Widok

Roza Wiatrow w Gdyni - pilne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Macie jakies doswiadczenia zwiazane z tym lokalem? Prosze o opinie bo zastanawiam sie nad weselem w tym miejscu.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedzenia w menu 1 nie zabraknie, sala bursztynowa cudna :) co do hotelu, to w zeszłym roku w prezencie dostawało się noc poślubną w hotelu, ale jak jest w tym roku, to nie wiem :) Napoje są w cenie, są to takie napoje typu caprio i taka jakaś oranżada, nie żadne firmowe, ale da się przeżyc :)
Ja też odwiedzę RW (mam nadzieje, że w najbliższą sobotę), bo wszystko wydaje się być ok (z tego co wyczytałam na stronie) - sala bursztynowa wygląda całkiem nieźle. Poza tym Wasze opinie pomogły również mi, bo w tej chwili chcę obejrzeć tylko RW i "zajazd pod olivką".

W RW odstrasza mnie tylko ta cena za każdą dodatkową godzinę imprezki.

Mam jeszcze jedno pytanie: Czy któraś z Was wie, czy RW współpracuje z jakimś hotelem w Gdyni, w którym Młoda Para mogłaby spędzić "noc" poślubną? Bo wolałabym jednak, aby dzień po był leniwy...
Dziekuje bardzo za opinie! Jestem przekonana co do tego lokalu, jesli chodzi o menu to zastanawiam sie nad zestawem nr I, mam nadzieje ze jedzenia nie zabraknie? A co z napojami? Podobno sa w cenie?

Dziekuje bardzo za opinie! Jestem przekonana co do tego lokalu, jesli chodzi o menu to zastanawiam sie nad zestawem nr I, mam nadzieje ze jedzenia nie zabraknie? A co z napojami? Podobno sa w cenie?

ja tez polecam RW, świetna restauracja, jedzenia dużo i smaczne :)
My również mielismy wesele w Róży - jednym slowem :SUPER!

Ja miałam wesele w lipcu - super! Nie mam zadnych zastrzezen!
Polecam menu I bo i tak jedzenie zostaje. I koniecznie szynke! Lepsza niz prosiak.
No i polecam w wyszukiwarke wpisac "Roze wiatrow" a na pewno znajdziesz mnostwo informacji na ten temat.
Ja tam miałam wesele w sierpniu i byłam bardzo zadowolona, elegancko, wszystko sprawnie zorganizowane, baaardzo dużo jedzenia, no i lokal jest pięknie położony. W nocy można wyjść na taras i polukać na morze. Kierownictwo Róży nie bardzo przypadło mi do gustu, tacy trochę służbiści, ale da się to znieść, najlepiej chyba rozmawiać z panem Darkiem.
W każdym razie ja Różę bardzo polecam.

do góry