Widok

Rod Stewart - przełożony na 26.07

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej

SUPER KONCERT!!!!!

Po prostu SUUUPEEER KONCERT!!!!! Rod Steward świetnie zaśpiewał na tym koncercie! Sądziłem, że głos mu się będzie łamał czy coś w tym rodzaju, a tu NIC TAKIEGO!!! Po prostu ROCKMAN na MAXA!!! No a ten jego solista od gitary elektrycznej... Po prostu rzeźnik!!! - Dosłownie ujeżdżał tę gitarę elektryczną! :P :D SUPER IMPREZA!!!! Ocena: 10/10

7/10

pomimo róznych opinii przed, było w porządku! dla mnie 7/10

VIP

a ja mam 2 bilety VIP'owskie ;)

Kupie 4 bilety na RODA!

w jednym sektorze! interesuje mnie tylko A1 i A2...
tel. 506 29 15 32

stoczniowe czy nie stoczniowe ;)

Nie, nie! Te stoczniowe to ani nie te za złotówkę z napisem "bilet promocyjny", ani nie te na zniżkę procentową. Na bank!
Sama takie mam i bilety te pochodzą z puli PKO - ważne na okaziciela.

A co do biletów stoczniowych, nie mam pojęcia jak one wyglądają - ale muszą się czymś różnić niż te standardowe, żółte...:)

NO WLASNIE, JAK ONE WYGLADAJA???

NO WLASNIE, NAPISZCIE PROSZE, JAK WYGLADAJA TE ZAPROSZENIA DLA STOCZNIOWCOW, CZYM SIE ROZNIA OD BILETOW??? CZY TO NIE TE BILETY PO 1 ZL??? (BOZE, MAM NADZIEJE, ZE NIE :-(

Sprzedam jeden bilet b2

Sprzedam jeden bilet na Roda, sektor b2. Bilet sprzedaje za połowę normalnej ceny (czyli za 40zł), bo go wygrałem i nie jest mi potrzebny (już wcześniej miałem bilety). Bilet w 100% oryginalny, ma hologram itd. Z kupującym chętnie spotkam się w Gdańsku głównym (ew.Wrzeszcz) na trochę przed koncertem (chcę spokojnie wejść na koncert koło 18:30:)
Cena ew. do negocjacji;-) KONTAKT: 506520371
NIE JEST TO BILET Z PULI STOCZNIOWEJ, WAŻNY NORMALNIE - NA OKAZICIELA, BEZ ŻADNEJ PRZEPUSTKI! :)

zaproszenia dla Stoczniowców

a te zaproszenia dla stoczniowców różnią sie od biletów?
przeczytałam że "Także w tym roku na koncert z cyklu "Przestrzeń Wolności" za darmo będą mogli wejść stoczniowcy. Jednak organizatorzy, nauczeni ubiegłorocznymi niemiłymi doświadczeniami, gdy niektórzy pracownicy stoczni odsprzedawali swoje wejściówki innym osobom, zapowiedzieli, że podstawą do wejścia na teren koncertu z bezpłatnym biletem będzie ważna przepustka do Stoczni Gdańsk. Tak więc odkupienie takiego biletu nie będzie opłacalne. Bez przepustki nie ma szans na wejście na koncert"
Na bilecie wybita jest cena i jest z ticketonline.com wiec te zaproszenia chyba wyglądaja zupełnie inaczej?
Miłego dnia

kupię 2 bilety na RODA STEWARTA

Kupię 2 bilet na Roda Stewarta w sektorze A1 lub A2 w cenie 40 zł za 2 sztuki:) (OKAZYJNIE!!!) Proszę o kontakt 503 991 932 Odbiorę osobiście. Pozdrawiam

SPRZEDAM 2 BILETY,sektor A1

sprzedam 2 bilety w sektorze A1.Cena 200zł (za 2sztuki).
Kontakt: 502 644 915

Sprzedam jeden bilet b2

Sprzedam jeden bilet na Roda, sektor b2. Bilet sprzedaje za połowę normalnej ceny (czyli za 40zł), bo go wygrałem i nie jest mi potrzebny (już wcześniej miałem bilety). Bilet w 100% oryginalny, ma hologram itd. Z kupującym chętnie spotkam się w Gdańsku głównym ok. 14-15 lub później we Wrzeszczu. Wolałbym nie przed samym koncertem - będzie tam straszny tłok i nigdy się nie znajdziemy:)
Cena ew. do negocjacji;-) 506520371albo 514095904

SPRZEDAM BILET SEKTOR A1

sprzedam 1 bilet na koncert Roda Stewarta.sektor A1 cena 100zl
prosze dzwonic pod numer 514 289 351

Bilety A1 i A2...

Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta, Sektor A1 i A2.
Cena 45 zl za 1 szt.
Udzielam wszelkich informacji pod numerem: 0 510 797 164

Bilety A1 i A2...

Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta, Sektor A1 i A2, miejsca stojace nienumerowane. Bilety na okaziciela, z puli wylacznego sponsora - PKO Banku Polskiego, wygrane w konkursie.

Pewna oferta. Moge przeslac fotki biletow w duzym powiekszeniu, swiadczace o oryginalnosci biletow.

Cena tylko 45 zl za 1 szt.

Odbiór w Gdańsku, okolice dworca - Gdańsk Główny, oraz przy wejściu do Stoczni Gdańskiej, przy historycznej bramie.

GODZINY DO USTALENIA!!!

Udzielam wszelkich informacji pod numerem: 0 510 797 164

idiotyczne

tylko idiota wpadl na pomysl zeby koncert odbyl się w czwartek powinien w weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bilet, sektor B2

Sprzedam jeden niepotrzebny mi jednak bilet, sektor B2 za 40zł. Odbiór jutro w dzień - NIE przed samym koncertem.

Pozdrawiam
Kontakt: 506520371

warto płacić

Wedlug mnie nie warto płacić ale posłuchac chce jak spiewa wiec niewiem czy warto czy nie

support

Jako support, czyli artysta poprzedzający gwiazdę, wystąpi kwartet saksofonisty Przemka Dyakowskiego z Dominikiem Bukowskim (wibrafon), Piotrem Manią (instrumenty klawiszowe), Januszem Mackiewiczem (kontrabas) i Tomaszem Sowińskim (perkusja).

więcej
do góry