Widok

SALA Z UZYWALNOSCIA KUCHNI BLISKO RUMI ALBO GDYNI!!!! JAK COS WIECIE TO PISZCIE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESLI WIECIE GDZIE MOZNA WYNAJAC LADNA SALE Z UZYWALNOSCIA KUCHNI TO PISZCIE PROSZE!!! WESELE BEDZIE NA 70 OSOB.JESTESMY OBOJE Z RUMI WIEC DOBRZE BY BYLO JAKBY NIE BYLO TO ZA DALEKO,GDYNIA ALBO JAKIES WIOSKI MOZE!!!! DZIEKI Z GORY

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Małym Kacku w Gdyni jest Dom kultury z bardzo ładna salą nie znam dokładnie adresu ale byłam tam na weselu:)

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
image

polecam sale "hydroinstal w bolszewie ( zaraz za Balezmetalem), na max 75 osób z zapleczem kuchnnym.
jak bedziesz zainteresowana to podeslę zdjęcia i kontakt. Mamy tam wesele w czerwcu 2007.

hej :) dzieki bardzo za odpowiedz :) bylabym wdzieczna za fotki i jakis kontakt :) a moglabys mi jeszcze tylko powiedziec ile tak orientacyjnie kosztuje wynajecie tej sali??

do madzi i bartka.napisalas ze macie wesele na sali hydroinstal.moglabys podeslac mi jakies fotki i powiedzialabys mi ile placicie za wynajem tej sali?? z gory dzieki :*

WITAM!!!ZAPRASZAM SERDECZNIE DO NOWO OTWARTEJ RESTAURACJI W RUMI ,,MAGELLAN'' W RUMI P.BARTOSZ CAPEK 0503-683-181
magellan-rumia@wp.pl. BARDZO PYSZNE JEDZONKO SAMAORGANIZOWAŁAM TAM IPREZE I BYŁO ŚWIETNIE GORĄCO POLECAM

smutna
Ja też jestem z Rumi i miałam wesele w Bolszewie ale w remizie strażackiej, jeśli jesteś zainteresowana szczegółami i zdjęciami napisz do mnie maila to ci wyślę.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
sala Tereska w Szemudzie
www.salatereska.webpark.pl
moja kolezanka miala wesele w Domu Kultury w Malym Kacku i jest bardzo zadowolona, jedzenie podobno przepyszne,tez mieli wlsana kucharke
olenka_21 ... to znaczy, że kucharkę już masz .... i szukasz samej sali ?

image
image
mam - ale Gdańsk Kokoszki ul. Kartuska ...chyba się nazwywa Lukulus

image
image
w Lukulusie nie można mieć swojej kucharki, to jest restauracja:)
HMMM...KTOŚ WE WCZESNIEJSZYM WATKU TAK NAPISAŁA ...ZARAZ ZNAJDĘ:))

image
image
może się pomylił:)my jeździmy tam czasem na jedzonko
OJ...MOGŁO MI SIĘ TEZ POMYLIĆ ...

WKLEJAM'''''''' Re: Nasze lokale weselne
Autor: Lindelou 04-09-2006 22:24 wyślij odpowiedź

sala weselna na ul. Kartuskiej trzeba mieć swoja kucharke

image
image
no pewnie:))tak tylko napisałam, żeby nie zmylić kogoś:)jest też sala na kartuskiej, ale szczegółów nie znam
aha , to są 2 różne chyba :)))))))

image
image
sama sala k/Kartuz i Gdańsk
Autor: Żuczek 29-08-2006 19:46 wyślij odpowiedź

witam wszystkie panny/panie/panów :) zabieramy się za poważne szukanie sali. Chcemy własną kucharkę. Czy ktoś wie czy w pobliżu kartuz jest jakas sala bez kucharki? Ponieważ nie wiem jeszcze gdzie będzie ślub więc zapytam, słyszałam o jakieś sali na działkach (jak ona wygląda?) i o sali na oruni górnej (gdzie ona jest?). Z góry dziękuję za każdą informację

Re: sama sala k/Kartuz i Gdańsk
Autor: asielek 29-08-2006 20:10 wyślij odpowiedź

Taka sala znajduje sie w Kłosowie kolo Przodkowa. Jest duza i z klimatyzacja. kiedys sie bawilam tam na weselu. jest calkiem, calkiem. ma nawet ladnie zagospodarowane obejscie z oczkiem wodnym i mostkiem, w sam raz na pare zdjec
pozdrawiam

Autor: Żuczek 29-08-2006 20:22 wyślij odpowiedź

jestes pewna że tam można mieć własną kucharkę? przepraszam że pytam, ale różne były wypowiedzi....

Autor: na.cia 29-08-2006 20:24 wyślij odpowiedź

znam dwie sale na działkach ale w gdansku. to tez wchdzi w gre?

Autor: Żuczek 29-08-2006 20:26 wyślij odpowiedź

też wchodzą w grę :) ślub będzie albo w gdańsku albo na kaszubach, w zależności od tego gdzie znajdziemy sale bez kucharki...

Autor: na.cia 29-08-2006 20:49 wyślij odpowiedź

1) sala w Brzeżnie - z naczyniami, pokoj zeby ew. ktos sie przespał, kuchnia odrębne pomieszczenie z lodówkami, podestdla orkiestry, nakrycia na krzesła

2) sala w Oliwie - bez naczyń - wypozyczenie we własnym zakresie, duza chłodnia, pokój, kuchania podest dla orkiestry, sala wg. mnie wieksza niz w brzeznie, obrusy i nakrycia na krzesła za dodatkową opłatą

a na kiedy panujecie ślun???

Autor: Żuczek 29-08-2006 20:59 wyślij odpowiedź

ślub planujemy na koniec sierpnia 2007.niby jeszcze trochę czasu ale zaczynam sie już rozglądać.... a masz moze jakies zdjecia tych sal?

Autor: na.cia 29-08-2006 21:03 wyślij odpowiedź

wysyłam na meila...:)

Autor: Żuczek 29-08-2006 21:09 wyślij odpowiedź

dziękuję bardzo :) bardzo fajny pomysł z tym forum :) widzę, że niektóre osoby na dobre się tu zadomowiły :) a ty kiedy masz ślub? a wesele planujesz?

Autor: na.cia 29-08-2006 21:10 wyślij odpowiedź

28 lipiec 2007

tak mamy wesele - Sala w Oliwie :)

Autor: Żuczek 29-08-2006 21:12 wyślij odpowiedź

ooo :) na ile osób? a skąd wypozyczacie naczynia? póki co jestem zielona i powoli zaczynam sie tym wszystkim przerażac :)

Autor: na.cia 29-08-2006 21:20 wyślij odpowiedź

tylko spokoj Cie uratuje :D :) hehe...

na jakies 80 osob a naczynia wypozyczamy w wyzpozyczalni Gosia na Słowackiego :)

Mnie tez jeszcze wiele przeraza...np suknia...boje sie ze ciezko mi bedzie wybrac...albo bede wybredna...i panie z salonów zaczna sie na mnie wkurzac :)

Autor: Żuczek 29-08-2006 21:23 wyślij odpowiedź

wybieranie sukni to już powinna być chyba przyjemność :) ciekawe jak ja to przeżyje.... jednak ślub i wesele strasznie nakręca kobiety, tylko mężczyźni sa nadzwyczaj spokojni :)

Autor: agatonia 06-09-2006 16:50 wyślij odpowiedź

na.cia poprosze namiary foty i te inne na priv dziekuje

"Kochać i być kochanym to tak jakby z obu stron grzało nas słońce

Autor: Pomarańczka 30-08-2006 09:36 wyślij odpowiedź

żuczek , na ile osób robisz wesele ?

... jeśli patrzy się razem w górę - niebo się przybliża ...

Autor: Żuczek 30-08-2006 16:31 wyślij odpowiedź

jak znajdę w miarę dużą sale bez kucharki to 100, choć ilośc może nieznaczni wzrosnąć

Autor: goja 06-09-2006 11:05 wyślij odpowiedź

Czy ja też mogę poprosić namiary na te sale weselne? Dziękuję :)

Autor: Hania i Adam 06-09-2006 16:46 wyślij odpowiedź

Mysmy tez szukali sali z wlasna kucharka... ostatecznie zdecydowalismy sie na sale Tereska w szemudzie. Natomiast jest ona troszke droga... Natomiast wahalismy sie tez pomiedzy remiza strazacka w Szymbarku.... niestety nie mam namiarow. Sala ladna na poddaszu... zaplecze cale jest razem z naczyniami. Bardzo duzy podest dla orkiestry ... mozna go jakos wykorzystac tez w inny sposob.... u nas niestety to odpadlo bo za daleko z goscmi ytzrba by bylo jechac.... ale moze Wam sie spodoba....

Autor: Kamiś 06-09-2006 16:50 wyślij odpowiedź

sala Tereska jest droga?

Autor: Hania i Adam 08-09-2006 13:15 wyślij odpowiedź

2000 wynajem + rachunki... to calkiem sporo... do tego wynajecie pokoju bo nie ma w cenie... to sie troszke robi....

image
image
Oleńka 21
jezeli chodzi o nasza sale to zdjecia i info przesle ci na meila.

ta sala hydroinstal jest piękna, te złote ramy luster na ścianach i taka przytulna

image
image
dla zainteresowanych - sala weselna Hydroinstal w Bolszewie
image

i kolejne z widokiem na parkiet i podest dla orkiestry

Image Hosted by ImageShack.us

ostatnia próba...
image

sorki ze takie duze ale nie chciało mi sie juz ich zmniejszac - przynajmniej widac dokładnie co i jak...

ale jaja mój brat jest na tych zdjęciach,
może nie wiecie ale ja te zdjęcia robiłam

image
image
perełka to jest bardzo mozliwe bo akurat te zdjecia dostałam od kogos z weselnika.
zdjecia które my robilismy tam na sali mam na innym kompie i nie mogałam ich tutaj wkleic.
Mam nadzieje ze sie nie gniewasz i twój braciszek równiez - jakby co to goraco przepraszam!
pozdr,
madzia

pewnie że się nie gniewam, a salę macie piękną, my niestety nie mogliśmy jej wziąść ze względu na liczbę gośći (100) nie pomieściliby się

image
image
tak sala jest naprawde piekna - jak dostalismy zdjecia i zobaczylismy ja na "zywo" to juz nawet nie szukalismy innych.
Troszke sie martwimy tulko bo planujemy wesele na 70 osób a do 75 osób to juz max ta sala, czy nie bedzie nam za ciasno troche na parkiecie.
Ale to wyjdzie w praniu no i oczywiscie jak wszyscy goscie potwierdza przybycie a z tym tez różnie bywa.
Póki co jestesmy zachwyceni salą!

madzia i bartek dziekuje wam( w sumie tobie madziu) za maila :) sala naprawde jest piekna,pojedziemy tam w przyszlym tygodniu. pisalas tutaj do kogos ze martwisz sie czy miejsca starczy,no wlasnie my mamy ten sam problem bo unas tez mam byc kolo 70 - 75 osob.ale...w koncu nie wszyscy naraz zawsze sie bawia ;) dzeki jeszcze raz :*

Oleńka...

nam sie tak samo wydaje w koncu ile bedzie osób to sie okaże przed weselem jak juz wszyscy potwierdza przybycie.
Ale mam nadzieje ze nie bedzie zle - w końcu sala jest na 70-75 osób i juz nieraz tam były wesela organizowane.

up

image
image

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry