Widok

Roza Wiatrow w Gdyni - pilne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Macie jakies doswiadczenia zwiazane z tym lokalem? Prosze o opinie bo zastanawiam sie nad weselem w tym miejscu.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ewwa to zapytaj sie prosze o ten pokoj dla pary mlodej - czy nadal go zapewniaja i daj znac ;-) z gory wielkie dzieki
Nie ma sprawy - jak jutro wrócę od nich, to zdam relację :)

Ja jeszcze prosiłam o małe kieliszki do wódki, o stolik na księgę ślubną... więcej na razie nie pamiętam. Ale takie rzeczy to już na kilka dni przed imprezą.

Zastawa była biała i nie trzeba o nią było prosic. Jeśli chodzi o obsługę i jedzenie to nie mam zarzutów. Polecam wybrac zakąski bez galaret np wymyślic jakieś swoje w cenie, bo te z galaretami nie każdy lubi :)
Oj, wiem od kuzyna, ze czasami daja brazowa zastawe. Wiec lepiej jenak to zaznaczyc. Po co pozniej sie denerwowac.
Ja poprosilam rowniez o to, zeby mieso po obiedzie bylo cały czas na stole. Jak ktos mial ochote na zimnego kotleta to sobie jadl. Staralam sie tez o to, zeby bylo jak najmiej potraw w galarecie.
Osobny stolik na ciasta i wina...
Co jeszcze? Kurcze nie pamietam juz ;-)))
Acha, zmienilam godziny podawania potraw. Tort weselny byl od razu po pierwszym tancu. Dzieki temu prawie caly byl zjedzony. Potem jak juz czlowiem pije woddke nie zawsze lubi zagryzac slodkim.
Szynka plonaca byla ok 23, potem oczepiny o 24 i kolejne cieple danie o 1 czy 1:30.
To bylo dobre rozwiazanie, bo kazdy byl najedzony.
Wodke zmrozona podawali kelnerzy - ufalam im calkowicie i spisali sie na medal.
Na koniec kelnerzy i kucharze dostali od nas po flaszce...duzo zostalo, a oni zasluzyli na napiwek ;-).
Jak macie jeszcze jakies pytania to zadawac ;-))))
Tak dokładnie zapytaj się co do pokoju, a z tą białą zastawą to też zaznaczę, ale nie wiem co mam zrobić z księgą gości...Byłam świadkiem na weselu koleżanki i właściwie chodziliśmy ze świadkiem po ludziach aby się wpisywali, czy to nie jest tak, że jak się ją zostawi na stoliku to połowa ludzi zapomni o wpisie...
Dzieki wielkie za wszelkie info nt Rozy Wiatrow. tez mam tam wesele w czerwcu, wiec jestem zainteresowana kazda wzmianka na jej temat. Szczegolnie cenne sa porady, na co nalezy zwrocic uwage przed samym weselem.
Podpisywalismy umowe w kwietniu i wiem, ze mamy ten pokoj na noc poslubna (zdaje sie, ze to wlasnie hotel Antares). Nie wiem, czy skorzystamy, w kazdymbadz razie taka opcja jest.
Co do dekoracji tez jestem zdania, ze nic specjalnego nie trzeba wymyslac. Sale sa ladne same w sobie. :)
Byłam dziś w róży. Rzeczywiście jest tam bardzo fajnie i ta Pani bardzo miła...
Pokoju dla młodej pary niestety już nie dają... Zapytałam czy w takim razie powołując się na nich można uzyskać w tym hotelu jakiś rabat i powiedziała, że tak.

Pewnie tam zrobimy :)

Ja mam tam weselich w maju wiec po uroczystosci podziele sie z wami wrazeniami z sali i obslugi. A co do pokoju to nam nic takiego nie zaoferowala...a szkoda.

do góry