Widok

Ryszard Rynkowski

Ryszard Rynkowski Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Ryszard Rynkowski, 10 marca 2008 godz. 17:30, 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy warto?

Rysio przyjedzie solo i bedzie spiewal do playbackow. Nastepnie zagra 3-4 kawalki na fortepianie i tez zaspiewa. Miedzy piosenkami calego programu bedzie robil 10 cio minutowe przerwy i cos tam opowiadal, zeby sie za bardzo nie przemeczyc spiewaniem. Wiem, bo bylam na takim jego koncercie w Kolonii. I czy naprawde warto za te 60zl??? Ja bylam rozczarowana...

a wcale ze warto

ja tez bylłam na koncercie i Rysio spiewał, grał i bawil. widocznie wszystko zalezy od publicznosci

nie mam z kim

a ja chętnie bym poszła posłuchac Rysia ale nie mam z kim.. Bo tak głupio raczej samejj..

ja byłam na jego koncercie pare lat tem i było super z wielka przyjemnoscia wybiore sie znowu

Super,iż przyjeżdza -nie było go z dwa ,trzy lata.
Na pewno będzie extra recitalik.(jak zawsze)

Jest wyjątkowy i potrafi zrobić bardzo miły klimat.Jego koncerty są zawsze ciekawe. Worto spędzić czas słuchając jego piosenek.

MóJ RYSIU!

Dopiero dzisiaj usłyszałam reklamę w Radio,
już jutro lecę do teatru kupić bilety!
Kocham Rysia od lat,to mój idol !!!
Szkoda ,iż tak rzadko zagląda do Trójmiasta.

mega

czy to będzie występ sławnego ryśka z klanu ?? jeśli tak to wspaniale. uwielbiam jego nozdrza.

Ryś wita dziś

DARY, DARY LOSU I LEJE ZE SMIECHU......

cwaniaczek spod peweksu

tew

Dary Losu

Darem losu jest przyjazd Rysia - wspaniała muzyka,doskonałe teksty - ekstra głos,
no i mężczyzna niczego sobie - czego więcej
trzeba ? Koncercik będzie na pewno super !

kolega Rynkowskiego

Witam Cię dawny kolego Ryszardzie Rynkowski lubię słuchać w twoim wykonaniu piosenek

RAF

widzisz, róznica między tobą a Ryśkiem jest taka, że ty lejesz z DARÓW LOSU, a los leje na ciebie miernoto internetowa.

byłem, widziałem i było warto

cóż tu dodać... polecam wszystkim, dla których życiowe i prawdziwe teksty piosenek coś znaczą.

Rysiu trzymaj się!

mimo iż,jesteś idolem wielu kobiet i tego iż nie gustuję w mężczyznach - to muzę twoją bardzo lubię,mądre życiowe teksty - warto od czasu do czasu posłuchać!do zobaczenia w teatrze ,już za tydzień!

ekstra!

mój Rysiu przyjeżdża - lubię te klimaty i tego gościa -fajna muza no i bardzo trafne teksty, mój mąż średnio lubi tą muzykę,ale idzie ze mną dla towarzystwa.

Warto

Koncert organizuje Agencja BOGART z Gdańska, także wysoki poziom jest gwarantowany. Od 10 lat chodzę na wszystkie ich imprezy i jest naprawdę rewelacyjnie. Zapraszam na www.bogart.pl - koncert Maryli Rodowicz i świetny spektakl komediowy Klimakterium i już... Napewno warto

gdzie są bilety?

dzisiaj dopiero dowiedziałam się o występie ,dzwonie do teatru i nikt mi nie odpowiada ,nie wiem czy są jeszcze bilety czy nie!gdzie jeszcze mogę kupić bilety?

NATALIE

Odnioslam wrażenie,że przy wykonywaniu tego utworu.,śpiewając"tak jak teraz będziesz blisko" głos RR lekko sie załamał No cóz.

Inne tematy z forum Rozrywka

Kolacja Walentynkowa w Sofitel Grand Sopot z kieliszkiem szampana i podróżą przez zmysły (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do Restauracji Grand Blue w hotelu Sofitel Grand Sopot - ikony nadmorskiej elegancji,...

Festiwal Remcon 2026 (21 odpowiedzi)

Remcon 2026 powraca do Was z podwójną siłą, jeszcze większy! Widzimy się 13-15 lutego 2026 w...

Walentynkowa gala Burleski (4 odpowiedzi)

Przygotujcie się na niezapomnianą walentynkową noc pełną zmysłowości, elegancji i artystycznej...

do góry