Widok
SALA Z UZYWALNOSCIA KUCHNI BLISKO RUMI ALBO GDYNI!!!! JAK COS WIECIE TO PISZCIE
JESLI WIECIE GDZIE MOZNA WYNAJAC LADNA SALE Z UZYWALNOSCIA KUCHNI TO PISZCIE PROSZE!!! WESELE BEDZIE NA 70 OSOB.JESTESMY OBOJE Z RUMI WIEC DOBRZE BY BYLO JAKBY NIE BYLO TO ZA DALEKO,GDYNIA ALBO JAKIES WIOSKI MOZE!!!! DZIEKI Z GORY
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Ja też jestem z Rumi i miałam wesele w Bolszewie ale w remizie strażackiej, jeśli jesteś zainteresowana szczegółami i zdjęciami napisz do mnie maila to ci wyślę.
sama sala k/Kartuz i Gdańsk
Autor: Żuczek 29-08-2006 19:46 wyślij odpowiedź
witam wszystkie panny/panie/panów :) zabieramy się za poważne szukanie sali. Chcemy własną kucharkę. Czy ktoś wie czy w pobliżu kartuz jest jakas sala bez kucharki? Ponieważ nie wiem jeszcze gdzie będzie ślub więc zapytam, słyszałam o jakieś sali na działkach (jak ona wygląda?) i o sali na oruni górnej (gdzie ona jest?). Z góry dziękuję za każdą informację
Re: sama sala k/Kartuz i Gdańsk
Autor: asielek 29-08-2006 20:10 wyślij odpowiedź
Taka sala znajduje sie w Kłosowie kolo Przodkowa. Jest duza i z klimatyzacja. kiedys sie bawilam tam na weselu. jest calkiem, calkiem. ma nawet ladnie zagospodarowane obejscie z oczkiem wodnym i mostkiem, w sam raz na pare zdjec
pozdrawiam
Autor: Żuczek 29-08-2006 20:22 wyślij odpowiedź
jestes pewna że tam można mieć własną kucharkę? przepraszam że pytam, ale różne były wypowiedzi....
Autor: na.cia 29-08-2006 20:24 wyślij odpowiedź
znam dwie sale na działkach ale w gdansku. to tez wchdzi w gre?
Autor: Żuczek 29-08-2006 20:26 wyślij odpowiedź
też wchodzą w grę :) ślub będzie albo w gdańsku albo na kaszubach, w zależności od tego gdzie znajdziemy sale bez kucharki...
Autor: na.cia 29-08-2006 20:49 wyślij odpowiedź
1) sala w Brzeżnie - z naczyniami, pokoj zeby ew. ktos sie przespał, kuchnia odrębne pomieszczenie z lodówkami, podestdla orkiestry, nakrycia na krzesła
2) sala w Oliwie - bez naczyń - wypozyczenie we własnym zakresie, duza chłodnia, pokój, kuchania podest dla orkiestry, sala wg. mnie wieksza niz w brzeznie, obrusy i nakrycia na krzesła za dodatkową opłatą
a na kiedy panujecie ślun???
Autor: Żuczek 29-08-2006 20:59 wyślij odpowiedź
ślub planujemy na koniec sierpnia 2007.niby jeszcze trochę czasu ale zaczynam sie już rozglądać.... a masz moze jakies zdjecia tych sal?
Autor: na.cia 29-08-2006 21:03 wyślij odpowiedź
wysyłam na meila...:)
Autor: Żuczek 29-08-2006 21:09 wyślij odpowiedź
dziękuję bardzo :) bardzo fajny pomysł z tym forum :) widzę, że niektóre osoby na dobre się tu zadomowiły :) a ty kiedy masz ślub? a wesele planujesz?
Autor: na.cia 29-08-2006 21:10 wyślij odpowiedź
28 lipiec 2007
tak mamy wesele - Sala w Oliwie :)
Autor: Żuczek 29-08-2006 21:12 wyślij odpowiedź
ooo :) na ile osób? a skąd wypozyczacie naczynia? póki co jestem zielona i powoli zaczynam sie tym wszystkim przerażac :)
Autor: na.cia 29-08-2006 21:20 wyślij odpowiedź
tylko spokoj Cie uratuje :D :) hehe...
na jakies 80 osob a naczynia wypozyczamy w wyzpozyczalni Gosia na Słowackiego :)
Mnie tez jeszcze wiele przeraza...np suknia...boje sie ze ciezko mi bedzie wybrac...albo bede wybredna...i panie z salonów zaczna sie na mnie wkurzac :)
Autor: Żuczek 29-08-2006 21:23 wyślij odpowiedź
wybieranie sukni to już powinna być chyba przyjemność :) ciekawe jak ja to przeżyje.... jednak ślub i wesele strasznie nakręca kobiety, tylko mężczyźni sa nadzwyczaj spokojni :)
Autor: agatonia 06-09-2006 16:50 wyślij odpowiedź
na.cia poprosze namiary foty i te inne na priv dziekuje
"Kochać i być kochanym to tak jakby z obu stron grzało nas słońce
Autor: Pomarańczka 30-08-2006 09:36 wyślij odpowiedź
żuczek , na ile osób robisz wesele ?
... jeśli patrzy się razem w górę - niebo się przybliża ...
Autor: Żuczek 30-08-2006 16:31 wyślij odpowiedź
jak znajdę w miarę dużą sale bez kucharki to 100, choć ilośc może nieznaczni wzrosnąć
Autor: goja 06-09-2006 11:05 wyślij odpowiedź
Czy ja też mogę poprosić namiary na te sale weselne? Dziękuję :)
Autor: Hania i Adam 06-09-2006 16:46 wyślij odpowiedź
Mysmy tez szukali sali z wlasna kucharka... ostatecznie zdecydowalismy sie na sale Tereska w szemudzie. Natomiast jest ona troszke droga... Natomiast wahalismy sie tez pomiedzy remiza strazacka w Szymbarku.... niestety nie mam namiarow. Sala ladna na poddaszu... zaplecze cale jest razem z naczyniami. Bardzo duzy podest dla orkiestry ... mozna go jakos wykorzystac tez w inny sposob.... u nas niestety to odpadlo bo za daleko z goscmi ytzrba by bylo jechac.... ale moze Wam sie spodoba....
Autor: Kamiś 06-09-2006 16:50 wyślij odpowiedź
sala Tereska jest droga?
Autor: Hania i Adam 08-09-2006 13:15 wyślij odpowiedź
2000 wynajem + rachunki... to calkiem sporo... do tego wynajecie pokoju bo nie ma w cenie... to sie troszke robi....
Autor: Żuczek 29-08-2006 19:46 wyślij odpowiedź
witam wszystkie panny/panie/panów :) zabieramy się za poważne szukanie sali. Chcemy własną kucharkę. Czy ktoś wie czy w pobliżu kartuz jest jakas sala bez kucharki? Ponieważ nie wiem jeszcze gdzie będzie ślub więc zapytam, słyszałam o jakieś sali na działkach (jak ona wygląda?) i o sali na oruni górnej (gdzie ona jest?). Z góry dziękuję za każdą informację
Autor: asielek 29-08-2006 20:10 wyślij odpowiedź
Taka sala znajduje sie w Kłosowie kolo Przodkowa. Jest duza i z klimatyzacja. kiedys sie bawilam tam na weselu. jest calkiem, calkiem. ma nawet ladnie zagospodarowane obejscie z oczkiem wodnym i mostkiem, w sam raz na pare zdjec
pozdrawiam
Autor: Żuczek 29-08-2006 20:22 wyślij odpowiedź
jestes pewna że tam można mieć własną kucharkę? przepraszam że pytam, ale różne były wypowiedzi....
Autor: na.cia 29-08-2006 20:24 wyślij odpowiedź
znam dwie sale na działkach ale w gdansku. to tez wchdzi w gre?
Autor: Żuczek 29-08-2006 20:26 wyślij odpowiedź
też wchodzą w grę :) ślub będzie albo w gdańsku albo na kaszubach, w zależności od tego gdzie znajdziemy sale bez kucharki...
Autor: na.cia 29-08-2006 20:49 wyślij odpowiedź
1) sala w Brzeżnie - z naczyniami, pokoj zeby ew. ktos sie przespał, kuchnia odrębne pomieszczenie z lodówkami, podestdla orkiestry, nakrycia na krzesła
2) sala w Oliwie - bez naczyń - wypozyczenie we własnym zakresie, duza chłodnia, pokój, kuchania podest dla orkiestry, sala wg. mnie wieksza niz w brzeznie, obrusy i nakrycia na krzesła za dodatkową opłatą
a na kiedy panujecie ślun???
Autor: Żuczek 29-08-2006 20:59 wyślij odpowiedź
ślub planujemy na koniec sierpnia 2007.niby jeszcze trochę czasu ale zaczynam sie już rozglądać.... a masz moze jakies zdjecia tych sal?
Autor: na.cia 29-08-2006 21:03 wyślij odpowiedź
wysyłam na meila...:)
Autor: Żuczek 29-08-2006 21:09 wyślij odpowiedź
dziękuję bardzo :) bardzo fajny pomysł z tym forum :) widzę, że niektóre osoby na dobre się tu zadomowiły :) a ty kiedy masz ślub? a wesele planujesz?
Autor: na.cia 29-08-2006 21:10 wyślij odpowiedź
28 lipiec 2007
tak mamy wesele - Sala w Oliwie :)
Autor: Żuczek 29-08-2006 21:12 wyślij odpowiedź
ooo :) na ile osób? a skąd wypozyczacie naczynia? póki co jestem zielona i powoli zaczynam sie tym wszystkim przerażac :)
Autor: na.cia 29-08-2006 21:20 wyślij odpowiedź
tylko spokoj Cie uratuje :D :) hehe...
na jakies 80 osob a naczynia wypozyczamy w wyzpozyczalni Gosia na Słowackiego :)
Mnie tez jeszcze wiele przeraza...np suknia...boje sie ze ciezko mi bedzie wybrac...albo bede wybredna...i panie z salonów zaczna sie na mnie wkurzac :)
Autor: Żuczek 29-08-2006 21:23 wyślij odpowiedź
wybieranie sukni to już powinna być chyba przyjemność :) ciekawe jak ja to przeżyje.... jednak ślub i wesele strasznie nakręca kobiety, tylko mężczyźni sa nadzwyczaj spokojni :)
Autor: agatonia 06-09-2006 16:50 wyślij odpowiedź
na.cia poprosze namiary foty i te inne na priv dziekuje
"Kochać i być kochanym to tak jakby z obu stron grzało nas słońce
Autor: Pomarańczka 30-08-2006 09:36 wyślij odpowiedź
żuczek , na ile osób robisz wesele ?
... jeśli patrzy się razem w górę - niebo się przybliża ...
Autor: Żuczek 30-08-2006 16:31 wyślij odpowiedź
jak znajdę w miarę dużą sale bez kucharki to 100, choć ilośc może nieznaczni wzrosnąć
Autor: goja 06-09-2006 11:05 wyślij odpowiedź
Czy ja też mogę poprosić namiary na te sale weselne? Dziękuję :)
Autor: Hania i Adam 06-09-2006 16:46 wyślij odpowiedź
Mysmy tez szukali sali z wlasna kucharka... ostatecznie zdecydowalismy sie na sale Tereska w szemudzie. Natomiast jest ona troszke droga... Natomiast wahalismy sie tez pomiedzy remiza strazacka w Szymbarku.... niestety nie mam namiarow. Sala ladna na poddaszu... zaplecze cale jest razem z naczyniami. Bardzo duzy podest dla orkiestry ... mozna go jakos wykorzystac tez w inny sposob.... u nas niestety to odpadlo bo za daleko z goscmi ytzrba by bylo jechac.... ale moze Wam sie spodoba....
Autor: Kamiś 06-09-2006 16:50 wyślij odpowiedź
sala Tereska jest droga?
Autor: Hania i Adam 08-09-2006 13:15 wyślij odpowiedź
2000 wynajem + rachunki... to calkiem sporo... do tego wynajecie pokoju bo nie ma w cenie... to sie troszke robi....
tak sala jest naprawde piekna - jak dostalismy zdjecia i zobaczylismy ja na "zywo" to juz nawet nie szukalismy innych.
Troszke sie martwimy tulko bo planujemy wesele na 70 osób a do 75 osób to juz max ta sala, czy nie bedzie nam za ciasno troche na parkiecie.
Ale to wyjdzie w praniu no i oczywiscie jak wszyscy goscie potwierdza przybycie a z tym tez różnie bywa.
Póki co jestesmy zachwyceni salą!
Troszke sie martwimy tulko bo planujemy wesele na 70 osób a do 75 osób to juz max ta sala, czy nie bedzie nam za ciasno troche na parkiecie.
Ale to wyjdzie w praniu no i oczywiscie jak wszyscy goscie potwierdza przybycie a z tym tez różnie bywa.
Póki co jestesmy zachwyceni salą!
madzia i bartek dziekuje wam( w sumie tobie madziu) za maila :) sala naprawde jest piekna,pojedziemy tam w przyszlym tygodniu. pisalas tutaj do kogos ze martwisz sie czy miejsca starczy,no wlasnie my mamy ten sam problem bo unas tez mam byc kolo 70 - 75 osob.ale...w koncu nie wszyscy naraz zawsze sie bawia ;) dzeki jeszcze raz :*