam.certamen.bownik
pozdr.

amerykański artysta?

qaddac4 - od kiedy Stewart, urodzony ze szkockich rodziców w Londynie (takie miasto w Anglii) jest amerykańskim artystą?

NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nareszcie,nareszcie,nareszcie!!!!!!!!!!!!!!Czekałam 26 lat na koncert w Polsce,czyli większą połowę mojego życia.Kocham Roda,jego muzykę,dla mnie będzie to święto,spełnia się marzenie mojego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do wszystkich fanów,może by tak się połączyć i założyć fan-club,mogłabym się tym zająć.Możecie pisać na mój meil.Pozdrawiam wszystkich.

Szału nie ma

Szału nie ma...

to znów ja Lilijka

Jezunciu,już nie mogę się doczekać 24.lipca.Będę szalała,nie mogę o niczym innym myśleć.To będzie dla mnie dzień spełnionych marzeń.Kto ma szlik Celtic Glesgow niech weźmie ze sobą,i flagę brytyjską też. Och jakbym chciała żeby już był lipiec.KOCHAM RODUSIA.Lilijka

BILETY juz są

Witam i serdecznie zapraszam wszystkich sympatyków na stronę infomusic.pl na której można nabyć super BILETY na SUPER koncert Roda Stewarta.

passion i infatuation

ja czekam na passion i infatuation. prawdziwi fani Roda wiedzą co to za kawałki. szkoda tylko, że nie na wszystkich koncertach to śpiewa. mam nadzieje, że w stoczni jednak tak. pozdrawiam wszystkich fanów

Wspomnienie

minelo 30 lat jak pierwszy raz sluchalam nagran RODA Jego piosenki wywoluja wspomnienia najpiekniejszych lat mojego zycia nie wim czy pojade do Gdanska .Jezeli nie 24, lipiec to 14,pazdziernik w Roterdamie napewno bede !

Passion i Infautuation?

Mogą być... mi tam zależy na jednym: CAMOUFLAGE !!!

A ja chcę

A ja chcę krzyczeć że jest wspaniały,i chcę żeby zaśpiewał I"D RATHER GO BLIND i DIRTY OLD TOWN mówię wam to są takie kawałki po których się odlatuje!!!!!!!!!!!! Fani o tym wiedzą.Gdyby jeszcze zaśpiewał MY GIRL i w ogóle niech już przyjedzie bo nie mogę się doczekać.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla Marlenki

Dla Marlenki zaśpiewa BABY JANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rod Stewart w Polsce.

Jak można porównywać koncert J.M.Jarra z Rodem Stewartem? Mam sprawdzone informacje od pewnych osób z polskiej ekipy technicznej że koncert Jarra był w 100% z playbacku(zresztą podczas transmisji na żywo było wyraźnie widać te wpadki).Na DVD które można kupić już tego nie ma. Tacy"artyści"tracą na wartości. Rod Stewart zawsze daje pełny live i za to go cenię.

koncert

Witam. Wybieram się na koncert Roda. Może ktoś mi doradzić, który sektor jest lepszy A1 czy A2?

Koncert

Myślę ,że najlepszy jest sektor 0, poza tym w sektorach albo A1 albo B1(nie pamiętam) nie ma już miejsc.

Arek

Skąd taka infromacja? Masz jakieś dowody czy tak tylko gadasz, żeby gadać?

Lilijka

Wejdź na stronę http://rodstewart.dreamhosters.com/ , tam chyba o tym pisze.Ja sprawdzam codziennie informacje.Dzięki Bogu ja już mam bilety,pod samą sceną.Jak znajdę tą stonkę na której to wyczytałam to dam Ci znać....

Rod Stewart - przełożony na 26.07

zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej
do góry