Widok

SCHUDNĄĆ DO ŚLUBU! 9 KG W 3 MIESIĄCE!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
POMOCY! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem tak:
Facet Cię nigdy nie widział jeszcze? Chyba nieee....

Więc to - albo idiota, któremu Ty się nie podobasz (nadwaga(?) to tylko pretekst),

Albo... sama postępujesz głupio. Bo jeśli to... jest Twój problem... to akurat bez sensu.
Ja - uwielbiam Kobiece Kobiety. :)
Jeśli on się chce Tobą chwalić i lansować przed kumplami... tylko po to mu jesteś potrzebna? Niech sobie gumową lalę kupi. Nie przytyje, a jak stwierdzi że za gruba, może trochę powietrza spuścić...
Idiota.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja schudłam od stycznia 17kg ale tylko siłownia i dieta opracowana przez personalnego trenera. Nie mam żadnych flaków , zwisow i nawisów hehe a ciało fajnie umięśnione i ujędrnione.

Potrzeba dużo siły , motywacji i samozaparcia ale jak widać wszystko jest możliwe.

Dodam tylko ,że zrobiłam to tylko i wyłacznie dla samej siebie bo Moja połówka kochała i kocha mnie taką jaką byłam i jestem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie mam żadnej nadwagi, po prostu chcę trochę schudnąć :)

Narzeczony nic nie wie po pewnie by mnie zabił ;)
Nie jedz po 17, pobiegaj 30 - 40 min dziennie i pij dużo wody. Tyle wystarczy żeby Ci szybko schodziło.
Chudnij dla siebie. wytycz sobie male cele np w 2 tyg postaram sie zgubic ok 1 kg. nie jedz na 3 godziny przed snem mit po 18 czy 17 dawno jest obalony nie podjadaj odstaw piwo alkohol jedz lekkie potrawy, nie musisz sie katowac cwiczeniami ale ruch nawet co 2 dzien po ok 30 minut bylby wskazany. zero slodyczy. Ja od polowy marca zaczelam tak funkcjonowac i schudlam na dzisiejszy dzien ok 5 kg
zgadzam sie z Asiulką, ja jadłm po 18 a nawet po 19 :)

Trener zaznaczył mi wyraźnie ostatni posiłek 2-3 godz przed snem wiec często ostatni posiłek przypadał na godz 22.
hej, ja mam ślub w czerwcu, wyglądam dobrze, ale postanowiłam schudnąć 3-4kilo (tak na lato do bikini) ;) stosuję dietę 3godzinną.. czyli jem co 3 godziny nieduże posiłki, jem to, co chcę, nawet słodycze i makarony, ale nie przesadzam.. zaczęłam jeść trochę więcej owoców i warzyw, np. banany, nie tłuczą a są zapychające.. do tego oczywiście dużo wody, zielona herbata bez cukru, ograniczyłam kawę, no i ćwiczę 3-4 razy w tyg(basen, fitness).. ta "dieta" bo nawet ciężko to nazwać dietą, to jest raczej sposób życia, naprawdę nie wymaga dużo wysiłku i samozaparcia, ja ogólnię lubię jeść, więc głodzenie się czy diety typu Ducan są nie dla mnie...
a efekty? przy fitnessie 3razy w tyg już od paru lat i innych formach ruchu nie mogłam schudnąć (wyrabiasz mięśnie a to też waży), a przy jedzeniu co 3 godz schudłam już 2 kilo w 2tyg, jeszcze 2 tyg i osiągnę to co chciałam.. jeśli chcesz większe efekty, to całkowicie ograniczyć słodycze i węglowodany,a przynajmniej węglowodany po 16 ;) powodzenia:)
aaa i nie je się 2-3h przed snem, bo jak np. nie jesz od 17 a kładziesz się o 23 to Twój organizm jest 6h bez pożywienia i zaczyna czerpać zasoby z tkanki mięśniowej, a nie tłuszczowej, więc jedzenie regularne wspomaga metabolizm i organizm nie przyzwyczaja się, że musi odkładać zapasy bo np. pod wieczór będzie głodny;p
Daisy: Banany akurat to mają dużo cukru węglowodanów- tuczą jak cholera, więc nie pisz głupot

Odstaw ziemniaki i pieczywo-całkowicie.

Ja całe szczęście nie muszę chudnąć:) pewnego dnia poczułam wewnętrzną potrzebę żeby tego nie jeść. Ziemniaki, chipsy, makarony i pieczywo(jadłam ewentualnie 2-4 dykty dziennie). Czułam się lekko i odjechało mi przez miesiąc 3 kg( nie chodziłam na siłkę ani nic). Dołączając do tego jakiekolwiek ćwiczenia, uda Ci się zjechać z wagi.
hej
na śniadanie jedz płatki z jogurtem naturalnym dodaj trochę otrębów lub zarodków i pestki słonecznika lub suszone śliwki ( koniecznie płatki bez cukru )
drugie śniadanie jedz po 2-3 godzinach od pierwszego śniadania ( żeby schudnąć trzeba jeść) na 2 śniadanie wybieraj ciemne pełnoziarniste pieczywo z duza ilością warzyw i np twarożkami albo drobiowymi wędlinami
na obiad jedz mięsko pieczone w rękawie lub duszone w piekarniku warzywa blanszowane lub gotowane na parze unikaj węglowodanów i owoców po godzinie 17 na kolacje wybieraj salatki ( bez majonezu ) np miks salat z ogórkiem i pomidorem do tego oliwa z oliwek trochę pestek dyni czy słonecznika do tego np jajko lub tuńczyk ewentualnie trochę fety lub mozzarelli
uprawiaj sport 2- 3 razy w tygodniu po minimum 40 minut ( ja chodzę po 2 razy w tyg na aqua aerobic i vacuvell i przez 2 miesiące schudłam 7,5 kg )

pij 1,5 litra wody żadne soki czy napoje gazowane chcesz cos słodkiego zjedz suszone morele lub zurawine zjedz raz na jakis czas kostkę dobrej gorzkiej czekolady , ruszaj sie zastąp smażone na tłuszczu rzeczy na gotowane i pieczone w folii w piekarniku lub na parze jedz więcej ryb
powinno pomoc
Ja tak wlasnie jem jak psize Agata 85 i chodze na silownie 3 razy dzennie i naprawde pomaga duzo,mam slub za 3 miesiace i chcialaym chociaz te 5 byc lzejsza,zeby sukienka ladniej lezala :)

A co do snaidania to najlepszy jest jogurt naturalny i otreby pszenne oraz niestety jak najmniej chleba

Pozdrawiam:))
image

image
I nie najeżdżajcie na faceta,napisala tylko,ze chce schudnac .
image

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie! czego tu facet jest winny?! Dziewczyna napisała tylko, że chce schudnąć.
Swoją drogą ja też chcę schudnąć:-) Przytyłam ostatnio i szybko muszę zrzucić kilkanaście kilo żeby "jakoś" wyglądać na ślubie hehe:-)
Skorzystam przy okazji z Waszych rad i od dzisiaj biorę się do roboty:-) Dzięki!

Hm, jeżeli nie masz nadwagi i chcesz schudnąć aż 9 kg, to nie wiem, jak ty chcesz wyglądać :/ Przy prawidłowej wadze zrzucenie 9 kg to wcale nie żadne "trochę". No, chyba, że masz 2 metry wzrostu :P
wyobraź sobie, że w lodówce siedzi Jarosław Kaczyński i na pewno się uda. Powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haha,od dzisiaj juz nie zagladam do lodowki ;D
image

image
nie żryj, to schudniesz;) buźka
moze tu znajdziesz troszke inspiracji jedzeniowych:
http://docs8.chomikuj.pl/452919668,0,0,dieta_dr_Gofron.PDF

przyklady diet z niskim IG pani doktor Stołyhwo Gofron ;)

Inne tematy z forum Wesele

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry