Widok

Rozmiarówka next

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie, czy ktoś doradzi mi z rozmiarówka next dla dzieci?Chce zamówić córce ubrania na wiosna/lato, obecnie nosi rozmiar 86 z sieciówek typu Zara. Czy powinnam jej zamówić rozmiar 80-86 czy 96-92?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zara ma ubranka o rozmiar-dwa mniejsze, niż sugeruje metka. Dokładnie odwrotnie jest w przypadku H&M i Next. Na Twoim miejscu kupiłabym chyba rozmiar 80-86, chociaż do lata jeszcze sporo czasu, a dzieci azybko rosną :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje za odpowiedz :) chyba jednak zamówię ten mniejszy rozmiar bo córka z tych drobniejszych.

U mnie syn i córka mają 90% ubrań z Next i zawsze te rozmiary "idą" zgodnie z wiekiem dzieci, np 12-18 miesięcy faktycznie nosili mając tyle. Od zary na pewno wypadają większe, ja z Zary zawsze rozmiar większe kupuję albo i dwa. Raczej sugeruję 80-86.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

do góry