Widok
Ja też odwiedzę RW (mam nadzieje, że w najbliższą sobotę), bo wszystko wydaje się być ok (z tego co wyczytałam na stronie) - sala bursztynowa wygląda całkiem nieźle. Poza tym Wasze opinie pomogły również mi, bo w tej chwili chcę obejrzeć tylko RW i "zajazd pod olivką".
W RW odstrasza mnie tylko ta cena za każdą dodatkową godzinę imprezki.
Mam jeszcze jedno pytanie: Czy któraś z Was wie, czy RW współpracuje z jakimś hotelem w Gdyni, w którym Młoda Para mogłaby spędzić "noc" poślubną? Bo wolałabym jednak, aby dzień po był leniwy...
W RW odstrasza mnie tylko ta cena za każdą dodatkową godzinę imprezki.
Mam jeszcze jedno pytanie: Czy któraś z Was wie, czy RW współpracuje z jakimś hotelem w Gdyni, w którym Młoda Para mogłaby spędzić "noc" poślubną? Bo wolałabym jednak, aby dzień po był leniwy...
Ja tam miałam wesele w sierpniu i byłam bardzo zadowolona, elegancko, wszystko sprawnie zorganizowane, baaardzo dużo jedzenia, no i lokal jest pięknie położony. W nocy można wyjść na taras i polukać na morze. Kierownictwo Róży nie bardzo przypadło mi do gustu, tacy trochę służbiści, ale da się to znieść, najlepiej chyba rozmawiać z panem Darkiem.
W każdym razie ja Różę bardzo polecam.
W każdym razie ja Różę bardzo polecam.