Widok
osz w morde.........
a natalia to pomyliłam :) to też całkiem niedaleko ;) a byłyście już w tej pizzeri koło mnie CHAMPION ? ja jak poszłam raz to teraz cały czasu u nich zamawiam, fajne promocje mają :P acha i od razu mówię, że to żadna reklama bo nie znam właścicieli :)
a z tym gwałcicielem to ciekawe czy to prawda..
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a z tym gwałcicielem to ciekawe czy to prawda..
Ola ja już nigdzie indziej nie zamawiam
Pizze mają ..........no po prostu palce lizać :)
A na niejednej pizzerii zęby zjadłam :p
Pizze mają ..........no po prostu palce lizać :)
A na niejednej pizzerii zęby zjadłam :p
No i polecam obiadki u nich np. piers z kurczaczka w sosie kurkowym......
I ta świeża sałata. Jeden z najlepszych sosów ba;samicznych jakie jadłam. No oprócz mojego :p
I ta świeża sałata. Jeden z najlepszych sosów ba;samicznych jakie jadłam. No oprócz mojego :p
Ja tam ide na przyjęcie w przyszłym roku :)
Żarełko pychota :D
Żarełko pychota :D
apropo's Ola widziałam jak wam chałupka rośnie jak ostatnio do rodziców jechałam :)
Życzę wytrwałości i żeby się wszystko bezproblemowo udalo :)
Życzę wytrwałości i żeby się wszystko bezproblemowo udalo :)
ta promocja obowiązuje cały czas bez wzgledu na dzień. ja korzystam zawsze z tej promocji po 15...bo pomimo tego, że mam te pizzerie bliziutko to jakoś nie zawsze chce się iść :P
to link do nich,ale cos kiepska ta strona:
http://www.restauracja-champion.pl/
to link do nich,ale cos kiepska ta strona:
http://www.restauracja-champion.pl/
knajpek jest dość sporo, ale według mnie nie wszystkie nadaja się do odwiedzenia :)
ja osobiście lubię credens jesli chodzi o wystroj,klimat - za to obsługa beznadziejna
champion - dobre jedzenie, tanie, obsługa może być, ale wystrój kijowy - chyba że poznym wieczorem to jakoś już lepiej to wygląda bo są świeczki :)
pub 54 na janowie - ja nie polecam - jak dla mnie spęd chłopaków z blokowiska - wiem, bo to ulubiony pub mojego T był kiedys :)
obsesja - całkiem ciekawy :)
no i musialabym nad resztą chwilę pomyśleć :)
ja osobiście lubię credens jesli chodzi o wystroj,klimat - za to obsługa beznadziejna
champion - dobre jedzenie, tanie, obsługa może być, ale wystrój kijowy - chyba że poznym wieczorem to jakoś już lepiej to wygląda bo są świeczki :)
pub 54 na janowie - ja nie polecam - jak dla mnie spęd chłopaków z blokowiska - wiem, bo to ulubiony pub mojego T był kiedys :)
obsesja - całkiem ciekawy :)
no i musialabym nad resztą chwilę pomyśleć :)
dzięki :) ja bym wzięła 2-3 osoby max... tak żeby sobie dorobić, teraz to każdy grosz się przyda...a póki co od paru dni siedzę i wegetuję przed kompem..chyba pójdę się powoli przygotowywać do pracy, będę miała mniej roboty w ciągu roku szkolnego ;)
Ta kobieta (ukrainka chyba) mieszka na moim osiedlu. Warzywa i owoce biorą ze szklarni z tej posesji gdzie handlują (owoce chyba są ich a warzywa są tych z tej posesji, nie pamiętam dokładnie, ale w zamian że mogą tam stać to sprzedają dodatkowo towar właścicieli tej działki).
Mam nadzieje że nie namieszałam w wyjaśnieniach.
Mam nadzieje że nie namieszałam w wyjaśnieniach.