Widok

Rozmiarówka Tchibo

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jak to jest z rozmiarówką z Tchibo, faktycznie zgodnie z podawaną przez nich tabelą czy jest róznica? Kiedyś zamówiłam z bonprix-u i przyszły za duże rzeczy.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja siostra kupiła dla swojej córki kombinezon rozm 86-92 wypadał na dużo większy mała przechodziła w nim dwie zimy.
dziękuję . A rzeczy dla dorosłych ktoś wie ?
image
mi się rozmiary zgadzały
ok. dzięki
image
a mi tak średnio... góry były ok, ale spodnie mam rozmiar mniejsze.
image[/url]image[/url]
Zwykle wychodzi nieco większy, niż innych firm, ale nie zawsze (zwłaszcza bodziaki i skarpetki wychodzą "akurat").

Polecam te dresiki, które będą za tydzień. Są supermiękkie, delikatne i z przewiewnej bawałeny. Już mieliśmy taki dresik dwa razy (w zeszłym roku był paskudny błękicik, fuj, tegoroczny granat o niebo lepszy) i chociaż wygląd tego kompletu jest nieco piżamowy, to jest tak wygodny, że mój maluch przechodził w tym dresie całe lato i jeszcze kawał jesieni i zimy. Po kilkudziesięciu praniach nie ma śladu używania, najmniejszego zblaknięcia, zmechacenia, nic...
I trójkątne chustki są fajne. Używamy ich od dwóch lat, najpierw były szalikiem zimowym dla bezszyjnego noworodka, potem chustką letnią na chłodne dni... Też bardzo "pierne".
dla dzieci są trochę za duże w porównaniu z innymi firmami, dla dorosłych są ok

ja mam tylko zastrzeżenie do polówek chłopięcych-mają ciut za mały otwór na głowę...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry