Widok

Rodzina, ach, rodzina...

Ludzie, ratunku, co się dzieje!!! czy z rodziną można wyjść dobrze tylko na zdjęciu? Ostatnio moją rodzinką wstrząsają same kłótnie i niesnaski... Ludzie niby dorośli nie potrafią się dogadać, dzielą ich jakieś durne problemy. Oczywiście każdy z nich ma swoje racje i oczywiście swoją wersję wydarzeń. Jedyne, co mogę zrobić, to wysłuchać tzw "stron", które mają swoje racje, są ode mnie starsze i mądrzejsze. Strasznie mnie wkurza i boli to, że się kłócą - kocham ich wszystkich na swój sposób. Czy znacie jakiś sposób, żeby ich przywołać do porządku? Mam tego dość :( Help!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kup kałacha i ratatatata!!!
W imię zasad, sk...synu!
z doświadczenia wiem, że lepiej sie nie wtrącać skoro rzecz Ciebie nie dotyczy, oni sie pogodzą albo "rozejdzie sie po kosciach" a Ty bedziesz potem kojarzona z braniem stron a to niedobre w rodzinie. Poczekaj przejdzie im. Pozdrawiam
najlepiej jest chyba dyskretnie tworzyć dobry nastrój niż bezpośrednio rozstrzygać spory bo łątwo kogoś w ten sposób zranić a nikt z nas nie jest Salomonem. można np zrobić dobry obiad, albo wyręczyć z obowiązków dorosłych - wtedy nie będą mieli roboty i poprawi im się nieco nastrój a to już solidne podstawy do pogodzenia się :)
dzieki za rady, pozdrawiam i mam nadzieję, że te kłótnie się kiedyś skończą. Dam znać jakby co :)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

do góry