Widok

Rozwód - potrzebuję adwokata i psychologa dziecięcego

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie bardzo proszę o polecenie dobrego adwokata który pomoże mi przebrąć przez rozwodowe " piekiełko " łącznie z podziałem majątku. Jednocześnie potrzebuje porady psychologa dziecięcego w kwestii przygotowania do rozstania rodzicow.
Może znacie kogoś wartego polecenia?
Będę wdzieczna za pomoc
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Skontaktuj sie z Centrum Praw Kobiet, maja tam i prawników i psychologów,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobry adwokat do rozwodu to mecenas Anna Stępień-Sporek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23
Kancelaria Legal Salutaris, przy prowadzeniu każdej sprawy ma się do dyspozycji opiekę psychologiczną.

Korzystałam, polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co koleżanki mówią to bardzo dobra jest mec. Kozłowska. Przyjmuje na ul. Starowiejskiej w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam adwokata Michała Gostkowskiego przyjmuje na Świętojańskiej w Gdyni.
W Gdańsku polecam adwokata Marcina Klamann. Pan mecenas potrafi słuchać i rzeczywiście pomaga przejść przez trudne sprawy związane z zakończeniem małżeństwa. Jeżeli szuka Pani adwokata w Gdyni, to może mec. Kozłowska.
mec. Krysińska jest bardzo skuteczna. Bardzo.
przyjmuje na Starowiejskiej w Gdyni.
mec. Krysińska jest bardzo skuteczna. Bardzo.
przyjmuje na Starowiejskiej w Gdyni.

Całe szczęście, że nasze dzieci były już dorosłe jak się rozstawaliśmy, bo to na pewno nie przyjemna sytuacja. Niestety nie polecę psychologa, ale jeśli chodzi o prawnika to pan Tomasz Buzuk z Gdańska, fantastyczny radca prawny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sumie sprawa rozwodowa rzeczywiście może być swego rodzaju „piekiełkiem” i dostarczyć tym samym naprawdę sporo przykrych wrażeń. Jeśli chodzi o radców prawnych, to radziłbym postawić na kogoś, kto posiada dość niebanalne podejście do takich spraw. Na myśl przychodzi mi tutaj pomoc mecenasa Mindykowskiego, z którego usług miałem okazję kiedyś korzystać. Ma kancelarię we Wrzeszczu na ul. Uphagena. Jego kilkunastoletnie doświadczenie naprawdę robi swoje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedną z bardziej skutecznych i doświadczonych jest Kancelaria Cejrowski z Tczewa, podpytaj o swoją sprawę. Mają świetne podejście, ogromna wiedzę, pomogą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mogę potwierdzić, bo wiele osób bardzo chwali ta kancelarię, niebawem podobno otwierają biuro w Gdańsku - takie doświadczenie z pewnością przyczyni się do kolejnego wzrostu liczby klientów mecenasa Cejrowskiego i jego ekipy, no i wygranych w sądzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

skrodzka, golec, borowik ,czerwinska tych moge polecic,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry