Widok

SALA BANKIETOWA SZROT

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
PROSZĘ O OPINIE O TEJ SALI W GOŚCICINIE. JAK JEDZENIE ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja miałam tam wesele i jestem bardzo zadowolona. Nie mogłam lepiej trafić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Byliśmy tam na zleceniu. Sala na dole ładna, fajnie oświetlona... Mieliśmy tam jak nigdy mały problem z rozstawieniem sprzętu i zakończyło się realizacją usługi na dworze-a było zimno, że aż para z ust szła. Wniosek? Nie bierzcie do głowy w pełni tego, co podpowiada obsługa. Właśnie dzięki nim goście robili sobie zdjęcia przed budką na dworze. Poza tym wrażenie pozytywne. :-)
Sprawdzcie kwestie miejsc parkingowych. Albo było tak dużo aut, albo tak kiepsko z miejscem do parkowania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Byłam tam na weselu w sierpniu 2015, na dolnej sali. Jedzenie było dobre, choć części potraw nie jadłam. Jestem stosunkowo wybredna.
Ślubujemy 29.04.2017
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłam tam 2 lata temu na górnej sali. Jedzenie przeciętne, kawa i herbata podawane w zwykłych naczyniach ARC... o północy dla części gości zabrakło gorącego posiłku (barszcz był chyba podawany - nie wiem, bo nie dostałam :D )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,

grywamy czasem w Szrocie, jedzenie wg nas jest dobre, obsługa sprawnie działa. Biedy na stole nie ma jak to czasem bywa w innych lokalach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam tej sali! Jedzenie jest niesmaczne, bardzo tradycyjne, wręcz śmieszne... Obsługa jest przeciążona obowiązkami i pracą, z racji małej liczby pracowników podczas imprez. Szefowa obiecuje przed weselem cuda na kiju, których zazwyczaj nie dotrzymuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o noclegi- prześcieradła i poszewki brudne, prane raz na ruski rok. Jeśli chodzi o czystość na sali i w obejściu- pozostawia bardzo wiele do życzenia. Co za tym idzie, balabym się ryzykować i zjeść tam cokolwiek, ponieważ sama kuchnia i brud w jakim się znajduje przyprawia o mdłości. Brudna woda do zmywania (zaraz na wejściu do kuchni, nawet tego nie ukrywają) i stare ścierki, którymi wycierane są sztućce to szybka droga do choroby.

Zgadzam się, jedzenie średniej klasy i syf...

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry