Widok

Rowery a moderowanie

Przed momentem zostałem zmuszony po raz pierwszy do skasowania wątku, bo wyszło na to, że autor napisał wątek... by sobie pisać. Pominę epitety. Kto obserwował wątki - wie, który zniknął. Jeżeli ktoś ma coś przeciwko - proszę o kontakt na email rowery@trojmiasto.pl

A wszystkim życzę owocnych dyskusji jak do tej pory o ogolonych nogach, lekkich widelcach i kobietach na rowerach. ;)

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak nie przestaniecie bez końca odpowiadać to autentycznie skasuję wątek, bo założon był ku wyjaśnieniu, a takowe juz zainteresowani przeczytali.
Teraz taka moda powstanie że jak wątek zbacza za bardzo w obszary absurdu to wołamy TJ :P poczekajcie pare dni to wątek sam zdechnie ;)
TJ daj spokój - toto na bank ma problemy :-)

z www.bikerelblag.hg.pl - pozdrawia Darecki
hehe :)

popieram zamknijmy ten post :P
chyba nie padły jeszcze wszystkie 'fundamentalne' pytania ;)
Postuluję zlikwidowanie tego wątku...
rB- :/
a jaja? co z jajami?
pytanie czy goli wąsy ! :> :-P
ciekawe czy goli nogi...
hopy przestańcie dziewczyne na forum podrywać ... :)
jak fajna to mozesz wkleic tu swoja fotke ;)
a fajna chociaz? :D
ok...sorryy może faktycznie było to "nie na temat".ale to nie powód zeby zaraz robić z tego taki problem.....no nie istotne......cieszcie się bo udało wam się mnie zniechęcić do wchodzenia tutaj................
.........................................................................
ps..jestem pełnoletnia tak bw
Krzyżak napisał(a):

> czyzby ominal mnie ciekawy show? :)

Niestety martuska jest nieletnia, wiec striptisu nie bedzie ;)

--
czyzby ominal mnie ciekawy show? :)
martuska:
"........forum jest dla tych wszystkich, którzy chcą coś napisać....i nawet jeśli to "tylko"forum hehe rowerowe..."

To forum jest forum rowerowym, a nie po to aby COŚ napisać. Jak chcesz pisać o wszelkich innych bzdetach to masz do wyboru CAŁĄ MASĘ INNYCH FOR w internecie na każdy możliwy temat.
Zgadzam się z resztą aby na tym forum trzymać się tematu.
też uważam że rulsy nie sa potrzebne - zwłaszcza na tym forum - zadziwiająco dobrze się samo reguluje i tak naprawde na codzień to kasowany jest tylko ewidentny spam typu "torebki gucci", który na dokładkę pojawia się rzadko

z regułami jest jeszcze taki problem (ale to raczej w przypadku forów ogolnych - takich jak na wp czy onecie, czy na tym portalu na stronie głównej) że regulamin musi być tak skonstruowany, by moderator mógł wszystko, a w tym momencie mnie ma sensu tworzyć szczegółowego spisu reguł. - bo nigdy nie ujmiesz wszystkich możliwych w r5zeczywistości przypadków koniecznej interwencji.

na dużych portalach z tego co wiem moderatorzy oprócz botów itp nie mają ścisłych wytycznych - działają tak jak my tutaj - na wyczucie. słyszałem też o co jednej akcji (ponoć często powtarzanej) z wytycznymi politycznymi ale nie mam pewności czy to nie miejska legenda - tylko po efektach mogę oceniać, że chyba faktycznie miała miejsce.
Trzeba bylo sie umowic, w przyszlosci i wasze dzieci zaczely by pisywac na forach :-p
RULESY nie!
myśle że lepiej liczyć na kulturę piszących. To forum ma stałe grono piszących regularnie jak i sporadycznie. Czasem zjawi się ktoś nowy i pozytywnie zaistnieje (np w ostatnich dniach pojawil sie Yar), a bywa ze przyplącze się jakiś burak, dwa dni sie poawanturuje a potem zniknie i po problemie. Narzucanie ścisłej tematyki nie ma sesu. Wiadomoże tu o rowerach, ale rowerzyści to tez ludzie i czasem piszemy nie na temat, nic w tym złego.
do góry