Widok

Rod Stewart - przełożony na 26.07

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej

To był pomysł

Ktoś długo debatował nad wyborem w jaki dzień powinnien odbyc się koncert-Swoja droga powinnien dostać nagrode Nobla za rewelacyjny wybór.
Gratuluje pomysłu.

Sprzedam

sprzedam 2 bilety sektor A w korzystnej cenie tel. 604491648

bilety

Sprzedam 2 bilety na koncert Roda Stewarta.
Sektor A2 tel. 607145717

KOcham Rodusia

Jeszcze tylko 240 godzin i zobaczę mojego kochanego Rodusia.

bily kupie

kupie bilety 2 miejsca siedzace

Odstąpię bilety w sektorze B 2

Nie mogę skorzystać z biletów, gdyż wypadła mi pilna, ważna sprawa. tel. 600661541

bilety

posiadam do sprzedaży bilety :

http://www.allegro.pl/item213978978_bilety_na_koncert_rod_stewart_24_07_07_gdansk.html...

Lilijka

Bilety w sektorze B1 sprzedane, potwierdza tą informację ticket online Polska.

Lilijka

Wejdź na stronę http://rodstewart.dreamhosters.com/ , tam chyba o tym pisze.Ja sprawdzam codziennie informacje.Dzięki Bogu ja już mam bilety,pod samą sceną.Jak znajdę tą stonkę na której to wyczytałam to dam Ci znać....

Arek

Skąd taka infromacja? Masz jakieś dowody czy tak tylko gadasz, żeby gadać?

Koncert

Myślę ,że najlepszy jest sektor 0, poza tym w sektorach albo A1 albo B1(nie pamiętam) nie ma już miejsc.

koncert

Witam. Wybieram się na koncert Roda. Może ktoś mi doradzić, który sektor jest lepszy A1 czy A2?

Rod Stewart w Polsce.

Jak można porównywać koncert J.M.Jarra z Rodem Stewartem? Mam sprawdzone informacje od pewnych osób z polskiej ekipy technicznej że koncert Jarra był w 100% z playbacku(zresztą podczas transmisji na żywo było wyraźnie widać te wpadki).Na DVD które można kupić już tego nie ma. Tacy"artyści"tracą na wartości. Rod Stewart zawsze daje pełny live i za to go cenię.

Dla Marlenki

Dla Marlenki zaśpiewa BABY JANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja chcę

A ja chcę krzyczeć że jest wspaniały,i chcę żeby zaśpiewał I"D RATHER GO BLIND i DIRTY OLD TOWN mówię wam to są takie kawałki po których się odlatuje!!!!!!!!!!!! Fani o tym wiedzą.Gdyby jeszcze zaśpiewał MY GIRL i w ogóle niech już przyjedzie bo nie mogę się doczekać.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Passion i Infautuation?

Mogą być... mi tam zależy na jednym: CAMOUFLAGE !!!

Wspomnienie

minelo 30 lat jak pierwszy raz sluchalam nagran RODA Jego piosenki wywoluja wspomnienia najpiekniejszych lat mojego zycia nie wim czy pojade do Gdanska .Jezeli nie 24, lipiec to 14,pazdziernik w Roterdamie napewno bede !

passion i infatuation

ja czekam na passion i infatuation. prawdziwi fani Roda wiedzą co to za kawałki. szkoda tylko, że nie na wszystkich koncertach to śpiewa. mam nadzieje, że w stoczni jednak tak. pozdrawiam wszystkich fanów

BILETY juz są

Witam i serdecznie zapraszam wszystkich sympatyków na stronę infomusic.pl na której można nabyć super BILETY na SUPER koncert Roda Stewarta.

więcej
do góry