Widok

Rozwalony wiadukt między Baninem a Rębiechowem

Zdaje się, że most został rozwalony przez jadącego tamtędy około 22:30 tira z ponadgabarytowym ładunkiem.
Dość szybko się oddalił w kierunku Gdańska.
Może ktoś ma go na kamerce, bo chyba nie uśmiecha nam się pokrywać z naszych pieniędzy naprawy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Posiadam nagranie z tego zdarzenia bo pierwszy się mijałem się z tą ciężarówką, niestety z powodu pory dnia oraz tego że jechał z naprzeciwka nie udało mi się odczytać tablic rejestracyjnych. Był To biały daf 105, na naczepie miał spychacz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystaw na YT i prześlij policji. Może dadzą radę namierzyć - zdaje się, że o tej porze za dużo takich nie jeździło, a viatoll mógł gdzieś zarejestrować taki przejazd.
Albo ktoś jeszcze będzie miał nagranie z wcześniejszej albo późniejszej godziny i skojarzy ciężarówkę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może on wiózł ten wiadukt i mu się paliwo skończyło?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry