Widok
Anekxxx, my mielismy slub wlasnie na sali kapitanskiej 16.06. Menu za 120 zl - jedzenia jest rzeczywiscie bardzo duzo, sporo jeszcze zostalo, kelnerzy wszystko zapakowali i nastepnego dnia zabralismy do domu. Co do sali - my bylismy bardzo zadowoleni. Wesele bylo na ok 50 osob i miejsca to tanczenia bylo wystarczajaco duzo. Co do obslugi - to jest profesjonalna. Mam nadzieje, ze pomoglam.
Pozdrawiam
Shamroczek
Pozdrawiam
Shamroczek
Byłam na weselu w Róży Wiatrów, jedzenie - żałuję, że nie mam większego żołądka bo żal mi było ze już nie mogę więcej jeść a jadłam bardzo dużo. Obsługa na 6, mili, sprawni, uśmiechnięci widać, że każde wesele traktują wyjątkowo. I widok na morze i port - extra. Tez tam będę miała wesele i jestem z tego powodu szczęśliwa. :))) Całe to wesele było super ale to już niech Nikulla napisze relacje a widzę, że coś się ociąga. :)
Ja tam miałam jedzenie 2 miesiące temu, menu nr 1 wystarcza w zupełności, my jeszcze miesiąc po weselu mieliśmy zamrożoną szynkę weselną:) Co do obsługi to wszytsko jak najbardziej ok. Naszą salą opiekowała się bardzo sympatyczna i pomocna kobieta.
Mi osobiście nie bardzo podobało się kierownictwo. Są tam chyba 4 osoby, 2 babki i 2 facetów. Te kobiety wydały mi się niezbyt sympatyczne. Najbardziej w porządku jest jeszcze chyba pan Darek, więc jeśłi będziecie ustalać menu to tylko z nim. Potrafi doradzić.
Poprawiny robią na pewno, nie pamiętam za ile, pamiętam tylko, że dla nas to było za drogo i się nie zdecydowaliśy.
Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i gdybyśmy mieli wybierac salę jescze raz to tez byśmy wybrali Różę Wiatrów.
Mi osobiście nie bardzo podobało się kierownictwo. Są tam chyba 4 osoby, 2 babki i 2 facetów. Te kobiety wydały mi się niezbyt sympatyczne. Najbardziej w porządku jest jeszcze chyba pan Darek, więc jeśłi będziecie ustalać menu to tylko z nim. Potrafi doradzić.
Poprawiny robią na pewno, nie pamiętam za ile, pamiętam tylko, że dla nas to było za drogo i się nie zdecydowaliśy.
Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i gdybyśmy mieli wybierac salę jescze raz to tez byśmy wybrali Różę Wiatrów.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
Bardzo mnie podbudowaly Wasze odpowiedzi!!!!! Dzieki wielkie! Mamy wesele w RW 28.06. Szczerze przyznam, ze zdecydowalismy sie na te sale przypadkowo, nie mielismy duzo czasu na poszukiwania. Rowniez bedziemy sie bawic w Sali Kapitanskiej. Teraz tylko pozostalo szukanie w poblizu noclegow dla gosci. Moze znacie jakies godne polecenia adresy? Bede bardzo wdzieczna!!!!
Jak obrobię zdjęcia to Ci jakieś podeśle, jeśli chodzi o imprezę obok to nie masz się,
co martwic u nas nie było z tym problemu i raczej wątpię, żebyście musieli się tym martwić tam jest ochroniarz i on pilnuje wszystkiego i naprawdę mu to wychodzi. Jeśli chodzi o hotel to musisz najpierw upewnić się czy mają to jeszcze w ofercie zapytaj się o to przy podpisywaniu umowy.
pozdrawiam
co martwic u nas nie było z tym problemu i raczej wątpię, żebyście musieli się tym martwić tam jest ochroniarz i on pilnuje wszystkiego i naprawdę mu to wychodzi. Jeśli chodzi o hotel to musisz najpierw upewnić się czy mają to jeszcze w ofercie zapytaj się o to przy podpisywaniu umowy.
pozdrawiam