Widok

Rod Stewart - przełożony na 26.07

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zobacz jak zagrał Rod StewardOsoby, które zakupiły bilet, a w czwartek nie będą mogły uczestniczyć w koncercie, otrzymają zwrot pieniędzy.Szkocki wokalista wystąpi na koncercie "Przestrzeń Wolności" zorganizowanym dla upamiętnienia rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.Bilety na koncert w cenie od 80 do 300 zł rozprowadzane będą od wtorku, 5 czerwca za pośrednictwem sieci ...
więcej

Szału nie ma

Szału nie ma...

NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nareszcie,nareszcie,nareszcie!!!!!!!!!!!!!!Czekałam 26 lat na koncert w Polsce,czyli większą połowę mojego życia.Kocham Roda,jego muzykę,dla mnie będzie to święto,spełnia się marzenie mojego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do wszystkich fanów,może by tak się połączyć i założyć fan-club,mogłabym się tym zająć.Możecie pisać na mój meil.Pozdrawiam wszystkich.

amerykański artysta?

qaddac4 - od kiedy Stewart, urodzony ze szkockich rodziców w Londynie (takie miasto w Anglii) jest amerykańskim artystą?

Przestrzeń Wolności

Prawda jest taka, że dłuuugo nie zostanie przebity
pod wieloma względami koncert z 2005 roku,
jeśli Ktoś w ogóle tego dokona .... i bardzo dobrze :))))
ps. A w ramach Świętojańskiego Świętowania
z chęcią posłuchałbym Adama Bownika
więcej o artyście na
http://www.jamendo.com/pl/artist/adam.certamen.bownik
pozdr.

Przestrzeń wolności...

Najbardziej pożądanym wykonawcą byłaby moim zdaniem grupa U2, ale jak sie nie ma co się lubi...Rod jak na nasze warunki też nie jest zły, chociaż z Przestrzenią Wolności ma niewiele wspólnego...(no chyba, że...muzyk ze Stanów, a tam dużo przestrzeni...i wolności...).
p.s. za 300 pln, to wolę jechać na Rolling Stones...

bilety

słaba dystrybucja lepiej by było w ticketpro

Dziad

Wpożo, dobry artysta ale kto go słucha w Polsce, ilu ma tu fanów... Ech kiedy się skończą czasy "starych dziadów" mówiących na zebraniach: "panowie a może Rod Stewart, to taki amerykański artysta co jest popularny...", właśnie amerykański; jest dużo lepiej pasujących artystów do Przestrzeni Wolności, Jarre- super wypas pomysł na 10 realizacja wg planów w/w dziadów, Gilmore - malo znany jako solowy ale wszyscy wiedzieli zę z Pink Floyd i przyszli, to samo Rod pare piosenek, które się przedostały na polski rynek a mało kto zna choćby w ogóle zarysy jego twórczości, kogo wy byście widzieli na Przestrzeni Wolności, może trójmiasto się lepiej wypowie

więcej
do góry