Widok

SAB SIMPLEX - uczulenie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny zakaładałam już wątek na temat krostek na buźce u mojego synka no i oczywiście nic lepiej tylko gorzej.Nie karmie wiec to nie wina mleka.Ma ona teraz na buźce bardzo szorstkie krostki idące tak w strone uszka.Nie wiem co robić :(.Posmarowałam krochmalem, teraz emolium.Raz są one blade a raz czerwone.Wygląda to tak jakby był jakiś " rumień" no i pomyślałam może ze to uczulenie na jakiś skałdnik SAB SIMNPLEX bo to ostatnio wprowadziłam.Czy u Was moze było coś podobnego?A znacie jakiegoś dobrego dermatologa lub arelgologa w gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmmm.. wiesz to raczej nie ciemieniucha - tak bynajmniej mi sie wydaje. a ten krem kupie bez recepty normalnie w aptece?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam to samo .... nie wiem już co robić ... czy to skaza białkowa czy krople Sab simplex
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry