Widok

Ryszard Rynkowski

Ryszard Rynkowski Temat dostępny też na forum:
Ryszard Rynkowski w swoim koncercie zaprezentuje utwory z ostatnich trzech płyt "TEN TYP TAK MA", "INTYMNIE" i "DARY LOSU", a także wszystkie swoje największe przeboje: "Wypijmy za błędy", "Natalie", "Inny nie będę", "Szczęśliwej drogi już czas", "Jedzie pociąg z daleka". Charakterystyczny głos, pełne liryki i życiowej mądrości piosenki zjednują mu sympatie każdej publiczności. Profesjonalne ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NATALIE

Odnioslam wrażenie,że przy wykonywaniu tego utworu.,śpiewając"tak jak teraz będziesz blisko" głos RR lekko sie załamał No cóz.

gdzie są bilety?

dzisiaj dopiero dowiedziałam się o występie ,dzwonie do teatru i nikt mi nie odpowiada ,nie wiem czy są jeszcze bilety czy nie!gdzie jeszcze mogę kupić bilety?

Warto

Koncert organizuje Agencja BOGART z Gdańska, także wysoki poziom jest gwarantowany. Od 10 lat chodzę na wszystkie ich imprezy i jest naprawdę rewelacyjnie. Zapraszam na www.bogart.pl - koncert Maryli Rodowicz i świetny spektakl komediowy Klimakterium i już... Napewno warto

ekstra!

mój Rysiu przyjeżdża - lubię te klimaty i tego gościa -fajna muza no i bardzo trafne teksty, mój mąż średnio lubi tą muzykę,ale idzie ze mną dla towarzystwa.

Rysiu trzymaj się!

mimo iż,jesteś idolem wielu kobiet i tego iż nie gustuję w mężczyznach - to muzę twoją bardzo lubię,mądre życiowe teksty - warto od czasu do czasu posłuchać!do zobaczenia w teatrze ,już za tydzień!

byłem, widziałem i było warto

cóż tu dodać... polecam wszystkim, dla których życiowe i prawdziwe teksty piosenek coś znaczą.

RAF

widzisz, róznica między tobą a Ryśkiem jest taka, że ty lejesz z DARÓW LOSU, a los leje na ciebie miernoto internetowa.

kolega Rynkowskiego

Witam Cię dawny kolego Ryszardzie Rynkowski lubię słuchać w twoim wykonaniu piosenek

Dary Losu

Darem losu jest przyjazd Rysia - wspaniała muzyka,doskonałe teksty - ekstra głos,
no i mężczyzna niczego sobie - czego więcej
trzeba ? Koncercik będzie na pewno super !

cwaniaczek spod peweksu

tew

Ryś wita dziś

DARY, DARY LOSU I LEJE ZE SMIECHU......

mega

czy to będzie występ sławnego ryśka z klanu ?? jeśli tak to wspaniale. uwielbiam jego nozdrza.

MóJ RYSIU!

Dopiero dzisiaj usłyszałam reklamę w Radio,
już jutro lecę do teatru kupić bilety!
Kocham Rysia od lat,to mój idol !!!
Szkoda ,iż tak rzadko zagląda do Trójmiasta.

Jest wyjątkowy i potrafi zrobić bardzo miły klimat.Jego koncerty są zawsze ciekawe. Worto spędzić czas słuchając jego piosenek.

Super,iż przyjeżdza -nie było go z dwa ,trzy lata.
Na pewno będzie extra recitalik.(jak zawsze)

ja byłam na jego koncercie pare lat tem i było super z wielka przyjemnoscia wybiore sie znowu

nie mam z kim

a ja chętnie bym poszła posłuchac Rysia ale nie mam z kim.. Bo tak głupio raczej samejj..

a wcale ze warto

ja tez bylłam na koncercie i Rysio spiewał, grał i bawil. widocznie wszystko zalezy od publicznosci

Czy warto?

Rysio przyjedzie solo i bedzie spiewal do playbackow. Nastepnie zagra 3-4 kawalki na fortepianie i tez zaspiewa. Miedzy piosenkami calego programu bedzie robil 10 cio minutowe przerwy i cos tam opowiadal, zeby sie za bardzo nie przemeczyc spiewaniem. Wiem, bo bylam na takim jego koncercie w Kolonii. I czy naprawde warto za te 60zl??? Ja bylam rozczarowana...

Inne tematy z forum Rozrywka

Forest Festival 2026 (8 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

Męskie Granie 2026 (14 odpowiedzi)

Męskie Granie 2026 powraca do Gdańska! W przyszłym roku na scenie przy stadionie Polsat Plus...

Sztafety Enea 5150 Gdynia (3 odpowiedzi)

W 2026 r. ponownie na starcie Enea 5150 Gdynia staną do rywalizacji sztafety triathlonowe....

do góry