Widok
A ja się wyłamię i nie polecę krossa. Synek jeździł na biegowym puky, potem wkęszym puky, w końcu kupiliśmy crossa 12 cali do nauki, złapał raz dwa :) W sumie byłam zadowolona, bo nie miałam porównania. Długo nie pokorzystaliśmy bo w sumie rowerek był za mały już na starcie i kupiliśmy większy. Na następne wakacje (syn bardzo szybko rośnie) kross wydawał się za mały, kupiliśmy 20 calowego cube. Różnica w jakości - niestety niebo a ziemia na niekorzyść krossa. W krossie o wiele gorsze hamulce (serwisowalismy w normalnym serwisie razem z naszymi rowerami), pan mówił że chińska plastikowa tandeta, ciężko się je regulowało, musielismy chodzic na doregulowanie mimo że rower był nowy. W cube o wiele lepsza jakość materiałów. Z btwim nie miałam styczności.
Anonim no niestety masz rację, choć liczę że go potem nieźle odsprzedam :) Reasumując w mojej opini lepszy uzywany cube niż nowy kross. Miałam dwa - może trafiły mi się pechowe egzemplarze, ale serwisant też nie miał pozytywnego zdania na ich temat. Mój mąż za to ma krossa i jest bardzo zadowolony - zupełnie inna jakość niż te dziecięce.