Widok

Rowerek b`Twin z Decathlonu - OPINIE

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma takie rowerek? http://www.decathlon.com.pl/PL/rowery-dzieci-ce-12-14-17910015/
proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam - może ktoś pomoże
ja mam b'twin ale większy, w sumie dziecku bardzo wygodnie się na nim jeździ, chociaż przerzutki zepsuły się dość szybko, myślę, ze patrzac teraz z perspektywy czasu zastanawiałbym się czy lepiej nie dołożyć kasy i kupić lepszej firmy np. kellys'a lub giant. ale ogólnie rower fajny, lekki, i w sumie wytrzymały (biorąc pod uwage rzucanie, czasem przewracanie i ogólnie nie dbanie przez dzieci o rower)

ale taka sugestia z mojej strony co do wielkości - rowerek 14" nie warto kupować bo starczy na rok, a potem trzeba bedzie kupować 16" bo na większy bedzie dziecko za małe. więc ja bym proponowała odrazu 16" kupić to wtedy tak do 7 roku życia starczy. - i tu polecam rower Giant Animator - naprawdę bardzo wygodny rower dla dziecka, wytrzymały i świetnie się sprawdza przy nauce jazdy na dwóch kółkach - proporcje rowera są idealne do jazdy dla dzieci - no i też ma hamulec nożny (w pedałach) - jak dla mnie to ważne bo dziecku ciężko jest hamowac hamulcem ręcznym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamy rowerek z decathlonu - polecam, bo jest wytrzymały na dziecięce traktowanie podczas nauki jazdy.

lekko się na nim jeździ,

tylko akcesoria są kiepskiej jakości, bo w pierwszym tygodniu po kilku upadkach stracone zostały wszystkie lampki
moje dziecko ma dopiero 2,5 roku, ale już śmiga na wszystkich mozliwych rowerach...łącznie z 16, ale taki jest na nią stanowczo za duży i mało bezpieczny podczas upadków...dlatego obstaje przy 14-stce.
podbijam
rzecie to keelys ta sama fabryka produkuje tylko napis inny
Co do tych mniejszych rowerow to nie mam opini ale porownujac 16.B'Tween a 20 scotta (uzywke kupilismy) wygrywa scott.lekkosc utzrymanie rownowagi i dopasowanie do dziecka. Mlody.juz jezdzil na 2olkach ale jak wsiadl na ciut za duzego scotta to momentalnie idealne opanowanie. Jakby sie na nim urodzil idealne ulozenie srodka ciezkosci osprzet latwo i dokladnie dzialajacy, poprostu najlepszy wybor - a jeszcze.i nastepmne dzieci pojezdza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Szkola podstawowa nr 60 i nr 77 (3 odpowiedzi)

Prosze o opinie rodzicow, ktorych dzieci chodza do tych szkol. Co Wam sie podoba, co nie, jakie...

krem nawilżający do twarzy (45 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (177 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

do góry