Widok
hej nie wiem jak tam wesela ale jedzenie mają dobre, ja ci polecam chate w kębłowie w tym roku moja siostra maiła tam wesele i było super, sala piękna, jedzenie pyszne i do tego tak dużo że nie da się tego przejeść, wszystko profesjonalnie dograne i zorganizowana, ceny no może nie jest tak tanio bo menu mają za 140 zł i za 165 zł ale naprawde warto, a wystruj jest zdecydowanie ładniejszy niż w Gowinie. Ja nie chciałam mieć tam wesela ze względy właśnie na sale.
aaaa wesele planujemy na 15.08.2009, wiem że to juz najwyzsza pora na rezerwacje miejsca dlatego poszukuje ale poki co zadna sala nie zrobila na mnie większego wrażenia
dlatego jesli wiecie o jakimś ciekawym miejscu bede wdzięczna - Gooding jest piękny niestety mam obawy co do ilości jedzenia i jest tam dośc wyszukane jedzenie a gości których będe miała raczej wolą coś "swojskiego" no i jest tam niewiele miejsca.
dlatego jesli wiecie o jakimś ciekawym miejscu bede wdzięczna - Gooding jest piękny niestety mam obawy co do ilości jedzenia i jest tam dośc wyszukane jedzenie a gości których będe miała raczej wolą coś "swojskiego" no i jest tam niewiele miejsca.
Chata w Kębłowie jest ok, ale....ten urok Gowina jest jednak bardziej ciekawy. polecam Gowino Wsi Spokojna. A jeśli jeszcze macie dzieci to już zdecydowanie. Zobaczcie sami dlaczego! Jesli chodzi o jedzenie i obsługę to również nie można na nic narzekać. Osobiście smakowałem kilka potraw i ...warto!!!. Polecam
Jeśli chcesz brać ślub 15.08.2009 to nie zastanawiaj się gdzie ładniej i lepiej tylko najpeirw tam zadzwoń i zapytaj się czy mają wolny termin!!!
To juz jest strasznie późno. Ja mam ślub 28.08.2010 i mam już zarezerwowaną sale, zespół muzyczny i fotografa
Szczerze to marne szanse że uda Ci się znaleźć wolny termin w jakimś fajnym i popularnym miejscu - rezerwacje sa robione dwa lata do przodu
W Gdańsku przy wylocie na Warszawę otworzyli nowy hotel Gniecki, ogłaszał się gdzieś na forum, że ma wolne terminy - może warto spróbować?
To juz jest strasznie późno. Ja mam ślub 28.08.2010 i mam już zarezerwowaną sale, zespół muzyczny i fotografa
Szczerze to marne szanse że uda Ci się znaleźć wolny termin w jakimś fajnym i popularnym miejscu - rezerwacje sa robione dwa lata do przodu
W Gdańsku przy wylocie na Warszawę otworzyli nowy hotel Gniecki, ogłaszał się gdzieś na forum, że ma wolne terminy - może warto spróbować?