Widok
Roma Łapino - ślub i wesele cz. 2
kontynuacja wątku http://forum.trojmiasto.pl/Roma-Lapino-slub-i-wesele-t130506,1,11.html
tamten dość długo się ładował.. :)
zapraszam :)
tamten dość długo się ładował.. :)
zapraszam :)
dziewczyny zobaczcie co znalazłam.. : )
http://moda.allegro.pl/item1003630090_pokrowce_na_krzesla_wypozyczanie_tanio.html
http://moda.allegro.pl/item1003630090_pokrowce_na_krzesla_wypozyczanie_tanio.html
http://moda.allegro.pl/item1021005042_storczyk_dekoracja_samochodu_na_samochod_na_slub.html
Roksana coś dla ciebie ;)
Roksana coś dla ciebie ;)
dziewczyny naprawde nie macie sie czym martwic :) Było super ! Pogoda byla wymarzona. Goscie zadowolenie i my tez, jedzonko pyszne. Orkiestre mielismy Panta Rhei super prowadzili! Goscie nie schodzili z parkietu. Nie wiem skad sie biora ta negatywne opinie, bo ja nie mam sie do czego przyczepic :) Naprawde polecam ;)
My juz jestesmy po, w Romie bylo cudnie, wszystko wyszlo perfekcyjnie, obsluga spisala sie na medal, jedzonko pyszne i duzo, zespol Phanta Rei dal czadu, nie wiem skad te negatywne opinie, nie macie sie czego bac bo oni( caly personel) sa profesjonalistami i nie pozwola na zadne niedociagniecia.
BARDZO DZIĘKUJEMY AGACIE ZA PRZEPIĘKNE DEKORACJE W KAPLICZCE I W NAMIOCIE:)))
BARDZO DZIĘKUJEMY AGACIE ZA PRZEPIĘKNE DEKORACJE W KAPLICZCE I W NAMIOCIE:)))
agata i przemek
Nie mam, na razie myślę i szukam - zaczęłam szybko, bo znając siebie, wiem że będę piętnaście razy sprawdzać, liczyć i chodzić zanim się zdecyduje.. na razie rozważamy "Pod Lipami" i właśnie "Rome" - Problem taki, że jak pod Lipami to trzeba się w kilka miesięcy zdecydować i zarezerwować, bo terminy mają straszne...
teraz aktualnie duzo turystow.. jakies kolonie czy obozy karate były.. :)
wiec namiot byl sala treningowa z matami :)
wydaje mi sie, ze cos tam dorobili w kapliczce.. :)
w sensie lepszy wystrój jest. ;)
ogolnei wszystko fajnie cacy.. :)
zostało mi się umówić z agatą co do dekoracji..
Evita powiedz mi, jakie bedziesz miec wstazki na krzesła?? ja bede zamawiac te fioletowe , w łapinie zmierzyli mi jakiej dlugosci na jedno krzesło ma być i chce zamówic..
wiec namiot byl sala treningowa z matami :)
wydaje mi sie, ze cos tam dorobili w kapliczce.. :)
w sensie lepszy wystrój jest. ;)
ogolnei wszystko fajnie cacy.. :)
zostało mi się umówić z agatą co do dekoracji..
Evita powiedz mi, jakie bedziesz miec wstazki na krzesła?? ja bede zamawiac te fioletowe , w łapinie zmierzyli mi jakiej dlugosci na jedno krzesło ma być i chce zamówic..
byłam na weselu organizowanym w tym ośrodku (wesele w namiocie, przysiega na przystani).. nie było źle.. może oprócz gapiów, dosłownie golasów i pontonów pływających w wodzie podczas przysięgi :/
Jedzenie ... dużo, jakościowo było róznie.. jedno super, drugie przesolone.. niewyszukane raczej "domowe", .. ale ogólnie na 4-..
minusy:
-w namiocie zaduch i gorąc (mimo deszczu i niskiej temparatury na zewnatrz)
- wc - hmm... bardziej zblizone do latrynek niż wc
- muzyka (ale to wybór pary)
- śliski parkiet.. mozna było sie przejechać
- zastawa raczej nie restauracyjna bardziej obowoza (łyżki, widelce)
- pani kierowniczka - wszędzie jej pełno nie wiem czy to plus czy minus.. :/
plusy:
- ciekawe miejsce
- organizacja i obsługa na 4+
jako gośc bawiłam się dobrze, miejsce dobre raczej na wiejskie lub "lekkie" wesele niz na coś wytrawnego i eleganckiego..
Jedzenie ... dużo, jakościowo było róznie.. jedno super, drugie przesolone.. niewyszukane raczej "domowe", .. ale ogólnie na 4-..
minusy:
-w namiocie zaduch i gorąc (mimo deszczu i niskiej temparatury na zewnatrz)
- wc - hmm... bardziej zblizone do latrynek niż wc
- muzyka (ale to wybór pary)
- śliski parkiet.. mozna było sie przejechać
- zastawa raczej nie restauracyjna bardziej obowoza (łyżki, widelce)
- pani kierowniczka - wszędzie jej pełno nie wiem czy to plus czy minus.. :/
plusy:
- ciekawe miejsce
- organizacja i obsługa na 4+
jako gośc bawiłam się dobrze, miejsce dobre raczej na wiejskie lub "lekkie" wesele niz na coś wytrawnego i eleganckiego..
mi tam wczasowicze nie przeszkadzali (pewnie sama tez bym sie gapiła :P ) jedni byli tak mili ze podczas krojenia tortu puscili fajerwerki :) Jedzenie nam smakowało. No niestety to nie jest klimatyzowana sala tylko namiot :) Ja uważam ze dobrze ze jej wszedzie bylo pelno, przynajmniej wiem ze sie interesowala weselem ;) Nie moge zlego slowa powiedziec ani na Pania kierowniczke ani na orkiestre, nam sie podobalo :) pare malych minusow jest ale nie ma idealnego wesela :)
hej dziewczyny mozecie powiedziec jak jedzenie bylam w zeszlym roku to aprqawde bylo super a w tym roku sama mam tam wesele i chce miec pewnosc ze nic sie nie zmienilo.czy jedzenia bylo naprawde duzo???i jak z tymi pokrowcami za nie trzeba placic dodatkowo?
czy za cos jeszcze poza przystrojeniem sali i kaplicy trzeba jeszcze placic czy za kwiaty na stole tez dodatkowo placilyscie?
czy ktoras bylaby tak mila i wyslala mi jakies fotki z namiotu podczas wesela??
z gory dziekuje
czy za cos jeszcze poza przystrojeniem sali i kaplicy trzeba jeszcze placic czy za kwiaty na stole tez dodatkowo placilyscie?
czy ktoras bylaby tak mila i wyslala mi jakies fotki z namiotu podczas wesela??
z gory dziekuje
Witam! Grałam ostatnio na ślubie w Romie (na pomoście) i widziałam namiot z okrągłymi stołami - wyglądało bosko! Polecam okrągłe stoły! Przy takim jednym dużym jest mniej elegancko a i tak goście nie rozmawiają z ludźmi, którzy siedzą dalej nież 2 krzesła obok.
arsena a ile kosztuje toja wizyta na slubie:):)
hej a jakie atrakcje planujecie na wesele badz jakie mialyscie,ja mysle o fontannie czekoladowej,moze fajerwerki taka moda chyba ze macie jeszcze jakies inne pomysly.
widzialam fotki na stronie z tymi ograglymi stolami normlanie caly wystoj sie zmienia jakis taki fajny klimat:))
hej a jakie atrakcje planujecie na wesele badz jakie mialyscie,ja mysle o fontannie czekoladowej,moze fajerwerki taka moda chyba ze macie jeszcze jakies inne pomysly.
widzialam fotki na stronie z tymi ograglymi stolami normlanie caly wystoj sie zmienia jakis taki fajny klimat:))
hej dziewczynki dawno mnie tu nie było, niestety tydzień temu mój narzeczony miał wypadek samochodowy, zatem u mnie już nie będzie tak jak sobie wymarzyliśmy, bo będzie miał rany na głowie i nie będzie tańczył ;/
w pruszczu polecam make-up u Amelki,
Eli skoczeń nie polecam bo maluje głównie kredkami, które bardzo postarzają i nadają nie naturalnego efektu,
do Amelki kontakt makeup-studio@wp.pl
Wczoraj byłam w Romie załatwiłam wszelkie formalności,
całą dekorację kupiłam sama zatem jadę je zawieść w poniedziałek,
kwiaty też kupuję sama bo chcę żeby były identyczne jak w bukiecie,
ehh tylko tydzień ;)
w pruszczu polecam make-up u Amelki,
Eli skoczeń nie polecam bo maluje głównie kredkami, które bardzo postarzają i nadają nie naturalnego efektu,
do Amelki kontakt makeup-studio@wp.pl
Wczoraj byłam w Romie załatwiłam wszelkie formalności,
całą dekorację kupiłam sama zatem jadę je zawieść w poniedziałek,
kwiaty też kupuję sama bo chcę żeby były identyczne jak w bukiecie,
ehh tylko tydzień ;)
u madzi, super robi, sama do niej chodzę,
ma stanowisko w salonie fryzjerskim mischel
to do niej numer 503 81 68 79
http://www.stylistaurody.pl
ma stanowisko w salonie fryzjerskim mischel
to do niej numer 503 81 68 79
http://www.stylistaurody.pl
hejka!!!
aneczka jakie masz kolory??? i ogólnie wizje?:)
3mam kciuki,żeby się rozpogodziło:) a myślę,że padać nie będzie!!
Roksana!
wiem,że kupowałaś te kokardy i organze na stół, nie wiem tylko czy "sprzedajesz" je Romie? jeżeli nie to chętnie się złoże z Tobą na pół:)
ja już z Agata ustalałam wystrój :)
aneczka jakie masz kolory??? i ogólnie wizje?:)
3mam kciuki,żeby się rozpogodziło:) a myślę,że padać nie będzie!!
Roksana!
wiem,że kupowałaś te kokardy i organze na stół, nie wiem tylko czy "sprzedajesz" je Romie? jeżeli nie to chętnie się złoże z Tobą na pół:)
ja już z Agata ustalałam wystrój :)
byłam w zeszłym tygodniu jak była Aneczka:)
mam fiolet z zielenią:) lilie na stołach:) co jakiś cza "martinówka" z białą świeczką i myślałam o tej Twojej fioletowej girlandzie. chciałam fioletowe kokardy i organze, Agata nie wiedziała czy im sprzedajesz więc tego nie omówiłyśmy? i nie wiem czy kupcować czy nie kupować?
mam fiolet z zielenią:) lilie na stołach:) co jakiś cza "martinówka" z białą świeczką i myślałam o tej Twojej fioletowej girlandzie. chciałam fioletowe kokardy i organze, Agata nie wiedziała czy im sprzedajesz więc tego nie omówiłyśmy? i nie wiem czy kupcować czy nie kupować?
Roksana jeżeli możesz to podaj mi linki gdzie kupowałaś organze na stół i na kokardy, bo jeżeli będzie tak,że Roma odkupi, to dla mnie i tak to będzie za mało, bo mam więcej gości....i lepiej,żeby to było to samo :)
napisz mi tez mniej więcej jak Agata liczyła tą organze(albo tiul? nie wiem co kupowałaś??) na kokardy,żebym dobrze kupiła!:)
z góry dzięki!! :)
napisz mi tez mniej więcej jak Agata liczyła tą organze(albo tiul? nie wiem co kupowałaś??) na kokardy,żebym dobrze kupiła!:)
z góry dzięki!! :)
KUPOWALAM organze 18 cm szeroka w rolkach 9 m , na jedno krzeslo potrzeba 2,20 m na kokarde.. http://allegro.pl/item1153692737_organza_organtyna_plain_14_nowych_kolorow_hit.html
to ..
http://allegro.pl/item1153492607_organza_organtyna_plain_0_36_x_9_m_promocja_hit.html
kupilam chyba z 5 rolek ale nie wiem czy to dobrze bo nie wiem jakie dlugosci ma stól ..
wiesz, moze??
bo jakbys np zapytala :P to ja bym domówiła.. :P
http://allegro.pl/item1153492607_organza_organtyna_plain_0_36_x_9_m_promocja_hit.html
kupilam chyba z 5 rolek ale nie wiem czy to dobrze bo nie wiem jakie dlugosci ma stól ..
wiesz, moze??
bo jakbys np zapytala :P to ja bym domówiła.. :P
aptrz!! :p
tak jak jest tam fioletowe
http://allegro.pl/item1173048944_organza_wesele_organtyna_najtaniej_material_m10.html
to taki zestaw mam organza.. płatki i te girlandy :P sliczne.. :P
tak jak jest tam fioletowe
http://allegro.pl/item1173048944_organza_wesele_organtyna_najtaniej_material_m10.html
to taki zestaw mam organza.. płatki i te girlandy :P sliczne.. :P
My juz po!
Wszystkim, ktorzy sie zastanawiaja nad Roma a boja sie ze wzgledu na rozne wczesniejsze komentarze, z czystym sumieniem POLECAM to miejsce na wesele. Jedzenie przeszlo moje najsmielsze oczekiwania, nie bylo goscia, ktory by nie chwalil. Nie dosc, ze pyszne to bylo go bardzo duzo - od poczatku do konca stly byly pelne, pozniej jeszcze na poprawinach pojedlismy i w domu tez nie mamy gdzie upchnac tego co zostalo. Obsluga uwijala sie tak, ze czyste talerzyki pojawialy sie znikad, i to rowniez nie tylko moja obserwacja ale goscie rowniez zwrocili na to uwage. Jak mielismy jakies dodatkowe prosby w miedzyczasie to tez nie bylo problemu, jak ktos pojechal na jakis czas do psow i wrocil, to jedno slowo i mial gorace danie podgrzane. Agata super dziewczyna i bardzo obrotna i pomocna, wprawdzie dekoracje mialam robione w prezencie przez kogos innego, wiec pod tym katem nie moge jej ocenic, to jako 'obsluga' byla niezastapiona. Pani dyrektor zajrzala tylko od czasu do czasu czy wszystko jest w porzadku a poza tym byla caly czas dostepna w biurze jesli cos bylo potrzeba. Wszystkie Panie z obslugi przemile i usmiechniete. Jak dla mnie, nie moglo byc lepiej pod wzgledem organizacji i urokliwosci tego miejsca. Jak odpoczne to postaram sie napisac wiecej np o ksiedzu Januszu (rewelacja) i innych sprawach a poki co chcialam tylko upewnic wszystkie dziewczyny, ktore jeszcze czekaja na swoj dzien w Romie, ze podjely sluszna decyzje. Jesli macie jakies pytania, chetnie odpowiem. Pozdrowionka
Wszystkim, ktorzy sie zastanawiaja nad Roma a boja sie ze wzgledu na rozne wczesniejsze komentarze, z czystym sumieniem POLECAM to miejsce na wesele. Jedzenie przeszlo moje najsmielsze oczekiwania, nie bylo goscia, ktory by nie chwalil. Nie dosc, ze pyszne to bylo go bardzo duzo - od poczatku do konca stly byly pelne, pozniej jeszcze na poprawinach pojedlismy i w domu tez nie mamy gdzie upchnac tego co zostalo. Obsluga uwijala sie tak, ze czyste talerzyki pojawialy sie znikad, i to rowniez nie tylko moja obserwacja ale goscie rowniez zwrocili na to uwage. Jak mielismy jakies dodatkowe prosby w miedzyczasie to tez nie bylo problemu, jak ktos pojechal na jakis czas do psow i wrocil, to jedno slowo i mial gorace danie podgrzane. Agata super dziewczyna i bardzo obrotna i pomocna, wprawdzie dekoracje mialam robione w prezencie przez kogos innego, wiec pod tym katem nie moge jej ocenic, to jako 'obsluga' byla niezastapiona. Pani dyrektor zajrzala tylko od czasu do czasu czy wszystko jest w porzadku a poza tym byla caly czas dostepna w biurze jesli cos bylo potrzeba. Wszystkie Panie z obslugi przemile i usmiechniete. Jak dla mnie, nie moglo byc lepiej pod wzgledem organizacji i urokliwosci tego miejsca. Jak odpoczne to postaram sie napisac wiecej np o ksiedzu Januszu (rewelacja) i innych sprawach a poki co chcialam tylko upewnic wszystkie dziewczyny, ktore jeszcze czekaja na swoj dzien w Romie, ze podjely sluszna decyzje. Jesli macie jakies pytania, chetnie odpowiem. Pozdrowionka
Roksana!!
doszłam do wniosku,że jednak chce pożyczyć od ciebie kokardy na krzesła:) na ile krzeseł masz?? resztę sobie dokupię:) mogę w zamian pożyczyć ci tą organzre na stół, bo u nas na 6 stołów Agata wyliczyła,ze mamy kupić 11 rolek ( jeżeli organza ma być pomarszczona), ja kupie chyba 8, więc mogę ci pożyczyć? chcesz???? jak coś dokupie dam Ci znać :) jakie będziesz miała kwiaty???
doszłam do wniosku,że jednak chce pożyczyć od ciebie kokardy na krzesła:) na ile krzeseł masz?? resztę sobie dokupię:) mogę w zamian pożyczyć ci tą organzre na stół, bo u nas na 6 stołów Agata wyliczyła,ze mamy kupić 11 rolek ( jeżeli organza ma być pomarszczona), ja kupie chyba 8, więc mogę ci pożyczyć? chcesz???? jak coś dokupie dam Ci znać :) jakie będziesz miała kwiaty???
hej dziewczyny mam wazne pytanie za tak czytam ze tu organza tu tamto a wy wogole nien placicie za przystrojenie sali i robicie wszystko same czy jak ?
bo koszt przystrojenia sali jak dobrze pamietam to 500 zł i co wchodzi w skald tej kasy?
bo juz ze krzesla nie maja pokrowcow w tej cenie to wiem ale co zkwaitami swieczki serwetki i inne pierdoly mi zostal 1 msc i 11 dni ::):):)
bo koszt przystrojenia sali jak dobrze pamietam to 500 zł i co wchodzi w skald tej kasy?
bo juz ze krzesla nie maja pokrowcow w tej cenie to wiem ale co zkwaitami swieczki serwetki i inne pierdoly mi zostal 1 msc i 11 dni ::):):)
Witamy Wszystkich Serdecznie,
Na początku naszej wypowiedzi chcemy powiedzieć wam coś o sobie, Jesteśmy młodą parą bardzo otwartą do ludzi i w przypadku ośrodka Roma jako miejsca na ceremonie ślubną oraz wesele oddaliśmy wszystkim tam pracującym siebie i nasze pełne zaufanie, teraz jesteśmy już po ślubie który odbył się 13 w piątek o godzinie 13-tej wiemy że było to największe i najmilsze doświadczenie. (bo nie można być anty i oceniać ludzi kiedy się ich nie zna i wzorować się na opiniach innych dlatego też nie jesteśmy zwolennikami forum internetowego) a słowa nasze kierujemy do ludzi którzy chcą by ta chwila była najpiękniejszą chwilą życia i dokładają wszelkich starań by rzeczywiście tak było. A nie do Panów i Panienek które głowy mają w chmurach i uważają że kasa jest najważniejsza i załatwi wszystko.
Na początku naszej wypowiedzi chcemy powiedzieć wam coś o sobie, Jesteśmy młodą parą bardzo otwartą do ludzi i w przypadku ośrodka Roma jako miejsca na ceremonie ślubną oraz wesele oddaliśmy wszystkim tam pracującym siebie i nasze pełne zaufanie, teraz jesteśmy już po ślubie który odbył się 13 w piątek o godzinie 13-tej wiemy że było to największe i najmilsze doświadczenie. (bo nie można być anty i oceniać ludzi kiedy się ich nie zna i wzorować się na opiniach innych dlatego też nie jesteśmy zwolennikami forum internetowego) a słowa nasze kierujemy do ludzi którzy chcą by ta chwila była najpiękniejszą chwilą życia i dokładają wszelkich starań by rzeczywiście tak było. A nie do Panów i Panienek które głowy mają w chmurach i uważają że kasa jest najważniejsza i załatwi wszystko.
Zaczniemy od dziewczyn obsługujących nasze wesele oraz biorących udział w przygotowaniach strojeń Sali w naszym przypadku była to Kapliczka oraz namiot. Dziewczyny przesympatyczne uśmiechnięte zawsze na miejscu nawet jeśli usłyszą jakieś ale potrafią zareagować uśmiechem i miłą odpowiedzią tak było w przypadku mojej wysoko postawionej Ciotki pretensja że w toalecie dla plażowiczów był piasek na ziemi uśmiech i za 3 minuty było czysto. Brawo dziewczyny tak trzymać.
Następnie Pani Agatka Młoda bardzo kreatywna i pomocna osoba ze wszystkim można do niej się zwrócić uprzejmość za uprzejmość z plusem odda serce na dłoni . W naszym przypadku przyjechaliśmy do ośrodka dzień wcześniej zarezerwowaliśmy domek Ambasador rewelacja i już od 14-stej mogliśmy brać udział w strojeniu Sali bo chcieliśmy być cząstką niego Kwiaty, serwetki, świeczki, balony kupiliśmy sami ponieważ mamy dojścia do hurtowych cen a resztą zajęła się Agata i dziewczyny, my dmuchaliśmy balony, wymyślaliśmy gdzie posadzić kogo bo przygotowaliśmy winietki oraz uczyliśmy się tańczyć i układaliśmy chorografię naszego pierwszego tańca przy okazji mieliśmy przyjemność spotkania z Roksaną.S która pytała nas o strojenie i kwiaty. (Roksana o nic się nie martw Na pewno będziesz zadowolona. Strojenie Sali zakończyło się o 2 w nocy wyglądała pięknie zdięcia mogę przesłać co prawda amatorskie ale jeśli chcecie zobaczyć to piszcie przemi82@o2.pl.
Mało tego że Pani Agata zajęła się strojeniem Sali i kapliczki to w dodatku podjęła się zrobienia Wiązanki ślubnej Lilie trawa niedzwiedzia nadziewana kryształkami przepiękna zdjęcie także mogę udostępnić tylko za dwa tygodnie bo tyle potrzeba fotografowi na obróbkę a amatorskich nie mam . Dziękujemy za ciężką prace Pani Agatko :)
Pani Kierownik Dobre pomysły dzięki niej Mieliśmy okazje wjechać na przystrojonej koparce od bramy głównej do samej kapliczki na wysokości drugiego piętra w śród drzew niesamowite uczucie ludzie zerwali się z plaży by popatrzeć wykrzykiwali życzenia coś niesamowitego. Z panią Kierownik omawialiśmy Menu wszystko wspaniale z pośród dwóch przygotowanych można zrobić totalny mix jeden minus barszcz czerwony mi osobiście nie smakował ale nie wiem jak innym :)
Pani Danusia nie dość ze zrobiła nam niespodziankę podczas wesela co było dla nas wielkim wyróżnieniem to zaproponowała by następnego dnia zorganizować dla gości Śniadanie w grillowej chacie ponieważ wielu z nich zostało do niedzieli na domkach i tak dziewczyny przygotowały śniadanie na 35 osób gdzie podano to co zostało nam z wesela bigos, kiełbaski, zrazy, cepeliny, rybka, kotleciki, zimne zakąski itp. oczywiście ciacho którego było wiele : ) Dziękujemy.
Tort podany na molo i pokaz sztucznych ogni trwający ok. 5 min które zamówiliśmy po sąsiedzku w przejazdowe hurtowni fajerwerk „top 10” To także strzał w dziesiątkę goście byli pod wielkim wrażeniem :)
Wesele trwało od godziny 13 00 do godziny 2 00 jak na wesele 13 godzin to wystarczający czas by obudzić się z bólem nóg i zdobycie nie jednego odcisku.
Wesele trwało od godziny 13 00 do godziny 2 00 jak na wesele 13 godzin to wystarczający czas by obudzić się z bólem nóg i zdobycie nie jednego odcisku.
było przeeeeeeeeepieeeeeeeeeeeeeeeknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem żonką :D cudownie .. ;)
osrodek rewelacja zero problemów!!!!!!!!!!!! dekoracja - co prawda 3/4 rzeczy sama kupilam ale agata i dziewczyny przepieknie to zrobily!!! polecam polecam! a fotki jak wroce do domu bo jestesmy jeszcze tutaj.. i mamy widok na wesele evity ;) pieknie wyglada.. ;))
osrodek rewelacja zero problemów!!!!!!!!!!!! dekoracja - co prawda 3/4 rzeczy sama kupilam ale agata i dziewczyny przepieknie to zrobily!!! polecam polecam! a fotki jak wroce do domu bo jestesmy jeszcze tutaj.. i mamy widok na wesele evity ;) pieknie wyglada.. ;))
hej dziewuszki!!!!
jestem już szczęśliwą żonką :) :) to był ślub moich marzeń:) wesele....super!!!to za mało powiedziane!!!! jedzenie przepyszne!!!! mało zjadłam, bo nie było kiedy,ale goście byli zachwyceni!!!! tyle zostało,że lodówka załadowana po brzegi :) dekoracja REWELACJA!!!! Agata to mistrzyni, po prostu bosko!!!!! stoły wyglądały bajecznie....i ta niespodzianka od ośrodka....i tort na pomoście......to miejsce, ten klimat....... no i pani dyrektor, zajrzała kilka razy, sprawdzic czy wszystko ok- prawie niezauważalnie!!!! pięknie powitała, podpowiedziała co i jak !!!!
POLECAM, jeszcze raz POLECAM!!!!!!!
więcej jak wrócimy z podróży,na pewno wrzucimy fotki:)
serdeczne podziękowania dla Romy:)
jestem już szczęśliwą żonką :) :) to był ślub moich marzeń:) wesele....super!!!to za mało powiedziane!!!! jedzenie przepyszne!!!! mało zjadłam, bo nie było kiedy,ale goście byli zachwyceni!!!! tyle zostało,że lodówka załadowana po brzegi :) dekoracja REWELACJA!!!! Agata to mistrzyni, po prostu bosko!!!!! stoły wyglądały bajecznie....i ta niespodzianka od ośrodka....i tort na pomoście......to miejsce, ten klimat....... no i pani dyrektor, zajrzała kilka razy, sprawdzic czy wszystko ok- prawie niezauważalnie!!!! pięknie powitała, podpowiedziała co i jak !!!!
POLECAM, jeszcze raz POLECAM!!!!!!!
więcej jak wrócimy z podróży,na pewno wrzucimy fotki:)
serdeczne podziękowania dla Romy:)
hej dziewczyny, długo mnie nie było, bo nie mam kompletnie czasu, nowa praca, zarówno i mnie jak i u męża, mały remont mieszkania,
zainteresowanym wyślę mój szczegółowy komentarz na temat wesela w romie na mejla ;)
a tak ogólnie
POLECAM SERDECZNIE:
Amlkę z make-up studio w Pruszczu Gd.
hp foto-video z Gdyni
fotosław z Gdańśka
salon Nicole, super fryzurkę wyczarowała mi Marta
dj - Grzegorza globoart.pl
Roma opis:
Jedzonko bardzo dobre, fajny klimat w namiocie, mają podświetlane sufity które robią wrażenie. No i tort na pomoście to też fajna atrakcja.
Mieliśmy DJ, polecamy Grzegorza globoart.pl
Jak ktoś ma trochę więcej kasy to polecam zainwestować tysiaka w firmę dekorującą sale.
Plusem były kelnerki, którym co prawda trzeba było na coś zwracać uwagę, ale robiły to od razu bez marudzenia, bardzo miłe.
zainteresowanym wyślę mój szczegółowy komentarz na temat wesela w romie na mejla ;)
a tak ogólnie
POLECAM SERDECZNIE:
Amlkę z make-up studio w Pruszczu Gd.
hp foto-video z Gdyni
fotosław z Gdańśka
salon Nicole, super fryzurkę wyczarowała mi Marta
dj - Grzegorza globoart.pl
Roma opis:
Jedzonko bardzo dobre, fajny klimat w namiocie, mają podświetlane sufity które robią wrażenie. No i tort na pomoście to też fajna atrakcja.
Mieliśmy DJ, polecamy Grzegorza globoart.pl
Jak ktoś ma trochę więcej kasy to polecam zainwestować tysiaka w firmę dekorującą sale.
Plusem były kelnerki, którym co prawda trzeba było na coś zwracać uwagę, ale robiły to od razu bez marudzenia, bardzo miłe.
Witam wszystkiim 24.09.2010m minal w ekspreswoym tempie.Roksana ja rowniez z wybrou sali jestem zadowolona w 100 %.
Dzien od rana byl jeszcze do przezycia wszystko bylo dopiete na ostatni guzik,tylko kazdy wydzwanial mi cos chcial ale dalalm rade,
Fryzjer kurde nazwy nie znam w Pruszczu Gdanskim chyba salon weronika nowe bloki kolo tesco tanio i naprawde wspaniale,
Paznokcie ALina tylko i wylacznie od lat salon Trio w Gdyni
SAlon Ideale w Gdynia Orłowo Dominika k0osmetyczna pelna para:):)
MAkijaz Ela Skoczeń nawet kuzynkia z francji sie u niej malowala i byla tak jak ja naprawde zadowolona.
Co do sali Agata jestes niezastapiona.Sala wygladala jak z bajki szczerze mowiac prawie w 100 % zdalam sie na jej wrodzony talent i wiedzialam ze mnie nie zawiedzie,kaplica widac tam dotyk boskiej reki:)
Jedzenie hmm nie wiem malo jadalam ale goscie byli zachwyceni swiniak prezent od moich rodzicow ponoc palce lizac ,jedzenia zostalo jeszcze na poprawiny i nadal bylo za malo,
Obsluga ludziska jestescie kochani i naprawde spisaliscie sie na medal w zyciu jeszcze nie spotakalm tak cudownej obslugi nigdzie i nigdy.
Pani KIEROWNIK obiekt wiecznych sporow forumowiczek JA OSOBISCIE MOGE POWIEDZIEC ZE PRZYLOZYLA SWOJA REKE I SERCE BY MOJ NAJPIEKNIEJSZY DZIEN BYL TAKIM JAKIM BYL, PANI KIEROWNIK DZIEKUJEMY JESZCZE RAZ ZE BYLA PANI W TEJ CHWILI Z NAMI,DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE NIESPODZIANKI PUSZCZONE GOLEBIE I ZA USMIECH W KAZDEJ CHWILI.
FAJERWERKI HMMM :):)
ROKSANA DOBRY GUST U MNIE TEZ STRZELALA FIRMA WULKAN Z PRUSZCZA GDAŃSKIEGO ,POKAZ PELNA PARA, FAJERWERKI WODNE MMM:):)
PLONACE SERCA
TANCERZE OGNIA ONI ROWNIEZ PRACUJA DLA TEJ FIRMY
I TO BYLO SHOWW.TEN OGIEN TE ISKRY.
OHH KURDE JAK KOGOSZ POMINELAM DAJCIE ZNAC
ZDJECIA OO BYM ZAPOMNIALA WWW.BETRISA.PL ZDJEC JESZCZE NIE WIDZIALAM ALE LUDZIE FAJNI MYSLE ZE BEDA SUPER.
ZDJECIA CHETNYM NA MAILA
Dzien od rana byl jeszcze do przezycia wszystko bylo dopiete na ostatni guzik,tylko kazdy wydzwanial mi cos chcial ale dalalm rade,
Fryzjer kurde nazwy nie znam w Pruszczu Gdanskim chyba salon weronika nowe bloki kolo tesco tanio i naprawde wspaniale,
Paznokcie ALina tylko i wylacznie od lat salon Trio w Gdyni
SAlon Ideale w Gdynia Orłowo Dominika k0osmetyczna pelna para:):)
MAkijaz Ela Skoczeń nawet kuzynkia z francji sie u niej malowala i byla tak jak ja naprawde zadowolona.
Co do sali Agata jestes niezastapiona.Sala wygladala jak z bajki szczerze mowiac prawie w 100 % zdalam sie na jej wrodzony talent i wiedzialam ze mnie nie zawiedzie,kaplica widac tam dotyk boskiej reki:)
Jedzenie hmm nie wiem malo jadalam ale goscie byli zachwyceni swiniak prezent od moich rodzicow ponoc palce lizac ,jedzenia zostalo jeszcze na poprawiny i nadal bylo za malo,
Obsluga ludziska jestescie kochani i naprawde spisaliscie sie na medal w zyciu jeszcze nie spotakalm tak cudownej obslugi nigdzie i nigdy.
Pani KIEROWNIK obiekt wiecznych sporow forumowiczek JA OSOBISCIE MOGE POWIEDZIEC ZE PRZYLOZYLA SWOJA REKE I SERCE BY MOJ NAJPIEKNIEJSZY DZIEN BYL TAKIM JAKIM BYL, PANI KIEROWNIK DZIEKUJEMY JESZCZE RAZ ZE BYLA PANI W TEJ CHWILI Z NAMI,DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE NIESPODZIANKI PUSZCZONE GOLEBIE I ZA USMIECH W KAZDEJ CHWILI.
FAJERWERKI HMMM :):)
ROKSANA DOBRY GUST U MNIE TEZ STRZELALA FIRMA WULKAN Z PRUSZCZA GDAŃSKIEGO ,POKAZ PELNA PARA, FAJERWERKI WODNE MMM:):)
PLONACE SERCA
TANCERZE OGNIA ONI ROWNIEZ PRACUJA DLA TEJ FIRMY
I TO BYLO SHOWW.TEN OGIEN TE ISKRY.
OHH KURDE JAK KOGOSZ POMINELAM DAJCIE ZNAC
ZDJECIA OO BYM ZAPOMNIALA WWW.BETRISA.PL ZDJEC JESZCZE NIE WIDZIALAM ALE LUDZIE FAJNI MYSLE ZE BEDA SUPER.
ZDJECIA CHETNYM NA MAILA
tak czytam Wasze sprawozdania z odbytych wesel w tej Romie jestem w szoku bo była na weselu wrześniu 2010r. podobało mi się jednynie miejsce.W namiocie o tej porze? było zimno wcale nie podgrzewają namiotu stoją jakieś grzejnik dwa ale to chyba atrapy.Materiał biały podwieszany pełen niezywych much.Jedzenie bardzo skromne nie jak na wesele. A mało tego wiele osób miało dolegliwości żołądkowe ?Podczas wesela dwa dania gorące kpina.Dobrze że nasza rodzina umie sie bawić to przymykaliśmy na inne rzeczy oko. Bywałam na lepszych przyjęciach weselnych.
przlaczam sie do roksany, poza tym ja nie moge narzekac na pogode we wrzesniu bo trafilam na bajecznie cieply weekend,jedzeenie az mi sie plakac cchcialo jak po poprawinach rozdalam mase gosciom a tu jeszcze wyrzucac trzeba bylo:) albo byliscie wybrednii niechceiliscie jest albo jedliscie tak duzo ze nie zauwazyliscie kiedy ubylo, co do much nie wiem cz bylam tak zaoferowana czy tak slepa bo ja tam nawet komarka nie widzialam a co dopiero muchy przy stole:):)
a poza tym kazdy ma swoj gust ja tam bylam bardzooooo zadowolona.
a poza tym kazdy ma swoj gust ja tam bylam bardzooooo zadowolona.
gościu weselny!!!
jestem w szoku, bo miałam tam wesele w sierpniu i zastanawiam się czy my piszemy o tym samym ośrodku?????? temp.we wrześniu jest różna, więc pretensje nie do ośrodka...a jak się ludzie bawią to jest im ciepło i nie mają czasu szukać much na suficie!!! co do ciepłych posiłków to miej pretensje do młodych, którzy ustalali menu, ale i tak standardowo są 3 posiłki!!! ja miałam 5:) a jedzenia było dużo, po poprawinach rozdałam najbliższej rodzinie i jeszcze w lodówce mi się nie zmieściło!!!!
skoro piszesz,że Twoja rodzina bawiła się świetnie to po co ta dziwna opinia????
jestem w szoku, bo miałam tam wesele w sierpniu i zastanawiam się czy my piszemy o tym samym ośrodku?????? temp.we wrześniu jest różna, więc pretensje nie do ośrodka...a jak się ludzie bawią to jest im ciepło i nie mają czasu szukać much na suficie!!! co do ciepłych posiłków to miej pretensje do młodych, którzy ustalali menu, ale i tak standardowo są 3 posiłki!!! ja miałam 5:) a jedzenia było dużo, po poprawinach rozdałam najbliższej rodzinie i jeszcze w lodówce mi się nie zmieściło!!!!
skoro piszesz,że Twoja rodzina bawiła się świetnie to po co ta dziwna opinia????
My mieliśmy wesele w Romie 26.06. 2010.
Minęło już sporo czasu, jednak wspomnienia wciąż mamy wspaniałe. To miejsce z pewnością jest magiczne.
Nie mieliśmy ślubu w kapliczce, gdyż naszym zdaniem nic nie odda uroku uroczystości w kościele, jednak to już kwestia gustu.
Po przyjeździe na wesele byliśmy oczarowani. Piękna pogoda, wspaniała organizacja, życzenia na pomoście, przystrojenie i organizacja taka, o jakiej marzyliśmy.
Pani Kierownik w mig zrozumiała o co nam dokładnie chodzi i Ona jak i wszyscy pracownicy włożyli dużo pracy w to, by wszystko wyglądało tak, jak chcemy. Fachowa i dyskretna obsługa kelnerska (zbierająca nie wiedzieć kiedy brudne naczynia), pyszne jedzenie, umiejętność rozwiązywania problemów pod presją czasu - to z pewnością tylko część zasług całej kadry, z Panią Kierownik na czele. Przygotowała ona piękne powitanie. Była obecna w ośrodku podczas wesela i poprawin, kontrolując co pewien czas, czy wszystko w porządku. Nie możemy również zapomnieć o pomocy Agaty, która jest osobą z sercem na dłoni.
Wszyscy goście byli pod wielkim wrażeniem, a dla nas był to najpiękniejszy dzień w życiu.
Nie rozumiemy negatywnych opinii na temat ośrodka, gdyż pojawiające się na niniejszym forum zarzuty naprawdę nie mają pokrycia w rzeczywistości.
Na weselu nie grał zespół polecany przez ośrodek, więc nie mogę odnieść się do opinii na ich temat.
Ciasta i tort zamówiliśmy w cukierni Markiza z Żukowa. Prawdziwe pyszności!
Na poprawinach grał p.Adam Gorlikowski – świetny, doświadczony DJ.
Świetnie sprawdza się również wiejski stragan z wspaniałymi wędlinami.
Uploaded with ImageShack.us
Minęło już sporo czasu, jednak wspomnienia wciąż mamy wspaniałe. To miejsce z pewnością jest magiczne.
Nie mieliśmy ślubu w kapliczce, gdyż naszym zdaniem nic nie odda uroku uroczystości w kościele, jednak to już kwestia gustu.
Po przyjeździe na wesele byliśmy oczarowani. Piękna pogoda, wspaniała organizacja, życzenia na pomoście, przystrojenie i organizacja taka, o jakiej marzyliśmy.
Pani Kierownik w mig zrozumiała o co nam dokładnie chodzi i Ona jak i wszyscy pracownicy włożyli dużo pracy w to, by wszystko wyglądało tak, jak chcemy. Fachowa i dyskretna obsługa kelnerska (zbierająca nie wiedzieć kiedy brudne naczynia), pyszne jedzenie, umiejętność rozwiązywania problemów pod presją czasu - to z pewnością tylko część zasług całej kadry, z Panią Kierownik na czele. Przygotowała ona piękne powitanie. Była obecna w ośrodku podczas wesela i poprawin, kontrolując co pewien czas, czy wszystko w porządku. Nie możemy również zapomnieć o pomocy Agaty, która jest osobą z sercem na dłoni.
Wszyscy goście byli pod wielkim wrażeniem, a dla nas był to najpiękniejszy dzień w życiu.
Nie rozumiemy negatywnych opinii na temat ośrodka, gdyż pojawiające się na niniejszym forum zarzuty naprawdę nie mają pokrycia w rzeczywistości.
Na weselu nie grał zespół polecany przez ośrodek, więc nie mogę odnieść się do opinii na ich temat.
Ciasta i tort zamówiliśmy w cukierni Markiza z Żukowa. Prawdziwe pyszności!
Na poprawinach grał p.Adam Gorlikowski – świetny, doświadczony DJ.
Świetnie sprawdza się również wiejski stragan z wspaniałymi wędlinami.
Uploaded with ImageShack.us