Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
TOTALNY BRAK WIEDZY I KOMPETENCJI !!! wątek zamknięty 1.zakupiłem nowe Adidasy Kaiser 5 skórzanne do gry w piłke nożną, w firmie...
~ADRZEJ
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 listopada 2011

Niekompetentny "rzeczoznawca" wątek zamknięty Wyżej wymieniony Pan wydał orzeczenie w sprawie reklamacji złożonej w firmie...
~Krzysztof
3

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 czerwca 2011

Pseudo rzeczoznawca wątek zamknięty Widac, ze za pieniadze wystawi oczekiwana przez firme opinie. W moim...
~MM
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 grudnia 2010

adidas korki wątek zamknięty WITAM MOJE BUTY MIAŁY TRZY MIESIĄCE I SIĘ ROZKLEIŁY A TEN GOŚĆ NA KOLANIE MI...
~KRISS
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 listopada 2012

.... wątek zamknięty on nie ma pojecia o tym co robi ekspertyza na wymietej kartce nie uzasadniona...
~michał winny
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 lipca 2012

Masakra wątek zamknięty w marcu tego roku kupiłem korki F5 Adidas. Po trzech miesiącach odkleiła się...
~Albert
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 lipca 2012

Śmieszny człowiek wątek zamknięty Oddałem buty do reklamacji Pan Rzeczoznawca stwierdził że buty nie podlegają...
~Leon_ek@o2.pl
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 marca 2011

żal wątek zamknięty Sumienie nie gryzie? Kupiłem buty trekkingowe, oczywiscie INTERSPORT (wiecej...
~Piotr
-

dodano: 19 stycznia 2011

... wątek zamknięty ...Oddałam do reklamacji pęknięte obuwie DZIEŃ po ich zakupie, a w opinii ......
~Niezadowolona
-

dodano: 29 listopada 2010

SKANDAL wątek zamknięty kupilam w pazdzierniku 09' buty trekkingowe, ktore pekly mi na gumowym otoku...
~misio
-

dodano: 25 października 2010

Kpina wątek zamknięty Pan pseudo rzeczoznawca w odpowiedzi na reklamacje obuwia, w której powołałem...
~Mane
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 czerwca 2010

Żałosne! wątek zamknięty Pan Ryszard twierdzi że nie umiem stąpać i dlatego mi się buty zepsuły po 1,5...
~Łukasz
-

dodano: 5 czerwca 2010

konował wątek zamknięty wszystkim chyba w reklamacjach pisze taki sam teks zła konserwacja but...
~przemoczony użytkownik
-

dodano: 14 maja 2010

Kolejny opłacony przez sklepikarza rzeczoznawca! wątek zamknięty Kolejny opłacony przez sklepikarza rzeczoznawca!
~Młody
-

dodano: 5 kwietnia 2010

Kompletny brak kompetencji wątek zamknięty Kompletny brak kompetencji Swoje opinie uzasadnia uchwałą sadu z 1977...
~konsument
-

dodano: 5 kwietnia 2010

............. wątek zamknięty ......... Pan Chruśniak tak się wstydził tego, co napisał, że nie chciał...
~malzim
-

dodano: 17 lutego 2010

Nie polecam wątek zamknięty W mojej opinii rzeczoznawca nie pofatygował się nawet, żeby przyjrzeć się...
~Klientka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

17

wątków

do góry