Widok
Rodzinka ach rodzinka!
Moze trudno uwierzyc ale strasznie sie boje mojego wesela:(Rodzina mojego przyszlego meza wogle mnie nie akceptuje co z reszta okazuja na kazdym kroku.(na szczescie nie mieszkaja w 3 miescie).Nie bede sie zaglebiac bo niektore slowa jakie uslyszalam byly dosc przykre.Boje sie ze Jjego rodzinka zniszczy nasze wesele.Nie wiem za bardzo co robic:(
Hmmm ciężka sprawa!! Myśle, że najlepiej by było gdybyście zrobili to wesele i mimo to świetnie się bawili nie zwracajac na nich uwagi!! To pewnie nie będzie łatwe ale moim zdaniem warto!! Pokaż im, że nie uda im się zepsuć tak pięknego dla Was dnia!A jak reaguje na to Twój chłopak?? Może mógłby załagodzić jakoś sytuacje....
Naszczęście nie mam takiego problemu, bo moja rodzinka uwielbia mojego lubego ale to też czasem bywa męczace gdy np się kłocimy a ona broni jego! Mam nadzieje, że Wam się ułoży i przyszła rodzinka zaakceptuje Cię ;)
powodzenia
Naszczęście nie mam takiego problemu, bo moja rodzinka uwielbia mojego lubego ale to też czasem bywa męczace gdy np się kłocimy a ona broni jego! Mam nadzieje, że Wam się ułoży i przyszła rodzinka zaakceptuje Cię ;)
powodzenia
Znam ten problem:( Moge Ci tylko powiedziec ze macie szczescie bo z tego co piszesz nie mieszkaja w 3miescie. Nie sadze zeby na weselu robili sceny bo w koncu bedzie zbyt wielu ludzi. Jesli Cie nie lubia to pewnie robia z Ciebie wiedzme przed cala rodzina i znajomymi-Ty jestes ta zla a oni cierpia i boja sie o syna. W takim ukladzie beda sie pewnie pilnowac zeby tej bajki nie zepsuc. Trzymaj glowe wysoko i nie daj sie sprowokowac,trzeba takim ludziom pokazac klase. Pozdrawiam.