Widok

Rowerek b`Twin z Decathlonu - OPINIE

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma takie rowerek? http://www.decathlon.com.pl/PL/rowery-dzieci-ce-12-14-17910015/
proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam - może ktoś pomoże
ja mam b'twin ale większy, w sumie dziecku bardzo wygodnie się na nim jeździ, chociaż przerzutki zepsuły się dość szybko, myślę, ze patrzac teraz z perspektywy czasu zastanawiałbym się czy lepiej nie dołożyć kasy i kupić lepszej firmy np. kellys'a lub giant. ale ogólnie rower fajny, lekki, i w sumie wytrzymały (biorąc pod uwage rzucanie, czasem przewracanie i ogólnie nie dbanie przez dzieci o rower)

ale taka sugestia z mojej strony co do wielkości - rowerek 14" nie warto kupować bo starczy na rok, a potem trzeba bedzie kupować 16" bo na większy bedzie dziecko za małe. więc ja bym proponowała odrazu 16" kupić to wtedy tak do 7 roku życia starczy. - i tu polecam rower Giant Animator - naprawdę bardzo wygodny rower dla dziecka, wytrzymały i świetnie się sprawdza przy nauce jazdy na dwóch kółkach - proporcje rowera są idealne do jazdy dla dzieci - no i też ma hamulec nożny (w pedałach) - jak dla mnie to ważne bo dziecku ciężko jest hamowac hamulcem ręcznym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamy rowerek z decathlonu - polecam, bo jest wytrzymały na dziecięce traktowanie podczas nauki jazdy.

lekko się na nim jeździ,

tylko akcesoria są kiepskiej jakości, bo w pierwszym tygodniu po kilku upadkach stracone zostały wszystkie lampki
moje dziecko ma dopiero 2,5 roku, ale już śmiga na wszystkich mozliwych rowerach...łącznie z 16, ale taki jest na nią stanowczo za duży i mało bezpieczny podczas upadków...dlatego obstaje przy 14-stce.
podbijam
rzecie to keelys ta sama fabryka produkuje tylko napis inny
Co do tych mniejszych rowerow to nie mam opini ale porownujac 16.B'Tween a 20 scotta (uzywke kupilismy) wygrywa scott.lekkosc utzrymanie rownowagi i dopasowanie do dziecka. Mlody.juz jezdzil na 2olkach ale jak wsiadl na ciut za duzego scotta to momentalnie idealne opanowanie. Jakby sie na nim urodzil idealne ulozenie srodka ciezkosci osprzet latwo i dokladnie dzialajacy, poprostu najlepszy wybor - a jeszcze.i nastepmne dzieci pojezdza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

do góry