Widok
Rowerek b`Twin z Decathlonu - OPINIE
Czy ktoś ma takie rowerek? http://www.decathlon.com.pl/PL/rowery-dzieci-ce-12-14-17910015/
proszę o opinie
proszę o opinie
ja mam b'twin ale większy, w sumie dziecku bardzo wygodnie się na nim jeździ, chociaż przerzutki zepsuły się dość szybko, myślę, ze patrzac teraz z perspektywy czasu zastanawiałbym się czy lepiej nie dołożyć kasy i kupić lepszej firmy np. kellys'a lub giant. ale ogólnie rower fajny, lekki, i w sumie wytrzymały (biorąc pod uwage rzucanie, czasem przewracanie i ogólnie nie dbanie przez dzieci o rower)
ale taka sugestia z mojej strony co do wielkości - rowerek 14" nie warto kupować bo starczy na rok, a potem trzeba bedzie kupować 16" bo na większy bedzie dziecko za małe. więc ja bym proponowała odrazu 16" kupić to wtedy tak do 7 roku życia starczy. - i tu polecam rower Giant Animator - naprawdę bardzo wygodny rower dla dziecka, wytrzymały i świetnie się sprawdza przy nauce jazdy na dwóch kółkach - proporcje rowera są idealne do jazdy dla dzieci - no i też ma hamulec nożny (w pedałach) - jak dla mnie to ważne bo dziecku ciężko jest hamowac hamulcem ręcznym
ale taka sugestia z mojej strony co do wielkości - rowerek 14" nie warto kupować bo starczy na rok, a potem trzeba bedzie kupować 16" bo na większy bedzie dziecko za małe. więc ja bym proponowała odrazu 16" kupić to wtedy tak do 7 roku życia starczy. - i tu polecam rower Giant Animator - naprawdę bardzo wygodny rower dla dziecka, wytrzymały i świetnie się sprawdza przy nauce jazdy na dwóch kółkach - proporcje rowera są idealne do jazdy dla dzieci - no i też ma hamulec nożny (w pedałach) - jak dla mnie to ważne bo dziecku ciężko jest hamowac hamulcem ręcznym
Co do tych mniejszych rowerow to nie mam opini ale porownujac 16.B'Tween a 20 scotta (uzywke kupilismy) wygrywa scott.lekkosc utzrymanie rownowagi i dopasowanie do dziecka. Mlody.juz jezdzil na 2olkach ale jak wsiadl na ciut za duzego scotta to momentalnie idealne opanowanie. Jakby sie na nim urodzil idealne ulozenie srodka ciezkosci osprzet latwo i dokladnie dzialajacy, poprostu najlepszy wybor - a jeszcze.i nastepmne dzieci pojezdza.