Widok
na PESEL nie czeka się m-c :) jak będziesz chciała monitować temat napisz do mnie na maila, rozumiem, że dziecko będzie zameldowane w Rumi tak?
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
na PESEL czeka się kilka dni (maks. 3), ale zawsze mówią m-c bo to zależy od ich "opieszałości" w wysyłaniu papierów do ewidencji, jak chcesz napisz mi swoje dane na maila to Ci dam znać jak przyjdzie :)
Ogrodowa to jest boczna od Różanej ale za Partyzantów w stronę Kazimierza. Już na tej "polnej" Rumi.
Boze dziewczyny nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka jastem w****ionaaaaa .... brrr
Wczoraj w pracy mialy byc gotowe papiery moje bym zalatwila se pzu by dostac pieniazki za urodzenie dziecka nie bylo wczoraj mialy byc dzis no i byly ale nie wszytskie i na marne kwitnelam w pzu nie dosc ze dluga kolejak piersi mnie bolaly bo nie mialam jak se odciagnac to jeszcze leci ze mnie :( w urzedzie skarbowym tez masakra ... jestem tak wykonczona do tego mala jest marudna ... Mam chyba depresje poporodowa
Wczoraj w pracy mialy byc gotowe papiery moje bym zalatwila se pzu by dostac pieniazki za urodzenie dziecka nie bylo wczoraj mialy byc dzis no i byly ale nie wszytskie i na marne kwitnelam w pzu nie dosc ze dluga kolejak piersi mnie bolaly bo nie mialam jak se odciagnac to jeszcze leci ze mnie :( w urzedzie skarbowym tez masakra ... jestem tak wykonczona do tego mala jest marudna ... Mam chyba depresje poporodowa
hej laseczki :) co tam u was :) dostałam dzis w prezencie od przyjaciela z pracy moją ukochaną książkę, na którą się czaiłam od 2 miesięcy :) ale się cieszę :) a poza tym to dzieciaki mnie wkurzyły bo z 26 osób tylko 3 przeczytały lekturę :/
a jak u was?
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a jak u was?
Hej.
Musze przyznac ze nie sadzilam ze po porodzie bedzie tak spokojnie :)
Z coreczki istny Aniolek ... czasem tylko marudzi bo ma kolki , szkoda mi wtedy jej nic jej nie pomaga ani masowanie brzuszka ani ciepla pieluszka :( a kropelki sa dopiero od 1 miesiaca .
Noce ladnie przesypia budzi sie 2-3 razy .
Pepuszek czesciowo wczoraj pdpadl. Wczoraj polozylam malutka na chwilke na brzuszku nawet niewiem kiedy a byla juz na pleckach :)
Pierwszy spacerek dobrze zniosla spala jak zabita heheh ....
Pozdrawiam
Musze przyznac ze nie sadzilam ze po porodzie bedzie tak spokojnie :)
Z coreczki istny Aniolek ... czasem tylko marudzi bo ma kolki , szkoda mi wtedy jej nic jej nie pomaga ani masowanie brzuszka ani ciepla pieluszka :( a kropelki sa dopiero od 1 miesiaca .
Noce ladnie przesypia budzi sie 2-3 razy .
Pepuszek czesciowo wczoraj pdpadl. Wczoraj polozylam malutka na chwilke na brzuszku nawet niewiem kiedy a byla juz na pleckach :)
Pierwszy spacerek dobrze zniosla spala jak zabita heheh ....
Pozdrawiam
My z T ogólnie zajeci pakowanietm itp:) hehe no i kazde z Nas miedzy czasie gra w swoje gierki :P mamy kilka spraw do załatwienia a jak na złośc przelew sie spóznia,normalnie załamka :(
a to jakbyście mogły kliknac bede wdzieczna :
http://www.khanwars.pl/?recruit=4H95181
a to jakbyście mogły kliknac bede wdzieczna :
http://www.khanwars.pl/?recruit=4H95181
natalia przepraszam, ze nie odpisywałam, ale nie miałam netu tylko z doskoku, właśnie przyszłam do pracy i widzę, że PESEL już jest :)
z aktem urodzenia zapraszam do ewidencji ludności, stanowisko numer 6 wchodzisz do urzędu przez to wejście "nowe" - do zobaczenia? :)
natalia jakoś leci, właśnie się na kolejne studia zapisałam, wypisałam już połowę świadectw, jeszcze muszę posprzątać bo taki sajgon mam w domu, że nie ma gdzie nogi postawić... no a poza tym w końcu mam nadzieję zacząć żyć budową od przyszłęgo tygodnia :)
a jak u ciebie?jak dzieciaczek? dalej taki spokojny? :)
a jak u ciebie?jak dzieciaczek? dalej taki spokojny? :)
a ja cholipa 2 kg przybrałam :/ :p
hehe :)
Jeszcze schudnę a teraz jem tak żeby dzieciom nie zabrakło :) Smalec ze skwareczkami tez przeciez muszą poznać :PPP
Mi brakowało miesiąc temu 2 kg do wagi sprzed porodu. teraz 4 :p
Jeszcze schudnę a teraz jem tak żeby dzieciom nie zabrakło :) Smalec ze skwareczkami tez przeciez muszą poznać :PPP
Mi brakowało miesiąc temu 2 kg do wagi sprzed porodu. teraz 4 :p