Widok

Rowery a moderowanie

Przed momentem zostałem zmuszony po raz pierwszy do skasowania wątku, bo wyszło na to, że autor napisał wątek... by sobie pisać. Pominę epitety. Kto obserwował wątki - wie, który zniknął. Jeżeli ktoś ma coś przeciwko - proszę o kontakt na email rowery@trojmiasto.pl

A wszystkim życzę owocnych dyskusji jak do tej pory o ogolonych nogach, lekkich widelcach i kobietach na rowerach. ;)

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale z ciebie prostak tj!!!!!!!!!!!!!..zastanów się co robisz!!!!!!!!1
zakichany "ktoś" pod dwiema śmiesznymi literami tj...wiesz co żałośc i nic więcej...a jak chcesz i to skasowac to kasuj...nie mam nic przeciw...
Proponuje nie pisać wiecej tam gdzie martuska wtrąci swe trzy grosze.
ilość liter nie ma znaczenia... ale fakt, nick bez "a" dziwnie wygląda ;)

nie wiem co usunął, więc nie wiem, czy dobrze zrobił, ale TJ to rozsądny gość, wiec wypada uszanowac jego decyzję.... a sądząc po twoim oburzeniu to usuniety został twój wątek.... aaa... a za taką reakcję, to nawet na jakiś okres bym ciebie z tego forum wykluczył taką krzykaczkę...

--
kobieto... nie wypowiadaj sie o ludziach slowami typu "prostak" bo to swiadczy tylko o Tobie.. moderator ma do tego prawo by usuwac bezsensowne watki, a tamten zdecydowanie taki byl

pozdrawiam
AMM AMM
powyższych dwóch postów M. przewrotnie nie skasuję. Niech sobie ludzie popatrzą i sami ocenią.

;)
Marta, nie pękaj! Masz tu wielu ukrytych fanów. Napisz drugi wątek i z głowy. :-)

Yary
wypowiedź z ćpaniem też byłem zmuszony usunąć.

;)
Co powiesz na wersję ocenzurowaną?

Nareszcie jakiś rozsądny głos w kwestii *******! Ciągle się słyszy, że ******* zabija, szkodzi i powoduje. Mój pradziadek ***** 60 ******* dziennie i dożył 90 lat! I nie chorował! Ponadto wielu sportowców ****. Np. polscy piłkarze. Kolarze także nie unikają ******, które pozwalają im się wyluzować po wyczerpujących treningach i morderczych wyścigach. Straszenie szkodliwością *********, ********, ******* i ****** należy włożyć między bajki! Wszystko jest dla ludzi. To nieprawda, że każda, nawet najmniejsza dawka ********, w jakimś procencie dociera do mózgu i niszczy komórki szare! Nikt jeszcze tego nie dowiódł! Nie ma też dowodów na zbieżność *******izmu z demencją, niesłusznie zwaną *******ową. To czysty przypadek! Zachęcam zatem do *****, ******* w ***** i ******* ********! ********* wspomagają pracę płuc, dostarczając cennej ********, a powlekająca rozwidlenia oskrzelików substancja smolista, zawierającą ok. 2000 substancji toksycznych, w tym 40 silnie rakotwórczych, nie pozwoli, by w Twoich płucach przeżyła choćby jedna bakteria! Wiadomo - kto **** i ****, ten nie ma robali. Ta głęboka ludowa mądrość znajduje coraz szersze potwierdzenie w praktyce, szczególnie wśród młodych dziewcząt, które ***** i ***** nie chorują, nawet gdy zimą chodzą z nerami na wierzchu. Nie zaniedbuj więc *******, szczególnie przed i w czasie treningu. Kaszel wywołany wonnym ****** ********* to oznaka przyspieszonej wentylacji, a zatem lepszego natlenienia organizmu! Proponuję następujący program treningowy:
Przed treningiem: 4-6 **********.
W czasie treningu: 1-2 ********* co 20 kilometrów.
Po treningu: 3-4 ********* w ciągu 20 minut.
Dodatkowo na ok. 40 km przed metą zalecam ******* ****.
Ponieważ przypuszczam, że zaraz rozlegną się protesty, z góry uprzedzam, że nie przyjmuję do wiadomości żadnych innych poglądów, niż wyrażone powyżej!!!

Pozdrawiam,

Yary
wersja jest OK ;) Każdy moze sobie uzupełnić jak chce ;)

> Nareszcie jakiś rozsądny głos w kwestii pieczarek! Ciągle się
> słyszy, że grzyb zabija, szkodzi i powoduje. Mój pradziadek
> zjadał 60 pieczarek dziennie i dożył 90 lat! I nie chorował!
> Ponadto wielu sportowców jest grzybiarzami. Np. polscy piłkarze. Kolarze
> także nie unikają wyajzdów na grzyby, które pozwalają im się wyluzować po
> wyczerpujących treningach i morderczych wyścigach. Straszenie
> szkodliwością maślaków, koźlarzy, podgrzybków i prawdziwków należy
> włożyć między bajki! Wszystko jest dla ludzi.

itepe.. ;P

;)
O widzisz, zapomniałem o grzybkach!
Dzięki, :-)
mam to głęboko gdzieś..czy TJ jest rozsądny czy nie ........forum jest dla tych
wszystkich, którzy chcą coś napisać....i nawet jeśli to "tylko"forum hehe rowerowe...chyba większośc z was bardzo poważnie je traktuje, to mam prawo do pisania tu nie tylko postów o tematyce zwiazanej z rowerami;D.........sorrryyy ale to było bardzo nieładne..tymbardziej,że nawet nie napisałam niczego takiego......wiecie co, a może poprostu dodajcie do nazwy forum "ROWER"...coś takiego..."ROWER-forum tylko dla rozsądnych, piszących sensowne posty ROWEROWE".......uważam ,że godne rozważenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
khem... jesteś jedną z tych egocentrycznych forumowiczek co to wszystko biora do siebie i jak coś im nie podpasuje to opluwają wszystkich i wszystko dookoła, i mają tendencje do publicznego robienia z siebie idiotów?

mam to na newsach i opiniach tego portalu - ten typ internauty coś ostatnio bardzo często występuje... musi Panie wiosna albo coś w powietrzu

zdaj sobie sprawę szanowna martusiu, że portal jest własnością prywatną i pomijając wszelkie inne sprawy możliwość pisania na nim nie jest raz na zawsze nadanym przez Boga prawem.Może np. być tak, że włąsciciel sobie Ciebie tu nie życzy i tyle.
za ostro to napisałes Grisza.
Życzymy sobie wszystkich zainteresowanych tematem, ale powinni trzymać się reguł. Amen.
:D..grisza bosko!....i z Bogiem!!!!!!!
no pewnie za ostro, ale generalnie mam już troszkę dość spiskowych teorii moderowania na tym portalu - dostałem ostatnio nieco w kość.
;(.........
grisza napisał(a):
> no pewnie za ostro, ale generalnie mam już troszkę dość
> spiskowych teorii moderowania na tym portalu - dostałem
> ostatnio nieco w kość.

to sobie wyobraź, że dostajesz zlecenie na moderowanie opinii na Wirtualnej.. ;D od razu poczujesz się lepiej. Bo tam to mission impossible, a u nas się udaje ;P
no jeszcze się daje, ale powoli dochodzimy do punktu krytycznego ;)

na wp mają wielu moderatorów, na dokładkę wspomaganych botami. plus moderator nie wystepuje jako ktoś znany z imienia i nazwiska tylko jako anonimowe nożyce.

To co ja mam na codzień w o wiele ostrzejszej formie Ty masz na górze tego watku ;)
do góry