Widok
Romer/Britax B-smart - Wasze opinie + kupno
witam,
w internecie wypatrzyłam wózek dla dzidzi marki Romer/Britax, niestety jest raczej mało popularny i mało opinii na jego temat, a wygląda bardzo przyjaźnie. Może któraś z Was używała i mogłaby się wypowiedzieć, albo może ma do sprzedania, na pewno interesuje mnie wyłącznie wersja czterokołowa!!
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1809&
chodzi o ten model
w internecie wypatrzyłam wózek dla dzidzi marki Romer/Britax, niestety jest raczej mało popularny i mało opinii na jego temat, a wygląda bardzo przyjaźnie. Może któraś z Was używała i mogłaby się wypowiedzieć, albo może ma do sprzedania, na pewno interesuje mnie wyłącznie wersja czterokołowa!!
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1809&
chodzi o ten model
Wozeczek bardzo ladny ,majac pierwsze dziecko ,patrzylam ze ladne ,teraz wybieralbym co praktyczne ...Jezdzilam 3-kolowcem i zaminilam na 4-kolowca i odradzam 3 kola.Moj wozek przednie kolko mial podwojne ,wiec wozek byl bardziej stabilny ,a niestety zawial wiatr i cale szczescie ze wozek byl pusty poniewaz sie przewrocil (zablokowany na chamulcu)...Jezeli bedziesz sie przemieszczac autobusem wygodniej wsiada sie z wozeczkiem ktory ma 4 kola ,To tylko moja opinia :)
Polecam mutsy 4 rider suoer wozek :)
Polecam mutsy 4 rider suoer wozek :)
Witam, ja obecnie jeżdzę britaxem b-smart 4. W kwietniu będę sprzedawać komplet tzn. gondola i spacerówka. Wózek jest w stanie idealnym, bo od grudnia uźywam gondoli, a biorąc pod uwagę pore roku nie ma ona dużego przebiegu :-), a spacerówka będzie nowiuteńka.Wózeczek jest super praktyczny,obszerny, wygodny i bardzo ładny. Ja go sprzedaję bo niestety mieszkając w bloku bez windy muszę zakupić wózek spacerowy typu parasolka. Cena do uzgodnienia :-)
Hej, ja mam obecnie britax 4 koła, przednie skrętne z możliwością blokowania. Kupiony rok temu w akpolu.
http://www.dziecko-sklep.pl/index.php?zobacz=2589
tylko kolor limonka :) chętnie sprzedam, tylko cena i termin do uzgodnienia
http://www.dziecko-sklep.pl/index.php?zobacz=2589
tylko kolor limonka :) chętnie sprzedam, tylko cena i termin do uzgodnienia
Dziewczyny, czy mogłybyście powiedzieć (szczerze) jak Wam się sprawdza ten wózek. Ja chcę wkrótce nabyć spacerówkę, ale nigdzie nie mogę się doszukać opinii na jej temat. Chętnie zobaczyłabym też zdjęcia, bo te na stronie producenta są mało zachęcające. Ładnie prezentuje się na fimowych prezentacjach, a jak sprawdza się w realu? Doradźcie proszę!!!
Ja użytkuję britaxa i jestem bardzo zadowolona :-) w spacerówce plusy to: szerokie siedzisko i super duży daszek przeciwsłoneczny, poza tym wózek jest bardzo stabilny i ma wygodny kosz na zakupy, Wózek raczej do jazdy po mieście, w lesie nie sprawdza się zbyt dobrze, ale nie ma tez tragedii :-) Wózek łatwo zapakować do bagażnika. Jak dla mnie jedyny minus to waga, nie jest on leciutki, pcha się doskonale ale wchodzić z nim po schodach nie jest lekko
witam, wózek naprawdę jest duży = wygodny dla dziecka ...ale jest bardzo zgrabny :-). Ja mam czterokołowego, trójkołowca odradzam, bo jak go testowałam w sklepie to był bardzo chwiejny w momencie postawienia na przednim kole (tak jak przy zjeździe z krawężnika). Rączka regulowana tak, że nawet wysokie osoby nie będą się męczyć podczas prowadzenia wózka.
A jak jest z pasami? Gdzieś czytałam, że są dość krótkie i zapięcie starszego dziecka jest niemożliwe...
No i jeszcze kwestia kosza na zakupy... ktoś pisał, że z niego wypadają rzeczy...
W moim poprzednim wózku kosz był niedostępny jak się rozłożyło siedzenie na płasko, a jak jest w tym? da się coś do niego włożyć jak jest gondolka zamontowana?
No i jeszcze kwestia kosza na zakupy... ktoś pisał, że z niego wypadają rzeczy...
W moim poprzednim wózku kosz był niedostępny jak się rozłożyło siedzenie na płasko, a jak jest w tym? da się coś do niego włożyć jak jest gondolka zamontowana?
witam, co do kosza to wg mnie jest bardzo wygodny, dobrze zaprojektowany. Jeszcze nigdy nie wypadły mi z niego zakupy. Jeżdzę gondolą i nie mam żadnych problemów z włożeniem toreb z zakupami. Spacerówki jeszcze nie używałam, więc nie wiem jak jest z tymi pasami...wyglądają na takie o odpowiedniej długości :-)
Wózek z uwagi na wielkość (i 3 p na którym mieszkam) z wielkim żalem sprzedaję w kwietniu.
Wózek z uwagi na wielkość (i 3 p na którym mieszkam) z wielkim żalem sprzedaję w kwietniu.
witam
zastanawiam się jak faktycznie jest z tą wagą bo producent pisze że 12 kg czy to prawda, ten wózeczek chce kupić moja kuzyna ale dopiero za miesiąc do mnie przyjedzie go obejrzeć do akpolu bo nie mieszka w gdańsku, proszę o info
jeśli to możliwe to poproszę o zdjęcia wózka jak wygląda ta gondola czy nie jest za nisko , kuzynka rodzi początek maja czy dziecko w gondoli przejeździ zimę
ja niestety jej za bardzo nie pomogę bo ja dla swojej dzidzi miałam roana a to dopiero kolos
podje maila patrycjasliwa@wp.pl
zastanawiam się jak faktycznie jest z tą wagą bo producent pisze że 12 kg czy to prawda, ten wózeczek chce kupić moja kuzyna ale dopiero za miesiąc do mnie przyjedzie go obejrzeć do akpolu bo nie mieszka w gdańsku, proszę o info
jeśli to możliwe to poproszę o zdjęcia wózka jak wygląda ta gondola czy nie jest za nisko , kuzynka rodzi początek maja czy dziecko w gondoli przejeździ zimę
ja niestety jej za bardzo nie pomogę bo ja dla swojej dzidzi miałam roana a to dopiero kolos
podje maila patrycjasliwa@wp.pl
witam :-) No więc po kolei :-) Wózek faktycznie nie waży więcej niż podaje producent. Sam stelaż i sama gondola nie są ciężke. Gondola jest wyjatkowo obszerna, ale z moich obserwacji wynika, że dziecko powyżej 6-7 miesiąca raczej już się do niej nie zmieści (szczególnie zimą). A co do wysokości gondoli to nie jest zamontowana wysoko, więc jeśli ktoś jest wysoki to może mu to przeszkadzać
Polecam! Jest lekki- sama potrafię wnieść go na drugie piętro (podnosiłam wiele wózków w sklepie, jest duża różnica). Jest też bardzo zwrotny, super się go prowadzi. Minus- jest dosyć sztywny, ale ja mieszkam w mieście- wszędzie chodniki i polbruki, więc mi nie przeszkadza. Na nierównym terenie dziecko przyjemnie się buja, a mój Mały właśnie wtedy zasypia:)
Mam ten wózeczek od wczoraj, w wersji czterokołowej. Jest super - bardzo prosty w obsłudze, bez problemu wpina się i wypina gondolkę/fotelik/spacerówkę. Rączka jest ok przy wzroście 170cm i nawet nie kopię w kosz na zakupy, co mi się zdarzało w innych wózkach.
Gondolka do największych nie należy, bo ma ok 75cm długości, ale jak dla mnie jest ok. Spacerówka jest rewelacyjna - budka jest taka duża, że nie potrzeba parasolki. Wózek jest leciutki jak na wózek wielofunkcyjny.
Gondolka do największych nie należy, bo ma ok 75cm długości, ale jak dla mnie jest ok. Spacerówka jest rewelacyjna - budka jest taka duża, że nie potrzeba parasolki. Wózek jest leciutki jak na wózek wielofunkcyjny.