Widok

Rumia bar mleczny - gdzie?

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Rumii mozna zjeść smaczny,niedrogi domowy obiad. Przeprowadziłem się do Rumii ale z pracy wracam z Gdyni (dość późno) i nie mam zbyt wiele czasu na gotowanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bar Zakładka na dworcu SKM Rumia, chyba do 19 otwarte
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli jeździsz SKM na bilet miesięczny, to wysiądź na Leszczynkach, zjedz obiad w barze mlecznym przy Chylońskiej i wsiądź z powrotem w SKM do Rumi. Jeśli jeździsz samochodem, to tym bardziej masz po drodze - tyle, że zamiast Morską, jedziesz Chylońską.
Zainwestuj w pojemniczki i mikrowelę a nie będziesz musiał tego robić codziennie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl----------na Leszczynkach w tym barze jest koszmarnie teraz. Jedzenie zimne i niezbyt smaczne. Jak kucharkami były te Kaszubki to był wypas, a teraz.......szkoda gadać;pp

Super bar za to jest w Chyloni koło dworca, tak obok Biedry i tego lumpeksu. Jakby za rogiem lumpka. Taniutkie, gorące dwudaniowe obiady. Mozna również na wynos wziąć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@mama b:

Toś mnie zaskoczyła.
Fakt, że od lat nie jadam tam regularnie, ale zaglądam tam, jesli akurat jestem przejazdem w porze obiadowej (średnio co 2-3 m-ce) i nie zauważyłem jakichś znaczących zmian na gorsze, jeśli chodzi o potrawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
sadyl----------może nie jadłeś tam 10 lat temu???:))

Następnym razem, gdy będziesz w podrózy po Chyloni, to wpadnij za róg Biedry do baru.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak się nazywa ten Bar obok Biedronki i Lumpka?
Chyba ma nazwe po prostu BAR MLECZNY:))

Na szybie jest taka tęcza:)

ps
proszę nie mylić z piwnym, ktory jest obok hehehe
I Bar Mleczny i Bar Piwny moje ulubione miejsca. Wstąpie tam i to jeszcze w tym tygodniu.Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pysznie jast w mlecznym w Rumi na Morskiej obok banku Rumia swiezutkie i wielkie porcje , polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
zdecydowanie zakładka w rumi na dworcu - świeże, smaczne, lekkostrawne, duże porcje, obiad za 12 zł i jak wychodzisz z baru to nie przesiąkasz starym olejem jak to jest na morskiej - jak nie wierzysz to się przekonaj :) ja na morskiej mieszkam obok baru mlecznego a wolę iść na dworzec bo na morskiej duże porcje były na początku po otwarciu i po ich obiedzie jest mi ciężko :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
na Morskiej w Rumi jest drogo, to nie są ceny barowe- ziemniaki po 3 zł, surówka 3 zł- maskara jakaś, z mięsem wychodzi minimum 13 zł bez zupy, w Zakładce za 10 pln można zjeść obiad z zupą lub kompotem :-)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tez bylem w tym barze na dworcu i tak szczerze jest ok. Ale nie jadł bym tam mielonego nie dość że suchy to mało doprawiony. Ostatnio brałem gulasz i troche mi śmierdziaj. I ta mała kelnerka nie miła. Nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
Najlepsze jedzenie jakie jadlam kiedykolwiek i gdziekolwiek robia w barze mlecznym w Rumi przy Morskiej, za Bankiem Spoldzielczym. Naprawde pycha. Zawsze swiezo gotowane ziemniaczki, ja najbardziej lubie gulasz i schabowego...jak u mamy😋
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tez polecam ten bar, poniewaz chodzilem do zakładki wczesniej ale to już przeszłość poniewaz zakładka na psy spada bo co byś nie wszedł to ciągle to samo NUDA i tragedia zero ciekawych pomysłów,.szkoda bo punkt mają fajny ale co z tego jeśli brak powiewu koncepcji nowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
do której godziny jest czynna Zakładka w weekendy?
Odpowiem sama sobie, bo już wiem :)
W sobotę Zakładka jest czynna do 17.00, w niedzielę jest nieczynna.
No nie polecam obsługa z lacha nie miła obsługuje jak PRL opinie tylko pozytywne można wydawać choć stołuje się widzę i smakuje co in ego

Inne tematy z forum Rumia

Rumia Centralna (8 odpowiedzi)

Rumia Centralna, zgodnie ze swoją nazwą, powstanie w centralnej części Rumi, blisko Urzędu...

Osiedle Archipelag (9 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry